SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 Friptura November Friptura November
Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele. Se amesteca bine. Se taie rondele carnatul si se prajeste putin, nu de tot. Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu ...
 Savoare mediteraneana Savoare mediteraneana
Incalzeste cuptorul la 200 C.  Sigileaza carnea in uleiul fierbinte, pe toate partile, pana are o culoare aurie. Da focul la mediu, adauga ceapa si caleste-o pana se inmoaie (cam 5 min). Pune si usturoiul, caleste-l putin si adauga amidonul. ...
 Varza cu cabanos la cuptor Varza cu cabanos la cuptor
Se curata varza de foila exterioare si se scoate cotorul cu un cutit.Se toaca varza si se freaca intre palme cu sare mare.Se lasa deoparte sa-si lase zeama care apoi se scurge.Se pune o cratita pe foc cu putin ulei si se caleste varza noastra ...
 Cuburi de porc picante Cuburi de porc picante
Muschiul de porc il taiem cuburi, le asezam intr-o tava mai inalta, adaugam cimbru si condimente pt carne de porc, putin chilli sau pimento, dupa preferinta, rasnim piper mozaic. Punem vinul peste carne si dam la cuptor cca 30 min, acoperind tava cu ...
 Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi
Pentru cartofi, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Pune capatana de usturoi la copt 35-45 minute pana cand s-a inmuiat bine.Dupa ce s-a copt, scoate-o din cuptor si stoarce miezul intr-o farfurie. Intre timp pune la fiert cartofii in apa cu sare.Dupa ce ...
 Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat
Muschiul de porc se feliaza si se spala bine fiecare felie de carne. Se tamponeaza putin de excesul de apa si se bate putin ca la snitzele. Usturoiul se curate si se toaca marunt. Ceapa verde se curate ,se spala si se taie bucati mai mari. ...
 Rulada de curcan umpluta cu castane si piure de cartofi cu sos de afine Rulada de curcan umpluta cu castane si piure de cartofi cu sos de afine
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se bate putin pieptul de curcan apoi se presara cu sare, piper si thym.Se bate putin piureul de castane si se intinde uniform peste pieptul de curcan.Se ruleaza pipetul de curcan , se aseaza in tava, se toarna deasupra ...
 Garnitura de morcovi caramelizati in vin Garnitura de morcovi caramelizati in vin
Se curata morcovii ,apoi se taie fasii subtiri sau rondele si se calesc in ulei , se pune sare si piper si 4-5 linguri de apa rece si se lasa sa scada bine apa 6-7 minute,apoi se pune zaharul si se amesteca bine sa se caramelizeze putin dupa care se ...
 Pui cu sote de legume si garnitura de orez Pui cu sote de legume si garnitura de orez
Pulpele de pui se taie in doua si se spala foarte bine. intr-o tigaie se pune un cub mai mare de unt,se lasa sa se topeasca. dupa ce s-a topit untul se pun bucatile de pui,se intorc pe o parte si alta pana iese sangele din carne iar apoi se pune apa ...
 Chili Con Carne Chili Con Carne
Incingeti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Puneti ardeiul ci ceapa pana se calesc. Apoi adaugati carnea si amestecati pana se rumeneste. Adaugati vinul si continuati sa amestecati pt cateva minute. Apoi se pun in tigaie usturoiul si bulionul ...
 Sos de afine cu vin Cabernet Sos de afine cu vin Cabernet
Pregatire ingrediente: Radeti coaja de portocala si stoarceti portocala. Pregatiti vinul, condimentele, afinele si aveti toate ingredientele la indemana. Preparare sos de afine: Intr-o oala turnati vinul, sucul de portocale, zaharul, condimentele, ...
 Ficatei cu mere caramelizate si sos de afine Ficatei cu mere caramelizate si sos de afine
Preparare ficatei de pui cu mere caramel si sos de afine: Preparati ficateii de pui (preparare ficatei de pui), iar dupa ce sunt gata puneti-i la scurs intr-o strecuratoare. Scoateti cotorul marului, cu un dispozitiv special, astfel incat fructul ...
 Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi
Se prepara sosul pentru marinat Se amesteca toate ingredientele cu badidora foarte bine,apoi se pune sosul peste aripile de de curcan sa le cuprinda bine apoi se pun intr-o cutie cu capac sau punga si se lasa la marinat pana a doua zi (le ...
 Salata de Paste Salata de Paste
Pune la fiert apa intr-o oala mare cu putina sare, cand fierbe pune pastele la fiert si usturoiul in coaja. Intre timp taie marunt rosiile si maslinele, taiele de marimea unei paste, sau mai mici. Cand pastele s-au fiert da-le sub un jet de apa rece ...
 Conopida in sos de tomate Conopida in sos de tomate
Se pregateste o oala mare cu peretii inalti, in care sa incapa conopida intreaga, oala trebuie sa fie destul de mare astfel incat dupa ce ati pus conopida sa ramana un spatiu de cativa centimetrii in jurul ei, acest detaliu e important pentru ca ...
 Fasole alba cu paine prajita si salata Fasole alba cu paine prajita si salata
Se pune la fiert fasolea impreuna cu usturoiul intreg si necuratat de coaja, dafin, telina, legatura de patrunjel si cartoful, pentru aproximativ 50 min. {daca nu veti folosi oala sub presiune pentru a fierbe fasolea, trebuie sa puneti fasolea pe apa ...
 Cod File, la cuptor Cod File, la cuptor
(gasesti aici reteta garniturii de cartofi  ) Se pun bucatile de peste la marinat in otetul de vin rosu, pentru 20 min.  Dupa care se sterg punandu-le pe un servetel de bucatarie, trebuie sa fie bine scurse de otet cand le bagam la ...
 Pulpa de miel in ierburi aromate Pulpa de miel in ierburi aromate
Se spala carnea si se ususca cu un servet absorbant. Se freaca bine cu sare, piper si boia si se impaneaza din loc in loc cu un catel de usturoi taiat bucatele . Se aseaza intr-un vas mai adanc si se toarna peste ea marinata facuta din toate ...
 Paste la cuptor cu rosii si mozzarella Paste la cuptor cu rosii si mozzarella
Se pune apa la fiert, intr-o oala mare, cu putina sare. Cand fierbe adaugati pastele.   Intr-o tigaie mare puneti ulei de masline, apoi adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul iute, lasati la foc mic timp de 10 minute, cand ceapa incepe sa ...
 Cotlet de porc in sos de vin Cotlet de porc in sos de vin
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z