SiteDeBucate » albus

Retete cu albus

 Tiberius Parfe Tiberius Parfe
In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si ...
 Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi
Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si ...
 Inghetata coapta Inghetata coapta
Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite punem inghetata si gemul. Acoperim cu bezea (acoperim foarte bine, sa nu se topeasca inghetata) si punem la cuptorul incins cu flacara mare 1 min. Cand ...
 Perisoare cu sos de rosii(Kofta Karahi) Perisoare cu sos de rosii(Kofta Karahi)
Se amesteca ingredientele pentru perisoare,se formeaza perisoarele si se lasa deoparte.Pentru sos:Se incalzeste uleiul,se prajeste ceapa pentru 2 minute,se adauga usturoiul ,ghimbirul si rosiile.Se prajesc bine pana ce se inmoaie rosiile si se ...
 Pateuri cu nectarine Pateuri cu nectarine
Mai intai pregatim nectarinele,se spala,se cojesc,se taie cubulete cat mai mici.Le punem intr-un castron,peste care adaugam,zeama de lamaie,zaharul brun si le lasam sa -si lase zeama.Punem aluatul pe masa,unde in prealabil am cernut niste faina.Dupa ...
 Inghetata de mere Inghetata de mere
1.Cureti merele de coaja si de samburi si le dai pe razatoarea mica.Storci o lamaie peste ele sa nu se oxideze.2.Bati spuma tare albusul cu un praf de sare si cu zaharul.3.Mixezi bine merele rase cu albusul spuma,pui zahar si scortisoara dupa gust si ...
 Tort de ciocolata cu menta Tort de ciocolata cu menta
Vom incepe cu decorul pentru blat.Amestecam toate ingredientele,faina, zahar, albus, unt si cacao.Pasta obtinuta,o intindem pe o bucata de hartie de copt de dimensiunea tavii de cuptor,tava in care vom coace blatul.Cu ajutorul unui pieptan de ...
 Fursecuri cu cocos Fursecuri cu cocos
untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.se da la rece 30 minute.se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se ...
 Prajitura angelica Prajitura angelica
pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi,unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul simplu: Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ...
 Fursecuri cu nuca si gust de portocala Fursecuri cu nuca si gust de portocala
Glazura Aceata este optionala dar daca se doreste se poate glaszura cu 150g ciocolata, dupa preferinta si o lingura de ulei vegetal.Ciocolata se marunteste si se topeste intr-un recipient mai mic in asa fel incit sa se poata glasa cite un fursec pe ...
 strudel fierbinte strudel fierbinte
1. incalzim cuptorul pina la 180grade2.pregatim crema: punem intro cratita la foc mijlociu laptele si zaharul. In alt vas batem galbenusul, amidonul, 2linguri de lapte, esenta de vanilie. Turnam masa aceasta in cratita. Amestecam citeva secunde pina ...
 BISCUITI ALB SI NEGRU BISCUITI ALB SI NEGRU
Se freaca untul cu zaharul,pana se obtine o crema fina. Adaugam sarea,apoi treptat,se incorporeaza faina,amestecand bine.Impartiti aluatul in 2,si incorporati cacao in una din jumatati. Inveliti cele 2 bile de aluat in folie de plastic si se baga in ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece. Cind da in clocot se curata de spuma, se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, pe foc mic, fara sa mai clocoteasca. In timpul fiertului se acopera oala cu ...
 Maioneza dietetica Maioneza dietetica
Maioneza asta e dietetica pentru ca nu foloseste galbenus de ou,cel care este colesterolic.Procedeul de preparare e exact la fel ca pentru orice maioneza.Se poate fluidiza la sfarsit ,daca e nevoie cu iaurt fara grasime sau apa. ...
 Tort cu mousse de ciocolata Tort cu mousse de ciocolata
Prepararea blatuluiSe separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine pana devine o crema groasa si omogena.Se adauga treptat ...
 Tort cu nuca si ciocolata Tort cu nuca si ciocolata
Pentru aluat am batut albusurile cu un strop de sare si 5 linguri de zahar;Separat am frecat galbenusurile cu un strop de sare, 1 lingurita de ulei (am citit ca accentueaza culoarea galbenusurilor) si 3 linguri de zahar;Peste spuma albusurilor am ...
 Tort cu mousse de ciocolata si vanilie Tort cu mousse de ciocolata si vanilie
Se separa ouale pentru blat . Galbenusurile se amesteca cu zaharul, praful de copt stins cu otet, cacaoa si untul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga faina si se amesteca bine. O se fie un pic grosuta compozitia. Albusurile se bat spuma si ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu albus - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z