SiteDeBucate » vita

Retete cu vita

 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu ...
 Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita
Compozitia: Intr-o cratita pe aragaz la foc mic, se distuie ceapa in ulei cu putina apa. Apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute.Dupa ce s-a racit se adauga peste carnea tocata, impreuna cu mararul tocat marunt, bulionul, sarea si piperul ...
 Mici Mici
Tocam carnea si osanza  o condimentam dupa preferinte, adaugam bicarbonatul stins in otet si lingurita de mustar.Amestecam bine si o punem la frigider pentru 12 ore .  Modelam carnea in forma de mici ( mainile trebuie  unse cu otet )si ...
 Mititei cu mustar Mititei cu mustar
   Preparare: Se toaca carnea, reteta zicea de doua ori prin masina de carne eu cum am facut-o cu robotul s-a maruntit f bine din prima tura . Se amesteca bine carnea sa se omogenizeze si se incepe framantatul ei cu apa minerala in care am ...
 Chiftelute cu surprize Chiftelute cu surprize
usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce . carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust . gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm]. formati chiftelute ...
 Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei
Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala. Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa ...
 Sarmalute cu orez fierte in bors Sarmalute cu orez fierte in bors
Se prepara umplutura : se toaca ceapa marunt si morcovul se da pe razatoarea mica, apoi se pun impreuna putin la calit in ulei. Se adauga si orezul spalat si scurs bine, apoi se adauga apa cat sa se acopere si se lasa sa fiarba la foc mic. Se mai ...
 Ciorba de perisoare cu smantana Ciorba de perisoare cu smantana
   1. legumele se curata si se spala .orezul se spala .    2. morcovulsi telina razuite , ceapa taiata marunt se pun la fiert in 4 litrii apa clocotita se pune sare si putina boia .    3.  dupa 15 min carnea tocata ...
 Sarmalute Sarmalute
Se desfac frunzele de la varza, una cate una, de pe fiecare funza se taie cotorul Separat se taie ciolanul bucati, la fel se procedeaza si cu slanina afumata, se taie bucatele subtiri,taiem si cepele, marunt marunt si le calim in ulei, intr-o ...
 Vita stir- fry cu ananas Vita stir- fry cu ananas
Se amesteca carnea cu marinada si se lasa la frigider pentru o ora. Incalzeste un wok si pune uleiul de porumb. Cand uleiul e fierbinte, stir- fry cepa si ghimbirul pentru 1 minut. Scoate-le din wok (ai grija sa nu scoti si uleiul) si pastreaza-le. ...
 Vita Stroganoff Vita Stroganoff
Taie carnea fasii subtiri si sterge-o cu servetele de hartie, ca sa nu mai fie umeda. Incalzeste uleiul si soteaza carnea, pana devine maronie.Adauga ceapa si soteza 2 minute. Pune supa (sau apa), adauga sare si piper si fierbe inabusit. Separat, ...
 Carbonnades a la Flamande Carbonnades a la Flamande
Incalzeste cuptorul la 180 C si pregateste o tava de bagat la cuptor. Taie carnea in bucati mici (5-6 cm si subtiri). Sterge-le de orice umezeala cu prosoape de hartie.Pune 3 linguri de ulei la incalzit intr-o tigaie mare. Prajeste la foc mare ...
 Chiftea Buzdugan Chiftea Buzdugan
Se toaca marunt carnea la cutit.Se toaca marunt si jumatate de fir de praz, grauntele de usturoi, jumatatea de ardei capia si se pun la calit in 2 linguri de ulei de susan/masline.Apoi adaugam si bucatelele de carne.Calim separat ciupercile si apoi ...
 Gulas unguresc cu carne de vitel Gulas unguresc cu carne de vitel
Carnea se curata de grasime, se spala si se taie cuburi maricele. Legumele se curata de coaja, se spala, ceapa se taie cubulete, usturoiul se piseaza, morcovi se taie rondele, cartofii cuburi, iar ardeiul gras patratele de 1 cm. Intr-o cratita ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Musaca invelita in teci Musaca invelita in teci
Incepem prin a ferbe cartofii in coaja in apa simpla.Apoi separat in alta oala fierbem apa cu putina sare si oparim tecile, le mai lasam un pic sa nu fie fierte de tot si molesite doar aldente.Apoi tocam marunt ceapa, ardeiul, prazul, usturoiul si le ...
 Floarea mielului Floarea mielului
Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata, apoi pasta de rosii si condimentele,cimbrul uscat. Se lasa sa se raceasca putin, timp in care incalzim cuptorul si intindem foaia de aluat pe masa. Se adauga si cascavalul ras peste amestecul ...
 Gulas in varianta olteneasca cu gnocchi din cartofi Gulas in varianta olteneasca cu gnocchi din cartofi
Se caleste ceapa tocata patratele in putin ulei apoi se adauga si bucatile de carne taiate mai mare si ardeiul gras taiat patratele si usturoiul.Se mai amesteca din cand in cand, apoi adaugam si cateva linguri de pasta de tomate si mai adaugam putina ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta si se spala bine de tot. Daca vi se pare ca are miros se pune câteva ore în putina apa cu câteva linguri de otet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vita - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z