SiteDeBucate » vin rosu

Retete cu vin rosu

 Sangria - reteta de baza Sangria - reteta de baza
Vinul se amesteca bine cu zaharul pana se topeste. Se spala bine fructele. Se stoarce o lamaie si o portocala si se adauga sucul rezultat peste vin. Cealalta lamaie si portocala se taie felii subtiri, transversal. Se curata piersicile, se scot ...
 Pere in sos de vin Pere in sos de vin
se curata perele de coaja pune vinul impreuna cu mirodeniile , dupa ce a inceput sa clocoteasca il mai lasam sa fiarba 3-4 min dupa care punem perele in sosul de vin si le lasam sa fiarba cam 10-15 min ,pana patrunde bine siropul de vin in pere ...
 Cartofi deliciosi la cuptor cu vin Cartofi deliciosi la cuptor cu vin
cartofii se curata de coaja si se spala. se taie cartoful in 4-6 bucati,depinde cat este de mare. intr-o tava puneti putin ulei. asezati cartofii acolo si ii condimentati cu vegeta,piper si boia de ardei.(sau mai puneti si alte ierburi aromate care ...
 Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume
carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea ...
 Rata aromata in sos de vin rosu Rata aromata in sos de vin rosu
Se incinge cuptorul la 190°C. Intr-un bol se amesteca mierea cu melasa, uleiul de masline, scortisoara si 1 lingura sare de mare.Se unge rata cu acest amestec si se aseaza in tava.Restul de ulei de masline se amesteca cu rozmarinul tocat si 1 ...
 Pui cacciatore Pui cacciatore
Se curata, ceapa, morcovii, usturoiul si telina, se spala si se toaca cubulete. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Se pune la incalzit intr-o craticioara aprox. 1,5 litri de apa. Se spala puiul, se curata, eventual se indeparteaza ...
 MLM de pastrama de oaie MLM de pastrama de oaie
Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la foc tare, intr-o picatura de ulei, sau chiar fara, pentru ca va lasa oricum multa zeama. Cand e pe trei sferturi facuta si zeama a scazut, se stropeste cu vinul rosu, se adauga ceapa, ardeiul ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Cureti ceapa, o toci si o calesti usor impreuna cu carnea de vita taiata cubulete, pana se rumeneste usor. Se adauga apa calda(200 ml.) si lasi sa se inabuse putin. Tai ardeiul fideluta, iar rosiile cubulete. Le pui peste carne, dupa care torni sucul ...
 Tochitura Tochitura
Intr-o cratita incapatoare se pun la incins cele 2 linguri de ulei, apoi se adauga pulpa de porc taiata si bucatele , carnaciorii si se presara condimentele dupa gust; se intoarce carnea de pe o parte pe alta, ca sa nu se arda, apoi , cand este ...
 Ragu alla Bolognese con tagliatelle Ragu alla Bolognese con tagliatelle
se toaca marunt ceapa, morcovul si telina. intr-un vas se pune untul la topit cu uleiul si se adauga legumele, se calesc pana s einmoaie, dar sa n u s eprajeasca, apoi se adauga pancetta si carnea tocata. se amesteca bine sa se omogenizeze , se ...
 Piept de rata in sos de vin Piept de rata in sos de vin
 Pieptul de rata spalat si taiat bucatele se tine in marinata cateva ore la rece. Marinata se face din vin rosu, foi de dafin, piper negru,  crenguta de cimbru, otetul, 3 linguri de ulei de floarea soarelui si usturoi.Se tine carnea ...
 Lapin a la Cocotte Lapin a la Cocotte
 Se prajeste baconul intr-o cratita pana cand se topeste grasimea si apoi se indeparteaza, pastrand in cratita grasimea.In acea grasime se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga bucatelele de iepure si se lasa la foc mediu pana ce carnita devine ...
 Batal la protap Batal la protap
Se pregateste un pat de jar de cel putin 25 cm inaltime,dupa care se aseaza batalul pe protap si se lasa sa se rumeneasca,intre timp se poate servi un vin rosu sec... Dupa ce s-a rumenit ,se intoarce pe cealalta parte timp in care este uns pe partea ...
 Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor
Pulpele se spala bine si se indeparteaza tot puful de pe ele si se taie in doua. Cartofii se curata,se spala si se taie in sase sau in patru. Morcovul se curata,se spala si se taie rondele. Usturoiul il curatam,il spalam si il pisam. Peste el se pune ...
 Gulas cu muschi de porc Gulas cu muschi de porc
Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs. intr-o tigaie se pune putin ulei. cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti. dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin. ...
 Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi.... Gugustiuci la cuptor cu cartofi si salata de muraturi....
In primul rind,se vineaza gugustiucii...dupa care se curata de pene,operatiune foarte usoara...nu trebuiesc opariti...se pirlesc la flacara ptr a ideparta orice fir de puf dupa care se taie membrele superioare si cele posterioare (vezi in foto) si se ...
 Friptura casei Friptura casei
Se ia frumusel o bucata de muschi ( chiar si cu os) si se fierbe si se spumeaza- asta dupa ce a fost foarte bine spalata in prealabil. Se scoate apoi carnea din oala in care a fiert,se cresteaza ca tabla de sah in patratele,se unge in intregime cu un ...
 Varza murata cu carne Varza murata cu carne
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin.Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute.Se adauga ceapa si se caleaste,apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa.Varza scursa se toaca(mai mica sau mai ...
 Lasagna Lasagna
Preparare sos Bechamel: Incalzim untul într-o cratita si adaugam faina amestecand continuu. Turnam lapte rece si lasam sa mai fiarba putin (cam 6 minute) la foc mic, amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. ...
 Vin fiert Vin fiert
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, ...
1-1011-16
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin rosu - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z