SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 Rata cu sos de portocale Rata cu sos de portocale
Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din hartie,apoi se pun intr-o tava mai incapatoare se pune cate un mar intreg in burta ratelor,se condimenteaza cu sare si pier,se adauga 2 pahare cu apa si se dau la ...
 Ficatei cu mamaliguta Ficatei cu mamaliguta
Ficateii se spala in apa rece,se curata de pielite,apoi se pun in lapte si se lasa circa 1 ora. Tocam ceapa solzisori si o punem la calit.Cand a devenit sticloasa se adauga ficateii si se lasa sa se rumeneasca usor. Se adauga ...
 Tocanita din carne de porc Tocanita din carne de porc
Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, ...
 Friptura de porc in sos de vin rosu Friptura de porc in sos de vin rosu
Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate. Adaugam usturoiul taiat ...
 Salata cu carne de vitel Salata cu carne de vitel
Bucatile de friptura se vor aseza intr-o marinada dupa cum urmeaza: morcovul, telina, ceapa normala se curata si se taie rondele, se zdrobesc cateii de usturoi se sareaza pipereaza se pune vinul,se introduce carnea lasandu-se peste noapte. A doua ...
 Pulpe de pui emancipate Pulpe de pui emancipate
Am parlit pulpele, dupa care le-am spalat, le-am crestat si le-am facut o marinada dupa cum urmeaza: 1 portocala 2 fire de ceapa 3-4 catei de usturoi sau ½ de capatana de usturoi 1 ½ cana vin rosu sare, piper, boia si un praf de ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se pregateste marinada:se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele. Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata Piept de gasca afumat cu varza caramelizata
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade. Se ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte. Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
  Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare. Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se ...
 Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale, Rulada de porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji. Separat batem muschiuletul, ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Simplu de tot si tare bun. Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin ...
 Aripioare de pui Aripioare de pui
Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul. Se pune la cuptor ...
 Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin
Curatati muschiul de vita de pielite si tendoane, spalati-l, sucrgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati muschiul in felii de circa 3 cm grosime. Zdrobiti boabele de piper, apoi tavaliti bucatile de carne prin el si presati ...
 Cotlete de miel in crusta de ierburi Cotlete de miel in crusta de ierburi
Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. Presarati-o cu sare si piper, apoi treceti-o prin faina. Tocati marunt toate ierburile si amestecati-le cu ouale, pesmetul, mierea, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare si piper dupa gust ...
 Hribi in sos de ceapa si vin rosu Hribi in sos de ceapa si vin rosu
Curatati ciupercile, spalati-le bine in apa rece, lasati-le sa se scurga si taiati-le in bucati mai mari. Taiati julienne ceapa curatata si spalata, apoi caliti-o 5-6 minute in 50ml ulei, dupa care adaugati 1/3 din cantitatea de ciuperci si caliti-le ...
 Jeleu de vin Jeleu de vin
Se fierbe vinul cu zaharul si vanilia. Dupa ce da cateva clocote se da la o parte si se adauga gelatina dizolvata in cateva linguri de apa calda. Se strecoara totul prin sita deasa, se toarna in forma si se pune la gheata. Se scoate din ...
 Chiftelute picante de miel Chiftelute picante de miel
Carnea se toaca fin, se adauga ouale in pasta obtinuta, sare, piper si cimbrul verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si se lasa 10 minute la rece, acoperita. Dupa acest timp, se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot pe ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Florio Florio
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de 2 l vin rosu, 1 l sirop de visine, 750ml alcool dublu rafinat si o sticluta esenta de migdale. Se pune totul la macerat timp de 6 saptamani in sticle cu dop. Nu se agita in acest timp. (Adriana ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z