SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele ...
 Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta  no forno) Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)
Carnea se poate tãia felii sau lãsa intreagã:))Usturoiul pisat se freacã bine cu sare, se unge carnea.Condimenteazã, adaugã sucul, pasta de ardei, piper, foi de dafin, ulei, si vin cât sã acopere carnea putin.Se lasã la rece o zi.Se pune ...
 Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin Pulpe de pui cu sos de usturoi si vin
Se spala pulpele, se ung cu ulei de masline, si se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se pun la frigider pentru cca 2 ore, se se marineze.Intre timp se zdrobeste usturoiul, se pune intr-un bol si se freaca cu sare si putin ...
 Maruntaie de porc la cuptor Maruntaie de porc la cuptor
Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaieleapoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune ...
 Friptura de miel in vin rosu Friptura de miel in vin rosu
Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange.Punem uleiul in tava de friptura si ceapa verde maruntita.Carnea o impanam cu un catel de usturoi taiat fasii si o asezam in tava peste ceapa.Adaugam in tava restul de ...
 Friptura November Friptura November
Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele. Se amesteca bine. Se taie rondele carnatul sis e prajeste putin, nu de tot. Se adauga apoi si rondelele de carnat afumat in punga impreuna cu ...
 Rata cu sos de portocale Rata cu sos de portocale
Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din harie,apoi se pun intr-o tava mai incapatoare se pune cate un mar intreg in burta ratelor,se condimenteaza cu sare si pier,se adauga 2 pahare cu apa si se dau la cuptorul ...
 Carne de vita in bait de vanat Carne de vita in bait de vanat
Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de ...
 Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos  de lamaie Muschi in vin rosu la cuptor cu chipsuri si sos de lamaie
1)Pt.marinata:se face cateva crestaturi in carne,se condimenteaza cu sare,piper,usturoiul pisat,pasta de ardei,foi dafin,5 linguri ulei de masline.Se lasa cateva ore la rece,sau mai multe...2)Se scoate carnea,se adauga peste ceapa taiata gros,restul ...
 Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus
Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare ...
 Piept de Pui  OLGA Piept de Pui OLGA
Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, poate fi mai crocant sau mai neprajit in functie de fiecare persoana.Separat se curata cartofii, se spala si se taie, se ...
 Friptura de Miel Friptura de Miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele.Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
 Ficatei de pui cu vin rosu Ficatei de pui cu vin rosu
Ficatul de pui se spala foarte bine, se scurge de excesul de apa si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe o farfurie. In "saftul" ramas se adauga ciupercile si prazul. Se rumenesc putin, se adauga paharul de vin rosu, ficatul si se lasa la ...
 Friptura de fazan Friptura de fazan
Pregatim fazanul: il curatam bine bine, il spalam, il stergem cu un prosop curat si il punem la fezandat. Intai il ungem cu ulei de masline si il condimentam (si in interior si la exterior) cu sare, piper, paprika, oregano, rozmarin peste care turnam ...
 Cotlet  de Porc la Tava Cotlet de Porc la Tava
Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 gr de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta ...
 Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei
Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150 gr de visine din dulceata, rosiile taia cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano, prima se pune ceapa si ...
 MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE
Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste de jur -imprejur ) cu felii subtiri de bacon, fixidu-se cu grija cu niste scobitori ( care inainte de servirea preparatului se vor indeparta ...
 Friptura de ceafa de porc la cuptor Friptura de ceafa de porc la cuptor
Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc. Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu. Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z