SiteDeBucate » ficat

Retete cu ficat

 Toba Toba
Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in ...
 Lebar Lebar
Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat.Piseaza marunt usturoiul.Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar ...
 Drob de porc Drob de porc
Curata maruntaiele, dupa care spala-le si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare.Dupa ce au fiert, scurge-le si trece-le prin masina de tocat impreuna cu ceafa si paine inmuiata in apa si stoarsa bine.Adauga ceapa tocata fin si calita.Lasa sa se ...
 Caltabosi cu ficat Caltabosi cu ficat
Toaca bine carnea.Fierbe bine ficatul, inima si limba.Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente.Adauga ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Cureti gaina si o umpli cu ingredientele de mai sus, amestecate bine. Cosi apoi gaina cu ata si o asezi intr-o tava unsa cu unt. Deasupra torni o ceasca cu apa. Introduci in cuptor si lasi gaina circa 1 ora. Cand este gata, scoti gaina si o asezi pe ...
 Pomana porcului Pomana porcului
Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi. Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea. O lasi sa se prajeasca. Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa. Cand e gata carnea, sarezi si torni ...
 Praz umplut cu pasta de ficat Praz umplut cu pasta de ficat
Pui ficatul si slanina sa fiarba in apa cu sare, iar separat pui numai partea alba de la praz (de 5-6 cm lungime) sa fiarba. Calesti ceapa si o lasi sa se raceasca. De asemenea, lasi sa se raceasca ficatul si slanina dupa ce au fiert. Cand s-au mai ...
 Sufleu de ficat Sufleu de ficat
Oparesti bine ficatul, il cureti de pielite, il dai prin masina de tocat si il calesti in 50 g unt.Restul de unt se amesteca cu faina si laptele si se fierbe sosul obtinut 15 minute la foc mic.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se ...
 Tochitura munteneasca Tochitura munteneasca
Cureti si speli rinichii in mai multe ape. Speli bine carnea si ficatul, apoi le tai tot bucatele. Tai carnaciorii in bucati lungi de 4-5 cm. Pui apoi carnea sa se prajeasca in untura si cand bucatile sunt rumenite adaug sucul de rosii si le lasi ...
 Tochitura suceveana Tochitura suceveana
Tai cuburi carnea si ficatul bucatele, iar carnatii felii mai groase. Le prajesti apoi in ulei, la foc iute pana se rumenesc. Stingi cu cateva linguri de apa clocotita, pui sare si piper dupa gust si acoperi cratita cu un capac. Mai lasi carnea sa ...
 Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca
Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore. Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu piper rosu. Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Drob de carne de vita Drob de carne de vita
Calesti carnea si o scoti cu o paleta.In uleiul ramas, calesti si ceapa, tocata marunt, pana se aureste. Fierbi maruntaiele si le dai prin masina de tocat. Amesteci carnea, ceapa, maruntaiele cu ouale, verdeata, sarea si condimentele. Pui amestecul ...
 Cozonac de ficat Cozonac de ficat
Cureti bine ficatul si il dai prin masina de tocat impreuna cu chiflele inmuiate in lapte si stoarse bine. Adaugi si ceapa tocata marunt si rumenita in unt. Freci untul spuma si adaugi 2 galbenusuri. Amesteci totul impreuna cu ficatul si freci bine. ...
 Drob in crusta Drob in crusta
Pune ficatul si pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare, foile de dafin si cateva boabe de piper. Aduna spuma. Cand s-au fiert, da de pe foc si lasa la racit cinci minute.Taie cubulete foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat, iar restul ...
 Drob italienesc Drob italienesc
Prajeste usor burta in ulei de masline, sa ia culoare. Fierbe si toaca marunt maruntaiele. Caleste doua fire de ceapa tocata marunt. Amesteca intr-un castron maruntaiele, branza, patrunjelul, usturoiul zdrobit, ceapa si burta.Amesteca bine de tot, cu ...
 Drob cu ciuperci Drob cu ciuperci
Curata ciupercile si ceapa uscata, taie-le marunt si pune-le la calit impreuna cu ficateii curatati si ei de pielite.Da prin masina de tocat carnea si caleste-o putin. Cand se racoresc ficateii, da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ...
 Bruschete speciale Bruschete speciale
Tai bagheta in felii subtiri, apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Pregatesti crema de ficat, amesteci pateul cu maioneza si adaugi mararul spalat si tocat marunt. Condimentezi cu sare si piper. Ornezi cu gogosari si castravete dupa ...
 Oua umplute Oua umplute
Amesteci maioneza cu galbenusurile, mustarul si pateul de ficat, pana formezi o pasta. Apoi formezi din pasta bilute pentru capete si le ornezi cu boabe de piper (pentru ochi) si ardei (pentru gura si nas). Restul de amestec il pui pe albusuri si ...
 Ficat pane Ficat pane
Bati  spuma ouale cu un praf de sare, piper si trei linguri de faina. Tai ficatul felii cat de subtiri poti si le pui pentru 30 de minute in lapte dulce. Stergi de lapte feliile de ficat, le treci prin faina, apoi prin compozitia de ou si le ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ficat - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z