SiteDeBucate » iaurt

Retete cu iaurt

 Gauffre cu caramel Gauffre cu caramel
Zaharul il caramelizam si il stingem cu 100 ml apa. Lasam la racit. Ouale le mixam cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Adaugam siropul de zahar racit, apoi si celelalte ingrediente. Vom obtine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. ...
 Placinta cu mere si foi de iaurt Placinta cu mere si foi de iaurt
Aluatul: amestecam toate ingredientele cu mana, adaugand faina treptat, pana se incorporeaza. Lasam aluatul de-o parte pret de cateva minute, timp in care erele se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul. Impartim aluatul in 2, intindem cu facaletul ...
 Clatite din faina integrala si mere Clatite din faina integrala si mere
Se amesteca intr-un castron iaurtul cu ouale, zaharul, uleiul, vanilia si zaharul vanilat. In alt castron se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si sarea. Se adauga amestecul de iaurt peste faina si se amesteca lejer. Merele se curata de ...
 Sos de vinete, iaurt si usturoi Sos de vinete, iaurt si usturoi
Pasul 1: Vinetele se inteapa cu furculita si se coc 45 de minute in cuptorul incins, la temperatura de 190 grade. Din cand in cand se invart de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, se scot si se lasa cateva minute la racit. Apoi se taie in 2 si li se ...
 Crema de conopida! Crema de conopida!
Fierbem conopida,apoi o lasam la scurs si racit.Tocam mararul si usturoiul adaugam si conopida si o mixam pana obtinem o pasta.Adaugam smantana ,sare dupa gust! pofta mare!simplu si delicios! ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie.  In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Salata arici Salata arici
Se pune  cartoful la fiert impreuna cu morcovul. Cand e gata se taie cuburi mici, la fel si muschiul, gogosarii. Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud cu ulei si mustar, iar la final zeama de la 1/2 lamaie, apoi se combina cu ...
 briose cu gem briose cu gem
Se amesteca ouale, uleiul si iaurtul, iar separat se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea. Se adauga in compozitia lichida si se amesteca usor, pina la omogenizarea completa; Formele de briose se ung cu unt sau se pun forme de hirtie in ...
 Placinta cu ciuperci Placinta cu ciuperci
Se framanta aluatul si se lasa la dospit.Intre timp se prepara umplutura. Se caleste ceapa, se adauga ardeiul tocat, apoi ciupercile. Se condimenteaza si se adauga mararul tocat. Se lasa sa se raceasca apoi se adauga ouale batute.Se imparte aluatul ...
 Cornulete fragede Cornulete fragede
Se amesteca iaurtul cu cele 2 cani de ulei si drojdia si la sfarsit se adauga faina in ploaie si mirodeniile , se amesteca bine pana cand devine o coca consistenta. Se infasoara  coca in folie de alimente si se lasa la frigider o zi. Rahatul se ...
 Tartine calde rapide Tartine calde rapide
Branza rasa se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, cu iaurtul si maioneza pana se leaga. Se adauga usturoiul strivit si se condimenteaza cu piper. Puneti si sare daca branza nu e sarata.Painea se taie in doua pe lung. Pe jumatate se pune ...
 Minichec cu visine si ciocolata Minichec cu visine si ciocolata
Intr-un vas se bat ouale cu zaharul , pina se topeste zaharul, peurma se adauga pe rind untul caldut, bicarbonatul de sodiu stins cu otet ,laptele acre si se amesteca bine compozitia. La urma se adauga faina si se amesteca bine pina se primeste un ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Se incinge cuptorul la 180 rade, treapta 2-3, se aseaza suporturile de hartie in tava de briose. Se topesc la bain-marie ciocolata cu untul, apoi se lasa la racit. Se amesteca apoi cu mixerul si se pune zaharul in ploaie, impreuna cu zaharul vanilat, ...
 Salata rece cu carne de pui Salata rece cu carne de pui
Pieptul de pui de pune la fiert cca 15-20 minute in apa cu sare. Cartofii se curata si se pun la fiert. Se lasa puiul si cartofii la racit, se toaca si se amesteca cu mazarea si morcovii, sfecla si muratura tocate marunt,sparanghelul tocat marunt, ...
 Oua umplute cu curry indian Oua umplute cu curry indian
Ouale se fierb cca 10 minute se lasa sa se raceasca sub jet de apa rece, se curata si se taie in 2 de-a lungul cu un cutit ascutit.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu maioneaza cu iaurt, mustarul , sarea, piperul si curry indian , se ...
 Chec cu iaurt si stafide Chec cu iaurt si stafide
Se amesteca ingredientele de mai sus intr-un castron, cu lingura de lemn pana se obtine un aluat cam ca cel de clatite consistenta mai groasa. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia, se da la cuptorul incalzit ...
 Placinta cu spanac Placinta cu spanac
Intr-o craticioara sau tava de teflon ,puneti putin ulei ,adaugati ceapa si o prajiti pina se aureste .. adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa ...dupa ce il luati de pe foc adaugati si brinza ( daca este calup o dati prin ...
 Ton cu iaurt Ton cu iaurt
Se pune pe o farfurie tonul dintr-o conserva,se adauga zeama de lamaie dupa gust.Se orneaza cu iaurt ...
 Salata persana cu snitel umplut Salata persana cu snitel umplut
cartofii se curata , se spala , se taie in opt , se fierbin apa cu sare . dupa fierbere se scurg si se amesteca cu putin ulei si piper. din sfecla rosie se face o salata obisnuita . se spala ,fierbe , ,  curata , feliaza si se amesteca  ...
 Pui marinat in iaurt Pui marinat in iaurt
Iaurtul se amesteca cu zeama stoarsa de la portocala. Se adauga usturoiul pisat si restul ingredientelor. Acest amestec se toarna peste carne, astfel incat sa fie bine acoperite. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la rece pentru cateva ...
1-1011-2021-3031-4041-49
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu iaurt - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z