SiteDeBucate » caise

Retete cu caise

 Tarte cu fistic si mascarpone Tarte cu fistic si mascarpone
Cu 3 ore inainte de preparare, decongelezi aluatul conform indicatiilor de pe ambalaj. Ungi cu margarina formele pentru tarte. Tai aluatul in 12  bucati putin mai mari decat forma, cu care tapetezi fiecare forma. Ca sa nu se bombeze in timpul ...
 Chec cu fructe Chec cu fructe
Din ceai si apa, prepari o infuzie concentrata, pe care o strecori dupa 10 minute.Speli fructele uscate, le tai in cubulete si le pui intr-un castron. Torni peste ele ceaiul si le lasi sa se inmoaie 10  minute. Separi albusurile de galbenusuri. ...
 Pachetele cu smochine stafide si nuci Pachetele cu smochine stafide si nuci
Amesteci stafidele cu zeama de lamaie si coniacul. Cureti smochinele de codite. Tai marunt smochinele, apoi stafidele scurse. Amesteci smochinele cu stafidele, 4-5 linguri nuci macinate fin si gemul de caise.Topesti untul intr-un vas pe care il ...
 Fructe in sos caramel Fructe in sos caramel
Speli lamaile, le dai coaja pe razatoarea mica, apoi le tai in jumatati. Pui zaharul intr-o craticioara si il fierbi impreuna cu apa, pana se topeste. Adaugi jumatate din cantitatea de unt, frisca si lichiorul si le fierbi la foc mic, pana la ...
 Prajitura cu fructe si coniac Prajitura cu fructe si coniac
Cureti portocalele de coaja si o tai in cubulete de cel mult 1 cm. O fierbi pentru 2-3 clocote in apa, apoi o scurgi si o pui din nou la fiert, in apa cat sa o acopere, impreuna cu zaharul. Dupa 15 minute, scurgi cubuletele si le lasi sa se ...
 Bulgarasi cu susan Bulgarasi cu susan
Fierbi laptele cu margarina, zaharul si esenta de vanilie, apoi torni siropul peste biscuitii macinati. Tai foarte marunt caisele uscate, dai nucile si fisticul prin masina de tocat si le adaugi in compozitia de biscuiti impreuna cu nuca de cocos si ...
 Frigarui cu caise uscate Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si ...
 Desert cu orez Desert cu orez
Fierbi orezul in patru cani de apa si il lasi sa se raceasca. Tai caisele bucati, dar opresti cateva pentru decor, si le adaugi peste orezul fiert. Pui mierea, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si amesteci toata compozitia.Pui amestecul intr-un ...
 Mix de cereale cu susan Mix de cereale cu susan
Prajesti usor la cuptor sau in tigaie, fara adaos de grasime, semintele si fructele uscate si le amesteci cu cerealele, untul topit, mierea de albine si zaharul brun topit in doua linguri de apa. Adaugi stafidele, bananele si celelalte fructe ...
 Sirop de caise Sirop de caise
Caisele se spala, se scot samburii, se pun intr-un vas impreuna cu apa si se lasa la fiert aproximativ 1/2 de ora. Dupa racire se strecoara prin filtru (sita) pana lichidul obtinut este limpede.Se pune zaharul in vas, 1 litru din zeama de caise ...
 Inghetata de caise Inghetata de caise
Fructele se curata de samburi, se spala si se scurg bine. Se pun intr-un vas de mixer si se bat impreuna cu 150 g zahar pudra pana se formeaza un piure.Separat se bate frisca cu restul de zahar si esenta de vanilie pana se intareste si se opreste o ...
 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se spala caisele, se curata de samburi si se pun intr-o strecuratoare la scurs.Intr-un bol de mixer se amesteca untul moale cu zaharul pana se albeste, apoi pe rand se pun ouale si apoi laptele. La sfarsit se incorporeaza faina si amoniacul stins ...
 Fursecuri Banisori Fursecuri Banisori
Amesteci toate ingredientele, iar aluatul obtinut il dai 3 ore la rece. Din coca obtinuta intinzi foi de 4-5 mm grosime. Cu o forma rotunda tai rondele de aluat, iar pe jumatate dintre acestea le decupezi sub forma de inele cu o alta forma rotunda ...
 Casata de sezon Casata de sezon
Oparesti fructele cu apa clocotita, le scoti pielitele si samburii, apoi le mixezi.Separat, inmoi gelatina in apa rece 10 minute.Fierbi vinul cu mierea, zaharul vanilat, zeama si coaja de la lamaie, adaugi piureul de fructe si lasi sa fiarba, la foc ...
 Inghetata delicioasa de vanilie cu fructe Inghetata delicioasa de vanilie cu fructe
Fierbi laptele cu batonul de vanilie. Separat, freci galbenusurile cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa, apoi amesteci treptat cele doua compozitii si le lasi sa fiarba, la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn pana se ingroasa ...
 Tarta cu fructe Tarta cu fructe
Fructele se spala, se curata de samburi si se lasa la scurs. Albusurile de la cele opt oua se bat spuma, impreuna cu zaharul. Galbenusurile se freaca bine cu ulei. La sfarsit se combina spuma de albusuri cu crema de galbenusuri si se adauga faina ...
 Zombi Zombi
Intr-un pahar inalt se stoarce o jumatate de lamaie. In shaker se adauga toate ingredintele si cateva cuburi de gheata, se amesteca bine 20 secunde. Continutul se varsa printr-o strecuratoare direct in pahar. Se decoreaza cu o bucatica de ananas si ...
 Cocktail cu suc de caise Cocktail cu suc de caise
Intr-un shaker cu gheata se adauga ingredientele. Se amesteca energic, cateva secunde. Se serveste cu 2 cuburi de gheata in pahar inalt. ...
 Tarta cu caise Tarta cu caise
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 200°C. Intr-un bol se adauga faina, ouale intregi, zaharul, zaharul vanilat, se amesteca bine adaugand treptat laptele. Se obtine un aluat. Caisele se spala se sterg cu o carpa curata sau servetel pentru a ...
 Clatite cu gem si sos de ciocolata Clatite cu gem si sos de ciocolata
Faina cernuta se amesteca cu apa, zaharul vanilat, coaja de lamaie, putina sare, avem grija sa nu se faca cocoloase. Adaugam ouale batute si omogenizam totul bine cu mixerul. Daca vi se pare aluatul prea gros puteti subtia cu putina apa, dupa care se ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu caise - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z