SiteDeBucate » tarhon

Retete cu tarhon

 Unt cu tarhon Unt cu tarhon
Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol. Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o ...
 Pasta de branza de vaci cu marar Pasta de branza de vaci cu marar
Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti ...
 Drob de miel - reteta casei Drob de miel - reteta casei
Prapurele se spala foarte bine si se tine cateva minute in apa rece cu sare si cu otet.Maruntaiele pregatite se pun la fiet in apa rece.Cand da in clocot luati spuma si puneti putina ceapa uscata,putin morcov la fiert sa dea gust.Cand sunt fierte,se ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea ...
 ciorba ardeleneasca cu loboda ciorba ardeleneasca cu loboda
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt ...
 Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca
Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem ...
 Omleta cu mamaliga prajita Omleta cu mamaliga prajita
Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si ...
 Rulada din omleta Rulada din omleta
Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Cartofii se fierb,cu coaja.Se fierb si ouale(tari).Cartofii si ouale se curata,apoi,se lasa sa se raceasca.Cind sint reci,cartofii se taie rondele;cind sint reci(chiar f. reci),se taie mult mai bine;nu se "sparg".Si ouale,reci,se taie rondele.Intr-o ...
 OMLETA PUFOASA OMLETA PUFOASA
Ouale se bat bine cu condimentele.Se adauga putina ceapa tocata fin,mararul tocat f fin,branza sfaramata,carnea si cartofii prajiti.Toate ingredientele se amesteca si se toarna in tigaia cu putin ulei incins.Cand este rumenita asezati deasupra tigaii ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Bors de pui cu legume Bors de pui cu legume
Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 CIORBA DE PUI CIORBA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt si se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte se adauga taiteii,fideaua sau orezul,se lasa sa fiarba putin,se potriveste de sare,piper,cimbru,dupa care ...
 Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon
Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert in apa rece cu sare impreuna cu ceapa curatata,spalata ,tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete... Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii ...
 Bors de perisoare, din carne tocata de curcan Bors de perisoare, din carne tocata de curcan
Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala de 5 litri si pun apa cam 3 litri.Fiecare pune apa cat considera si depinde si de cantitatea pe care o dorim sa o facem.Separat facem perisoarele,eu le ...
 Bors de gaina cu loboda Bors de gaina cu loboda
Aluatul de taitei:Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit ou de tara si taiteii au iesit o culoare galbuie ,frumoasa foc...Se intinde o foaie subtire,se ruleaza si se taie fasii subtiri sau mai groase in ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu tarhon - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z