SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

Inghetata cu Nesquik
Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema. Adaugam si cacaoa Nesquik. Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la ...
 Desert rapid cu visine si ciocolata Desert rapid cu visine si ciocolata
Inspirata de desertul Rodei "Padurea Neagra" am incropit repede un mousse de ciocolata acompaniat de niste visine. Visinele imi ramasesera de la prajitura cu visine, aveau zahar pe ele si mult sirop buuun. Frisca se bate cu mixerul si se opresc doua ...
 PRAJITURA "IZA" PRAJITURA "IZA"
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se unge cu unt o tava de 23x23cm. 2.Se prepara blatul:intr-un bol se amesteca cu mixerul untul cu zaharul pana ce zaharul se topeste si compozitia devine cremoasa.Se adauga faina si sarea,esenta de vanilie si se ...
 Cheesecake in trei culori Cheesecake in trei culori
Se framanta aluatul si se lasa 30 de minute la frigider. Intre timp se amesteca branza de vaci cu mascarpone, 100 gr zahar, amidonul, galbenusurile si albusurile batute spuma cu 100 gr zahar si zaharul vanilat. Se imparte compozitia in trei. O parte ...
 Briose cu visine si ciocolata Briose cu visine si ciocolata
Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt. Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam. ...
 Tort de ciocolata cu trufe Tort de ciocolata cu trufe
 Blatul: Amestecam ciocolata cu cacao si turnam apa clocotita peste ele. Amestecam usor pana se topesc. ...
 Bomboane de ciocolata cu visine Bomboane de ciocolata cu visine
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. ...
 Brownies Cappucino Brownies Cappucino
Blat: Se topeste la foc mic ciocolata, untul si nessul dizolvat, pana cand compozitia devine omogena. Se lasa la racit, apoi se incorporeaza zaharul si vanilia.Se adauga ouale,pe rand,mixand energic dupa fiecare,pana cand compozitia devine lucioasa. ...
 Banana lollipop Banana lollipop
Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare. Le bagam la congelator.Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.Apoi ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in ...
 Gogosele cu crema de vanilie Gogosele cu crema de vanilie
Se pune intr-o cratita apa cu untul si se lasa sa se topeasca.Se ia de pe foc si se adauga faiana, se amesteca bine cu lingura de lemn sau cu telul.Se mai pune putin pe foc, mestecanduse intruna pana cand se desprinde de pe cratita (mai putin de un ...
 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se mixeaza untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale, apoi faina si praful de copt. Se toarna jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt. Se adauga cacaoa si laptele la restul compozitiei, se amesteca bine si se toarna in ...
 Duet de mere si banane cu crema de ciocolata Duet de mere si banane cu crema de ciocolata
Se prepara mai intai crema de ciocolata, cu o ora-doua inainte si se lasa la frigider. Se topeste ciocolata cu frisca lichida, se omogenizeaza si se lasa la racit. apoi se pune in frigider cel putin o ora. Inainte de servirea desertului se scoate ...
 Eclere cu vanilie Eclere cu vanilie
Se prepara mai intai cojile. Se pune uleiul, apa si un pic de sare la fiert. Cand a inceput sa fiarba se adauga faina toata odata sa nu se faca cocolosi. Se amesteca bine , apoi se lasa la racit pana preparam crema.   Se pune la fiert un litru ...
 Natillas de ciocolata Natillas de ciocolata
Se pune intr-o craticioara pe foc 800 ml lapte impreuna cu ciocolata si se amesteca pana se topeste ciocolata. Nu trebuie sa fiarba. Se lasa la racit. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana acestea isi dubleaza volumul. Se adauga romul . ...
 Italia intr-o ceasca...de cafea Italia intr-o ceasca...de cafea
1. Puneti ciocolata in cana si topiti-o la microunde, sau un bain marie. Adaugati peste o lingura de frisca, apoi laptele si la sfarsit cafeaua in care ati amestecat mai intai putina scortisoara.2. Decorati cu frisca, bucatele de ciocolata amara si ...
 Bomboane gigante de mousse de ciocolata Bomboane gigante de mousse de ciocolata
Se prepara mousseul de ciocolata Se topeste ciocolata menaj impreuna cu 200 ml frisca lichida in microunda aprox. 2-3 minute. Atentie sa nu fiarba. Se scoate se amesteca bine si se lasa la racit. Intre timp se bate restul de frisca si se pune ...
 Tort de clatite cu budinca de migdale cu gust de ciocolata si crema de vanilie Tort de clatite cu budinca de migdale cu gust de ciocolata si crema de vanilie
  Intr-un bol se pun toate ingredientele , inafara de praful de copt care se pune doar dupa ce se stinge cu o lingura de otet. Eu nu l-am stins pentru ca ce folosesc eu nu trebuie stins dar daca folositi unul normal stingeti-l. Se amesteca ...
 Inghetata cu ciocolata Inghetata cu ciocolata
Galbenusurile le frecam bine cu zaharul si vanilia,pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul. Ciocolata o topim impreuna cu laptele si in momentul in care da in clocot,turnam peste crema de galbenusuri.Lasam la racit.Eu am pus vasul intr-un ...
 Tort Amandina Tort Amandina
Preparam blatul in felul urmator: ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z