SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 Paste cu ficatei Paste cu ficatei
Toci marunt morcovii si telina. Calesti ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugi morcovii si telina, lasi sa se patrunda 5 minute la foc mic, apoi adaugi pasta de tomate amestecand continuu. Dupa cateva minute adaugi vinul si putina apa. Lasi sa ...
 Biftec clasic Biftec clasic
Amesteci boabele de piper cu mustarul si condimentul si le pisezi. Cureti si usturoiul, il pisezi si-l adaugi peste amestecul de condimente impreuna cu 4 linguri de ulei. Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
 Carne de miel cu paste Carne de miel cu paste
Taie carnea, ceapa, morcovii, usturoiul si prajeste-le in ulei alaturi de carne, la foc mic. Adauga piperul, sarea, zaharul brun si paharul de vin si lasa ingredientele sa fiarba in vin. Peste compozitie pune rosiile si apa, acopera cu capac si lasa ...
 Cotlete de berbecut Cotlete de berbecut
Amestecati vinul cu cepele taiate marunt, ardeiul iute taiat in rondele subtiri, usturoiul pisat, sare, piper si cimbru. Fierbeti amestecul 3 minute si lasati-l apoi la racit. Puneti in acest amestec carnea la marinat. Acoperiti vasul si tineti la ...
 Jeleu de cirese cu rozmarin Jeleu de cirese cu rozmarin
Ciresele se spala, se curata de samburi, se taie jumatati si se scurg de apa, pastrandu-se si sucul scurs. Gelatina se topeste in apa calduta. Se amesteca sucul de cirese cu sucul scurs, cu sucul de lamaie si cu vinul rosu, se adauga zahar (in ...
 Costite glasate cu miere Costite glasate cu miere
Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l. Nu lasati sa fiarba.Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul. Puneti costitele in ...
 Pulpa de iepure cu ciuperci Pulpa de iepure cu ciuperci
Cureti bine pulpele de iepure, le pudrezi cu sare, piper, le freci cu boia si le dai la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Lasi sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si le scoti din tava.In grasimea din tava, calesti ceapa tocata marunt, ...
 Salata de fasole cu mozzarella Salata de fasole cu mozzarella
Scurgi fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si o speli bine, sub jet de apa.Cureti ridichile si ardeiul. Desfaci salata in foi. Speli toate legumele si salata, frunza cu frunza.Pastrezi cateva frunze de salata pentru a decora salatiera. ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Cotlet de miel italienesc Cotlet de miel italienesc
Calesti ceapa in ulei, iar cotletele, impanate cu slaninuta afumata taiata feli subtiri le prajesti in acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin si apoi le lasi sa se inabuse pana se inmoaie. Servesti cotletele cu garnitura de ...
 Cotlete de miel la cuptor Cotlete de miel la cuptor
Speli cotletele si le pui in tava impreuna cu uleiul si vinul. Presari cu sare si piper sau cu arome speciale pentru miel. Pui tava in cuptor si, din cand in cand, mai stropesti cotletele cu sosul din tava. Cand cotletele sunt rumene si crocante, le ...
 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ...
 Pulpa de miel cu vin Pulpa de miel cu vin
Spala carnea, unge-o cu ulei si cresteaz-o deasupra.In crestaturi, infige catei de usturoi taiati feliute. Pune carnea intr-o tava cu margini mai inalte, bine unsa cu ulei. Presara deasupra sare, piper si rozmarin. Taie ceapa rondele, pune-o in tava, ...
 File de peste in sos caramel File de peste in sos caramel
Pune intr-o cratita zaharul si caramelizeaza-l usor. Alaturi, intr-o cana, incalzeste vinul.Amesteca zaharul ca sa nu se innegreasca. Cand e complet topit, da focul foarte incet si toarna jumatate din cantitatea de vin, putin cate putin, apoi ...
 Pulpa de miel cu usturoi la cuptor Pulpa de miel cu usturoi la cuptor
Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet. Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca. Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 ...
 Ciuperci cu sos de vin Ciuperci cu sos de vin
Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute. Caliti ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mare, in unt. Adaugati apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si caliti la foc mic pana cand se evapora ...
 Ficatei de primavara Ficatei de primavara
Cureti rosiile si nastureii. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana ...
 Muschi de vita la gratar Muschi de vita la gratar
Se prajesc semintele de chimion timp de 30 de secunde si dupa se pun intr-un bol.Se adauga patrunjelul tocat, ardeiul iute tocat marunt, cimbrul, uleiul si otetul.Se asezoneaza cu piper si sare.Se aseaza friptura pe o farfurie si se unge cu un sfert ...
 Sangria Sangria
Intr-un vas mare se adauga vinul rosu, coniacul, Cointreau, porto. Se adauga fructele taiate bucati si se lasa la macerat 2 ore. Se strecoara si inainte de servire se adauga fructe proaspete. Se adauga scortisoara, ghimbir si zahar daca este nevoie. ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z