Sos de stafide brune
Sosul de stafide brune este deosebit, festiv, aromat, picant, diferit de cel de stafide aurii, care este mai “bland”. Acesta este mai focos.Puneti intr-o craticioara uleiul de masline, untul, stafidele, foile de dafin si boiaua si lasati la foc ...
Vin fiert special
Merele se spala bine,dintr-un mar se va obtine suc,iarcelalalt mar se curata si se taie feliute subtiri. Se toarna vinul in ibric ,se toarna sucul de mar,apoi se adauga feliutele subtiri de mar si restul ingredientelor si se pune la fiert.Cand ajunge ...
Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni
1) Sosul de capsuni:spalati capsunile,scurgetile pe hartie sugativa,le amestecati cu 2 linguri de zahar,dupa care le puneti intr-o tigaie de teflon ,pe foc mic cu 2-3 linguri de apa; Se fierb amestecand continuu,pana cand capsunile se topesc si devin ...