SiteDeBucate » untura

Retete cu untura

 Mere prajite in aluat Mere prajite in aluat
Daca va doriti un desert gustos si cu fructe, incercati merele prajite in aluat. Acest desert poate cuceri pe oricine si poate incheia cu succes orice masa.. ...
 Drob de miel Drob de miel
Nu cred ca exista gospodarie de la tara in care sa lipseasca drobul de miel de Pasti si nu numai. ...
Pizza de casa
Intr-un lighenas se freaca drojdia cu zaharul, se adauga 100ml lapte caldut si 120g faina, se amesteca bine si se lasa 15 min sa creasca la cald. Dupa aceea se adauga restul de lapte, oul intreg, grasimea moale/topita/calduta, sarea si se amesteca cu lingura. ...
prajitura rafaelo
se amesteca ingredientele amintite pt foi intr un vas, se pune faina, se framanta pe masa de lucru. se coc 3 foi. pt crema frecam untul cu 200 gr zahar pudra.. ...
prajitura arlechin
foile: toate ingredientele necesare aluatului se pun intr un vas, se amesteca bine, apai se adauga faina , si framantam pe blatul de lucru pana obtinem un aluat moale.. ...
cornulete cu gem
laptele putin caldut, se amesteca cu drojdia si zaharul si se lasa sa dospeasca cam o jum. de ora.pe blatul de lucru, amestecam faina cu untura, coaja de lamaie ...
Portofel
Faci un aluat din unt, untura, faina, sare, 2 galbenusuri si smantana. Il framanti bine, il pui in folie si il lasi o zi la frigider. ...
Pulpa de porc ca la Turda
Se curata carnea de pielite,se spala si se portioneaza in parti egale.Se cresteaza fiecare bucata se da cu sare si se lasa la rece 10 ore . ...
Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
Crochete de varza
Se oparesc foile de varza care se taie fideluta si se amesteca omogen cu carnea tocata impreuna cu ceapa si painea inmuiata in lapte. ...
Papricas de miel cu boia
Carnea taiata bucati se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa taiat pestisori. Mielul fiind o carne mai uscata, unsoarea ii da grasimea necesara. ...
Cotlete bihorene cu smantana
Cotletele se spala si se zvanta cu un servat curat dupa care se prajesc (pe jumatate) in untura bine incinsa.Dupa ce se scot in grasimea ramasa se rumeneste ceapa,apoi faina care se stinge cu boiau a de ardei, piperul boabe si putina apa rece. ...
Miel pane
Pieptul de miel se taie bucati potrivite , se sareaza si se lasa sa stea 15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rand bucatile, se dau prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. ...
Rinichi prajiti
rinichii se curata si se spala in mai multe ape.Se taie felii si se ptajesc bine pe ambele parti in untura bine incinsa. ...
Musaca de dovlecei cu piept de miel
Se rad dovleceii de coaja si se taie felii de grosimea unui deget care se sareaza si se lasa sa se scurga 10 minute. ...
Miel cu tarhon
Se prajeste carnea taiata bucati in untura pana se ingalbeneste. Se adauga ceapa rasa pe razatoarea mare si faina. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca, se adauga 4 linguri de apa, zeama de la rosii, sarea si tarhonul taiat marunt. ...
Ghiveci cu carne de miel
Se taie carnea in bucati mari si se prajeste in untura pana se rumeneste. Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. ...
Tartine slovace
Feliile paine se stropesc cu vin rosu.Ficatul si slanina se taie in cuburi cat mai mici, se amesteca cu pesmetul,ouale,sarea si boiaua. ...
Mancare braziliana de peste
Se taie pestele in bucatele mici,intr-o tigaie cu untura incinsa ce caleste ceapa taiata solzisori pana devine aurie impreuna cu usturoiul pisat. ...
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute. ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu untura
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z