SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Capsuni cu vin rosu Capsuni cu vin rosu
Se curata si se spala capsunile bine. Se taie pe jumatate si se pun intr-un castron. Pe deasupra se presara zahar si se toarna vinul. Se acopera castronul si se baga la frigider 2 ore....timp in care puteti sa stati alaturi de partener/a. Dupa ce ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 Turnedou Rosini Turnedou Rosini
Muschiul de vita se curata de pielita si se portioneaza. Painea se curata de coaja si se taie felii. Ficateii se curata, se oparesc si se spala. Muschiul de vita se trage la tigaie si se condimenteaza. Feliile de paine (fara coaja) se trec prin ...
 miel cu glazura de fructe de padure miel cu glazura de fructe de padure
Curatam pulpa de miel de grasime si o asezam in tava de cuptor. Cu un cutit cu varful ascutit, facem mici incizii in care introducem cate o feliuta de usturoi; Ungem pulpa cu uleiul de masline, adaugam sare, piper si jumatate din vinul rosu. ...
 Mixt grill cu mujdei Mixt grill cu mujdei
Se spala carnea, se scurge de apa, se sterge cu un servetel de bucatarie, se unge cu mustar si se pune intr-un castron. Se toarna peste ea aproximativ 50 ml ulei si se presara cu boia, cimbru, sare si piper. Se amesteca bine. Se pune carnea ...
 Vin fiert pentru seara de Craciun Vin fiert pentru seara de Craciun
Puneti intr-un vas mai mare sucul de portocale, migdalele, stafidele si prunele. Puneti cuisoarele, scortisoara, ghimbirul si semintele de cardamom, curatate de coaja subtire, intr-un saculet de panza si lasati-l in vasul cu suc de portocale. Puneti ...
 Miel oriental Miel oriental
1 - Incingeti 2 linguri ulei de susan si caliti-1 cu ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati 700 g carne de miel, taiata felii, o legatura de leurda si 2 lingurite praf de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se ...
 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Supa gulas picant Supa gulas picant
Tai carnea cubulete.Cureti zarzavatul de supa, il speli si il tai cuburi.Cureti ceapa si o tai felii.Cureti ardeii grasi si ii tai fasii.Prajesti carnea in ulei la foc foarte iute.Lasi sa se patrunda foarte bine.Adaugi legumele si le prajesti putin ...
 Tagliatelle cu sos bolognez Tagliatelle cu sos bolognez
Cepele si morcovii se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in 2 linguri cu ulei.Dupa ce s-au calit legumele se adauga si carnea pana se schimba putin la culoare.Apoi se pun cubuletele de rosii , vinul, sare si piper. Se lasa la foc mic cam 20 de ...
 Ciocanele la gratar Ciocanele la gratar
Cu o zi inainte, pui carnea in vin impreuna cu ceapa, leusteanul, usturoiul taiat felioare. A doua zi le scoti, le usuci cu un servet de hartie, le presari cu vegeta si le pui pe gratarul bine incins si uns cu grasime.In loc de vin poti folosi si ...
 Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi
Costitele se spala si se portioneaza.Se pun intr-o tava mare de cuptor cu putin ulei, se condimenteaza si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ciupercile se curata si se trec pe sub un jet de apa, se scurg, se toaca si se pun in tava peste carne cand ...
 Rulouri de pui cu prune Rulouri de pui cu prune
Pieptii de pui se taie in 8 bucati care se intind bine.Prunele se spala si li se scot samburii, iar 8 din ele se pun intr-un vas cu vinul si pasta de tomate pe foc pana se obtine un sos mai gros.Daca iese prea gros, se mai poate subtia cu putina ...
 Toba Toba
Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in ...
 Carnati cu vin Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
 Pere umplute Pere umplute
Topeste margarina.Adauga nucile tocate, stafidele si fructele confiate.Presara zaharul si lasa-le sa se caramelizeze putin.Pune la fiert vinul cu zaharul, mierea, mirodeniile si coaja de portocala.Intre timp, curata perele de coaja, dar nu indeparta ...
 Lasagna milaneza Lasagna milaneza
Calesti ceapa in ulei si cand este aproape gata adaugi carnea tocata.Lasi aproximativ 5 minute pe foc, timp in care amesteci continuu, apoi adaugi sare, piper si oregano.Dupa doua minute pui rosiile, apa si vinul.Lasi la foc mic 30 de minute, timp in ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Pui cu ardei Pui cu ardei
Portionezi puiul, il rumenesti in ulei incins pe toate partile si il scoti deoparte, pastrandu-l cald.In grasimea ramasa in cratita calesti ceapa taiata rondele subtiri si cateii de usturoi. Adaugi ardeii curatati de seminte si vinisoare, taiati ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z