SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

Bomboane de ciocolata cu crema de fistic
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa se adauga estenat de rom, fisticul tocat marunt, pesmetul de biscuiti si laptele. ...
Bomboane de ciocolata cu crema de nuci
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa se adauga estenta de rom, nuca tocat marunt, pesmetul de biscuiti si laptele. ...
Bomboane de ciocolata cu crema de alune
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa se adauga estenta de rom, alunele tocat marunt, pesmetul de biscuiti si laptele. ...
Bomboane de ciocolata cu crema de migdale
Se freaca untul cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa se adauga estenta de rom, migdalele tocat marunt, pesmetul de biscuiti si laptele. ...
piure de cirese
Se spala ciresele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de visine
Se spala visinele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Cafea delicioasa
Se prepara cafeaua. SE adauga siropurile, frisca si apoi fulgii de ciocolata. ...
 Tort ciocolatos Tort ciocolatos
-se mixeaza oul cu zaharul -se adauga uleiul, laptele, si gemul -se amesteca -apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa -se mixeaza bine -compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau se pune hartie de copt:) -se coace la 180 ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru crema,amestecam Crem ...
 Biscuiti cu gropite delicioase Biscuiti cu gropite delicioase
-se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele-se framanta bine, se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min-se scoate aluatul si se imparte in mici bilute in care se ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta-Se incinge cuptorul la 150 garde. Se unge forma cu ...
 Aricei cu ciocolata Aricei cu ciocolata
Blatul ii faramitam, il amestecam cu untul, nuca, biscuiti si esenta de rom, framantam bine bine. Compozitia trebuie sa fie destul de consistenta, sa poata fi modelata. Formam ariciei, ii dam prin ciocolata si prin fulgisori, adaugam si doi ochi ...
Prajitura cu bezea
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie,pana se formeaza turturi de bezea. Se imparte spuma in 2 parti.Se coc 2 foi in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 100 grade sau la foc mic,cu usa cuptorului deschisa. ...
 Inghetata cu ciocolata Inghetata cu ciocolata
Nuca o prajim la cuptor si o lasam sa se raceasca.Zaharul il caramelizam impreuna cu 4 linguri de apa,apoi adaugam nuca prajita,omogenizam si punem totul pe o farfurie unsa cu unt.Dupa ce s-a racit sfaramam nucile caramelizate.Topim ciocolata ...
 Tort "Iepurasii ciocoholici" Tort "Iepurasii ciocoholici"
Blat: Nuca, zaharul si apa se pun la foc mic. Se fierb pana se ingroasa si incepe sa miroase a nuca prajita :) Apoi se adauga cacaoa si pesmetul de biscuit. Se amesteca bine si se lasa la racit. Cand s-a racorit se adauga galbenusurile unul cate ...
Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata
Blaturi: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare. Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa ...
Tort cu mousse de ciocolata si nuci
Blat: Intr-un vas punem 100 g zahar la caramelizat.Cand incepe sa se aureasca,turnam 200 ml apa rece (atentie la aburi!) si lasam sa se topeasca. Din siropul rezultat vom folosi 3 linguri la blat,iar restul pentru insiropat. Separam ouale.Albusurile ...
 MUFFINS CU CIOCOLATA MUFFINS CU CIOCOLATA
Am amestecat faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, cacaoa; am taiat ciocolata cubulete mici si le-am pus peste ingredientele uscate. Am adaugat uleiul, laptele, esenta de rom si oul si am omogenizat bine. ...
 Briose cu visine Briose cu visine
Untul se topeste impreuna cu zaharul, apoi se adauga cele doua oua, mirodeniile, laptele si faina amestecata impreuna cu praful de copt. In formele de silicon se pune mai intai un strat de aluat, apoi visine curatate de samburi si date prin faina, ...
 CLATITE CU MERE SI SOS DE CIOCOLATA CLATITE CU MERE SI SOS DE CIOCOLATA
1.Se amesteca pentru aluatul de clatite faina , ouale, laptele , sarea ,praful de vanilie si coaja de lamaie intr-un bol.Inainte de a se coace clatitele , se adauga 1 pahar de apa minerala .2.Se curata merele ,se indeparteaza casa semintelor  si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z