SiteDeBucate » vin alb

Retete cu vin alb

 Dorada cu sos de rosii Dorada cu sos de rosii
Se spala pestele, se curata de solzi, se eviscereaza,se sareaza si se pue intr-o tava unsa cu ulei. Se taie ceapa solzisori,rosiile cubulete, usturoiul pisat ,sare, piper ,vinul si se toarna totl peste peste. Se adauga caperele,oregano, uleiul si se ...
Ficatei imbatati cu vin
Ficateii spalati si curatati de pielite ii punem intr-un vas termorezistent. Ceapa o taiem rondele subtiri si presaram deasupra ficatului. La fel procedam si cu rosia si usturoiul. Condimentam cu sare si piper,adaugam uleiul si vinul. Dam la ...
 File de somon cu sos de ciuperci File de somon cu sos de ciuperci
-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii. -Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute. -Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta ...
 Spaghetti cu sos picant de vitel Spaghetti cu sos picant de vitel
Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute. Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. ...
 Amintiri din copilarie - Fructe surpriza Amintiri din copilarie - Fructe surpriza
Spala fructele, desprindele de codite, curata-le de coaja si taie kiwi in bucatele medii; combina ananasul (fara sirop) cu restul fructelor; pune vinul peste fructe si lasa-le acoperite minim 30 de minute; adauga siropul fiert si racit, si sucul de ...
 Cocktail surpriza Cocktail surpriza
1. pune pulpa de pepene verde intr-un mixer si transform-o intr-un piure, apoi pune piureul la rece pentru 30 de minte; 2. amesteca apa si zaharul pe foc mic pana se topeste zaharul apoi adauga toate condimentele; mai lasa sa dea un clocot apoi ...
 Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben) Muschi de vitel cu hribi (si pepene galben)
Intr-o tigaie mare de teflon se topeste untul in care se adauga ceapa taiata pestisori si muschiul de vitel taiat in fasii mici (eu l-am lasat inainte cca 30 min la marinat in vin cu rozmarin) si se lasa sa se inabuse bine, cca 20 de min. Se ...
 Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta
Su pune in tava putin ulei, apoi se aseaza file-urile de peste, se pun deasupra legumele taiate, cateva frunze de dafin, se condimeanteaza si se toarna vinul. Se mai pune putina apa, si se baga in cuptorul incins. Se lasa pana este patruns pestele. ...
 Sithonian Seafood - by Fireman:)... sau fructe de mare Sithoniene:) Sithonian Seafood - by Fireman:)... sau fructe de mare Sithoniene:)
Incepem cu caracatita: se curata prin inlaturarea osului negru(ciocul) si a intestinelor. Se fierbe timp de 20 minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Caracatita se va strange, iar apa se va colora in roz:) Midiile: se spala sub jet de apa. In ...
 Pui cu sos de rosii si usturoi Pui cu sos de rosii si usturoi
Carnea bine condimentata o punem la foc mic cu 3 linguri de ulei si vin.Cand a scazut adaugam sucul de rosii si putina apa daca este nevoie,sa acoperim carnea. Punem si usturoiul pisat si potrivim gustul de sare.Lasam sa fiarba la foc mic,pana scade ...
 Culoarea pasiunii Culoarea pasiunii
blat: se separa albusurile de galbenus, acestea se bat spuma se adauga in ploaia zahar si apoi cate un galbenus, incorporam faina si la final laptele. Compozitia se imaprte in doaua si se coacae la fac mediu timp de ~ 30  min. compozitie pepene: ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea se spala bine, se ia pielea si se taie in 4, pe lung, fiecare bucata de carne. Intr-o oala se incinge uleiul si se prajeste un pic carnea de pui. se pipereaza si sareaza puiul. se lasa cam 6-7 minute cat sa sa-si schimbe culoarea puiul. Se ...
 Cotlet perpelit Cotlet perpelit
Se perpeleste in tigaie, la foc tare, carnea, ceapa si usturoiul, in putin ulei de masline, timp de 3 minute. Apoi o asezam intr-un vas yenna, se condimenteaza cu sos facut din pasta de tomate, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper, o foaie de ...
 Pastrav cu migdale Pastrav cu migdale
Pastravii curatati i-am asezat intr-o tava, i-am condimentat simplu cu sare, piper si i-am stropit cu putin ulei, zeama de lamaie si apa si i-am pus la cuptor vreme de o ora. Si in timp ce ei se lasau patrunsi de caldura cuptorului eu am trecut la ...
 Mancarica de praz, masline si carne Mancarica de praz, masline si carne
Prazul se taie rondele, iar ceapa se taie marunt, apoi se pun impreuna la inabusit in putin ulei. Cand s-au mai inmuiat, se adauga carnea de pui taiata cubulete, cimbrul, maghiranul si foile de dafin. Le mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ...
 Merluciu cu salsa bearnesa Merluciu cu salsa bearnesa
Se condimenteaza merluciu pe ambele parti cu sare piper si praf de usturoi si se lasa asa 10-15 min sa intre condimentele in peste.Apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei pana se rumeneste pe o parte si pe cealalta. ...
 Cotlet de iepure in sos de vin si masline Cotlet de iepure in sos de vin si masline
Carnea se spala si se portioneaza, se aseaza itr-un vas de iena, se stropeste cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori, apoi se adauga peste carne. Usturoiul se curata, se spala si se taie ...
 Aripioare cu masline si sos Aripioare cu masline si sos
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin. Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi ...
 Rulada din muschi de vita Rulada din muschi de vita
Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi. Apoi un rand de jambon de porc . Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se ...
 Costita de porc la cuptor Costita de porc la cuptor
Se sareaza costita pe ambele parti si se pune in tava . Se stropeste cu vinul si berea apoi se pipereaza dupa gust.  Intr-un pahar se amesteca mustarul cu mierea un pic de sare ,curry si doua linguri de ulei. Restul uleiului se pune in tava ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-52
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin alb - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z