SiteDeBucate » migdale

Retete cu migdale

 Pricomigdale Pricomigdale
Bate spuma albusurile, cu un praf de sare si sucul de lamaie.Adauga zaharul pudra si amesteca energic pana cand compozitia isi dubleaza volumul, este foarte tare si are culoarea alb stralucitor.Adauga cacaoa in ploaie,migdalele macinate si cateva ...
 Prajitura de iarna cu gem Prajitura de iarna cu gem
Amesteci bine gemul sau marmelada cu faina, apoi adaugi nucile maruntite, uleiul, laptele, bicarbonatul stins, aromele si omogenizezi compozitia. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina, torni compozitia si o dai la cuptor pentru 35-40 de minute, la ...
 Gofre Gofre
Mixezi untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugi sarea, ouale, esenta de migdale, zaharul vanilat si omogenizezi.Adaugi faina cernuta cu praful de copt si mixezi bine.Torni aluatul in forma de gofre si o coci 5-7 minute pe fiecare. Le scoti pe un ...
 Semiluni cu migdale Semiluni cu migdale
Bati cu mixerul galbenusurile cu zaharul si untul pana obtii o crema spumoasa. Adaugi zaharul vanilat, migdalele macinate si faina. Amesteci totul bine ca sa iasa un aluat usor de modelat. Dai aluatul la frigider pentru 2 ore, apoi faci bilute din ...
 Tort deliciu Tort deliciu
Amesteci zaharul cu cele 100 g cacao si cu cele 10 linguri de apa, pe foc potrivit pana se topeste zaharul, apoi lasi compozitia sa se raceasca. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi 8 galbenusuri, pe rand, amestecand dupa fiecare. Imparti compozitia ...
 Desert din soia Desert din soia
Zdrobesti fulgii sau boabele de soia intr-un mojar, cat mai marunt. Adaugi migdalele sau nucile si le amesteci. Pui intr-un castron branza tofu, zeama de la 1 lamaie si zaharul. Amesteci bine cu mixerul pana cand obtii o compozitie cremoasa. Pui ...
 Chec cu mac si migdale Chec cu mac si migdale
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana acesta se topeste. Galbenusurile se amesteca bine cu untul topit si racit si se incorporeaza in albusuri. Se adauga zeama si coaja de lamaie, faina ...
 Colacei de Paste Colacei de Paste
Cerni faina intr-un castron mare. In mijlocul ei, intr-o adancitura, adaugi drojdia faramitata, o lingura de zahar si 100 ml de lapte caldut. Amesteci cu putina faina de pe margini, acoperi cu un prosop si lasi sa creasca 10 minute.Adaugi in castron ...
 Impletitura cu seminte Impletitura cu seminte
Amesteci drojdia cu o lingura de zahar, doua linguri de faina si doua de lapte pana obtii un aluat, pe care il lasi la loc cald circa doua ore ca sa creasca.Asezi faina, sarea, uleiul, laptele si zaharul intr-un castron mare, adaugi maiaua dospita si ...
 Prajitura excelenta Prajitura excelenta
Amesteci la bain-marie frisca lichida cu zaharul si cacaoa. Iei vasul de pe foc si adaugi ciocolata rupta bucatele, amestecand continuu pana se dizolva. O lasi sa se racoreasca, dupa care o pui la rece. Scoti crema, o lasi la temperatura camerei pana ...
 Cozonac cu stafide si migdale Cozonac cu stafide si migdale
Drojdia o amesteci cu laptele caldut, o lingura de zahar, doua linguri de faina si lasi sa creasca la loc cald 30 de minute.Freci untul cu restul de zahar, adaugi galbenusurile, nucsoara, sarea si esenta de vanilie. Pui faina intr-un bol, adaugi ...
 Bomboane de ciocolata Bomboane de ciocolata
Incalzesti frisca la foc mic, fara sa o lasi sa clocoteasca. Stingi focul si adaugi ciocolata rupta in bucati, coniacul si esenta. Amesteci pana obtii o crema omogena si, dupa ce s-a racit, o bati putin cu telul si o introduci in frigider pentru 1 ...
 Fructe in sos caramel Fructe in sos caramel
Speli lamaile, le dai coaja pe razatoarea mica, apoi le tai in jumatati. Pui zaharul intr-o craticioara si il fierbi impreuna cu apa, pana se topeste. Adaugi jumatate din cantitatea de unt, frisca si lichiorul si le fierbi la foc mic, pana la ...
 Pui umplut cu orez si seminte Pui umplut cu orez si seminte
In doua linguri cu ulei, pune la calit ciupercile. Lasa-le sa se inmoaie, apoi adauga nucile si migdalele, in fine, adauga stafidele tinute in apa calduta.Cand ciupercile au scazut, adauga orezul. Lasa-l cinci minute pe foc, amestecand continuu, pana ...
 Vafe cu migdale Vafe cu migdale
Incalzesti cuptorul, pui migdalele si le lasi 8 minute la 200 de grade Celsius. Dupa ce s-au prajit migdalele, inchizi cuptorul, dar le lasi in continuare la caldura. ...
 Salata cu capsuni si pepene Salata cu capsuni si pepene
Cureti si speli fructele.Tai capsunile in jumatate, kiwi feliute, iar miezul de pepene il tai cuburi.Intr-un bol amesteci fructele, le stropesti cu zeama de lamaie, acoperi si dai la rece 30 de minute.Presari, dupa preferinta, migdale rumenite si o ...
 Inghetata de vanilie aromata Inghetata de vanilie aromata
Amesteci laptele cu galbenusurile si zaharul si fierbi compozitia pe foc mic pana se ingroasa, dar nu mai mult de 2 clocote.Lasi crema sa se raceasca.Intre timp, bati albusurile spuma cu un praf de sare.Le adaugi in crema racita impreuna cu frisca, ...
 Prajitura cu dovleac si rom Prajitura cu dovleac si rom
Cureti dovleacul de coaja, il tai bucati si il fierbi in apa cu putina sare timp de 20 de minute, apoi il strecori si il lasi sa se scurga bine intr-o strecuratoare.Amesteci, intr-un castron mare, faina amestecata cu praful de copt, ouale batute, ...
 Prajitura cu pere si banane Prajitura cu pere si banane
Bananele si perele se curata si se taie in cubulete. Intr-un bol se amesteca untul(topit la temperatura camerei, faina, pudra de migdale, cacao, se amesteca cu varful degetelor, aluatul trebuie sa fie nisipos(grunjos), Fructele se aseaza intr-o tava ...
 Prajitura cu ciocolata (brownie) Prajitura cu ciocolata (brownie)
Untul si ciocolata se topesc la bain-marie(nu se topesc pana devine totul lichid!!). Intr-un bol se amesteca ouale, zaharul, faina, migdalele pudra, apoi se adauga ciocolata si untul topite. Se varsa totul intr-o tava inalta si se da la cuptor pentru ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu migdale - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z