SiteDeBucate » zahar pudra

Retete cu zahar pudra

 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in ...
 Gogosele cu crema de vanilie Gogosele cu crema de vanilie
Se pune intr-o cratita apa cu untul si se lasa sa se topeasca.Se ia de pe foc si se adauga faiana, se amesteca bine cu lingura de lemn sau cu telul.Se mai pune putin pe foc, mestecanduse intruna pana cand se desprinde de pe cratita (mai putin de un ...
 Duet de mere si banane cu crema de ciocolata Duet de mere si banane cu crema de ciocolata
Se prepara mai intai crema de ciocolata, cu o ora-doua inainte si se lasa la frigider. Se topeste ciocolata cu frisca lichida, se omogenizeaza si se lasa la racit. apoi se pune in frigider cel putin o ora. Inainte de servirea desertului se scoate ...
 Gogosele pufoase Gogosele pufoase
Punem in cuva de la masina de paine ingredientele lichide mai intai. Apa si zaharul le punem la fiert pe aragaz pana da in clocot, apoi racim la 40 de grade. Batem galbenusurile si oul intreg cu putina sare si le amestecam cu apa cu zaharul, dizolvam ...
 Pandispan cu nuca si mere Pandispan cu nuca si mere
Mai intai pregatim mere. Se spala, se curata, se taie pe jumatate, se scoate cu grija cotorul si apoi se cresteaza pe partile rotunjite. La fel se procedeaza si cu nectarinele sau piersicile, in caz ca vreti sa le combinati. Se aseaza pe o farfurie ...
 prajitura cu visine prajitura cu visine
- se separa galbenusul de albus, se freaca galbenusurile cu cele 7 linguri de ulei si cu un praf de sare - se bat albusurile spuma impreuna cu cele 250gr de zahar si plicurile de zahar vanilat - se incorporeza galbenusurile cu albusurile batute spuma ...
 Tort Amandina Tort Amandina
Preparam blatul in felul urmator: ...
 Tarta de ciocolata si visine Tarta de ciocolata si visine
Visinele se spala, se scot samburii si se presara cu 2 linguri de zahar. Se pot folosi si visine congelate sau cirese. Se tapeteaza cu hartie de copt o forma cu pereti detasabili, de 24 cm Se incinge cuptorul la 180 grade, treapta 2. Faina si praful ...
 prajitura cu mere prajitura cu mere
ouale se freaca cu zahrul, uleiul si untura pana devin cremoase, apoi se adauga bicarbonatul stins cu otet si faina. se face un aluat moale care sa se desprinda de mana. se imparte in 2 parti. una se face foaie si se intinde in tava unsa, peste care ...
 Tort de capsuni Tort de capsuni
Se prepara foaia : se topesc pe foc untul, mierea si 10 gr zahar . Cand s-au topit se adauga cerealele si se amesteca bine.  Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt si se aseaza cerealele pe fundul acesteea apasand bine cu mana pana se ...
 Prajitura cu branza de vaci si afine Prajitura cu branza de vaci si afine
Biscuitii se sfarama cat mai fin (la robot sau se pun intr-o punga si se piseaza cu o sticla), apoi se amesteca cu untul topit. Se tapeteaza o forma detasabila de 22 cm cu hartie de copt si se intinde cu mana stratul de biscuiti, apasand bine. Se ...
 Cocotort :)) Cocotort :))
Preincalziti cuptorul la 180 C. Amestecati bine faina cu zaharul pudra si praful de copt. Bateti albusurile spuma cu praful de sare pe viteza medie pana cand se intareste, apoi adaugati zaharul granule, tot cate 2 linguri, pana cand amestecul devine ...
 Ishlere :) Ishlere :)
Pentru aluat, untul se mixeaza cu oul, apoi se adauga pe rand smantana, sucul de lamaie, esenta de vanilie si faina. Se intinde o foaie de aluat de cca. 0,5cm grosime din care se taie cerculete de 2,5cm in diametru. Acestea se asaza pe hartie cerata ...
 Gogosi Gogosi
Drojdia si zaharul se freaca se adauga margarina RAMA, galbenusurile,coaja rasa de lamaie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca ...
 Tort Nesquik Tort Nesquik
FOILE :Batem albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Punem la urma si faina amestecata cu alunele macinate si amestecam usor. Intindem compozitia uniform pe tava de tort unsa bine-bine cu grasime si ...
 Amintiri din copilarie - Broscutele "capitaliste" Amintiri din copilarie - Broscutele "capitaliste"
din zahar, apa si cacao faceti un sirop pe care il fierbeti la foc mic pana se ingroasa; cand s-a ingrosat, luati la o parte cratita si puneti untul si amestecati pana se topeste; adaugati compozitia cu cacao peste piscoturile Savoiardi zdrobite ...
 Briose cu lamaie Briose cu lamaie
Etapa I: Se separa ouale. Se bate margarina RAMA cu zahar tos si galbenusuri.Etapa II: Se spala lamaia cu apa fierbinte; se rade coaja si se stoarce sucul. Se pun deoparte 2 linguri de suc.Etapa III: Restul de suc de lamaie si coaja de lamaie se ...
 Rulada cu crema de lamaie Rulada cu crema de lamaie
Am batut galbenusurile cu 4 lg.apa rece + zaharul+zaharul vanilat.Apoi am batut albusurile spuma cu un praf de sare. 1/3 din cantit. de albusuri am adaugat-o peste galbenusuri. ...
 Tort Intercontinental Tort Intercontinental
Blat: Albusurile se mixeaza cu un praf de sare si cu zahar adaugat treptat,pana incepe sa faca turturi.Incet se adauga si faina amestecata cu praf de copt,apoi nuca si se omogenizeaza. Se imparte aluatul in 3 si se coace fiecare strat intr-o tava ...
 Bucte-paine pentru micul dejun Bucte-paine pentru micul dejun
Am pus toate ingredientele in ordine in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.Dupa ce aluatul a dospit, il rasturnam pe masa infainata si il aplatizam cu mana, pana formam o foaie dreptunghiulara de aluat cu grosimea de 1 cm.Rulam ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-66
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar pudra - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z