SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Vitel sote cu vin alb Vitel sote cu vin alb
Rasolul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza, se ung feliile bine cu ulei de masline si se lasa cateva ore la rece. Se topeste untul intr-o tigaie(sau ulei pentru cei ce tin diete) si se pun feliile de vitel la incins. Se intorc cu grija ...
 Berbecut la protap Berbecut la protap
Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. ...
 Beef Bourguignon Beef Bourguignon
Taie carnea cuburi si amestec-o cu legumele intr-un castron. Pune vinul si brandy. Pune castronul acoperit cu folie alimentara la frigider si lasa peste noapte. A doua zi scoate carnea din marinata (pe care nu o arunci!) si usuc-o bine cu servete ...
 Pastrav in bacon Pastrav in bacon
Usturoiul se toaca si facem un mujdei cu cele 2 linguri ulei si zeama de lamaie. Adaugam restul condimentelor si omogenizam. Cu acest amestec ungem pastravii. Ungem si la interior. Bacon-ul il taiem felii subtiri, cu care vom inveli pastravii, de la ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata si se spala, se desprind coditele. Carnea de pui se taie cuburi mici, coditele ciupercilor la fel, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, la fel si kaizerul. Cascavalul se rade si verdeata se toaca fin. Intr-o tigaie de ...
 Cerb cu legume Cerb cu legume
legumele se curata si se spala . carnea de cerb se  tine 30 min in apa rece sa se traga sangele din ea. cu un cutit ascutit se inteapa carnea si se impaneaza cu morcov , slanina afumata si usturoi . intr-o cratita puneti untura iar cand e ...
 Iepure cu masline si ciuperci Iepure cu masline si ciuperci
Am inabusit carnea portionata in ulei si vin rosu, piper.Cand a fost bine facuta am adaugat ciupercutele intregi apoi maslinele oparite,am pus bulion ,maghiran,boia dulce si foi de dafin si am bagat la cuptor (sa se lege sosul cu o lingurita de faina ...
 Escalop de vitel cu ciuperci Escalop de vitel cu ciuperci
Carnea de vitel se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza, eu am presarat si cimbru uscat. Faina se pune pe o farfurie si se tavalesc snitelele pe ambele parti. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare sis e ...
 Paste cu fructe de mare Paste cu fructe de mare
     Pregatim inelele de calamar pe care le calim la foc mic timp de 15 minute impreuna cu telina taiata marunt si 2 catei de usturoi taiati lamele fine, putina sare si o jumatate de lingurita de suc de lamaie si o lingura ulei de ...
 Rechin la cuptor Rechin la cuptor
Se spala bucatile de rechin si se pun la macerat intr-un amestec de : vin, sare ,piper  si ulei de masline. Se tine la rece vreo 2 ore. Dupa 2 ore se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline, se pune solutia in care a stat la macerat, zeama de la ...
 Sunca de curcan Sunca de curcan
 Din ulei, mustar pasta, mustar boabe, sare piper si usturoi se  mixeaza bine obtinandu-se o pasta fluida. Cu aceasta se freaca bine bucata de carne. Pieptul de curcan se subtiaza din cutit incat sa ramana ca o bucata de carne lunga. Eu ...
 fricase de pui fricase de pui
Se pune orezul la prajit apoi 50 gr de porumb, sofranul sare si apa. Se lasa sa fiarba20 min. Ciupercile se taie felii la fel si morcovul. Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit cand sa rumenit se pune morcovul se lasa sa se nabuse iar ...
 Muschiulet de porc imbracat in mustar Muschiulet de porc imbracat in mustar
Taie toate grasimile si tendoanele de pe muschi. Amesteca mustarul cu boabele de mustar si sarea si pune+le pe o farfurie. Da fiecare muschi prin pasta formata. Pune uleiul într-o tigaie mare si prajeste muschiul pe toate partile. În ...
 Rulouri cu spanac Rulouri cu spanac
Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper. Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar. Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu ...
 Tarhon in otet Tarhon in otet
se spala bine un borcan cu filet . tarhonul se spala , se lasa sa se zvante putin.se rup frunzele de pe tulpina si se pun in borcan. se completeaza pana e plin borcanul cu otet din vin de buna calitate de 9 grade tarie .se infileteaza bine capacul . ...
 Prajitura fina cu struguri albi si vin Prajitura fina cu struguri albi si vin
Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt. Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina. Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de ...
 Piept de rata cu portocale Piept de rata cu portocale
Pieptul de rata se dezoseaza si se cresteaza pielea in forma de romburi, se spala si se usuca cu servetele de hartie. Se topesc 50 g unt intr-o tigaie, apoi se adauga pieptul de rata cu pielea in jos, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa ...
 Cotlet de porc in sos mediteranean Cotlet de porc in sos mediteranean
din vinul rosu 3 catei de usturoi o lingura de ulei sare piper (boabe ) cimbru se face un sos pt a marina carnea de porc .bucatile de carne se pun intr-o punga se toarna marinata si se scoate aerul din ea si se dau la frigider pt cel putin 2 ore se ...
 Coaste de porc cu legume la cuptor Coaste de porc cu legume la cuptor
  Coastele de porc se taie in bucati, se spala cu apa rece si se dau la oparit. Eu le-am oparit circa 10 minute, pentru a iesi bine grasimea din ele. Dupa aia se spala in apa calduta. Curatam legumele si le spalam bine. Intr-o tava asezam ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
 Preparare: se spala si se curata bine prepelitele  si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z