SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Otet aromat cu patru ierburi Otet aromat cu patru ierburi
Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost spalate si usor zdrobite, turnandu-se deasupra o jumatate ...
 Sos Huli Huli pentru pui Sos Huli Huli pentru pui
Se topeşte zahărul în sosul de soia. Se adaugă restul şi se lasă la fiert(foc mic) câteva minute. ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata usturoiul, se piseaza pe urma se pune intr-un castron impreuna cu vegeta se toarna cate un pic de ulei amestecandu-se pana ce se obtine o pasta, pe urma se pune smantana, se adauga menta si leusteanul taiate foarte marunt, totul se amesteca ...
 Sos de iaurt cu usturoi Sos de iaurt cu usturoi
Se amesteca toat ingredientele in ordinea mentionata. Acest sos va scoate in evidenta aroma frigaruilor. Primavara, usturoiul folosit la sos poate fi inlocuit cu leurda. ...
 Mujdei de usturoi Mujdei de usturoi
Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema. Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita. ...
 Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi
Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam sa se scurga bine de apa,le saram si piperam si le lasam deoparte.In oala unde ne-am ramas zeama de la pulpe adaugam cubul gallina,cartofii spalati ...
 Supa de gaina cu taitei Supa de gaina cu taitei
Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii ...
 builabesa  Marsilia builabesa Marsilia
Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minuteSupa se serveste cu crutoane.Pestele se ...
 Ostropel de peste Ostropel de peste
Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile ...
 SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN
Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper si apa.Se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun pe o farfurie.Se acopera si se pun la frigider.Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se ...
 Supa de galuste din Ardeal Supa de galuste din Ardeal
Punem la fiert carnea in 2 litri si jumatate apa rece cu sare. Cand incepe sa fiarba spumam supa. Adaugam zarzavatul curatat si lasam la fiert la foc potrivit. Separat in alta oala punem apa cu sare la fiert si pana fierbe apa pregatim galustele: ...
 Supa de gulas Supa de gulas
Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Se curata burta si picioarele, dupa care se oparesc si iar se spala cu apa rece si putin otet; Se pun intr-o oala mare oasele sparte dedesubt si burta infasurata deasupra se toarna 2 l de apa rece si se dau la fiert la foc incet, cu cat mai mult cu ...
 Supa portugheza cu paine si oua Supa portugheza cu paine si oua
Se incinge cuptorul (200°C) si se coc feliile de paine circa 8 minute la 170°C. Intre timp, se curata usturoiul si se taie feliute. Se pune la fiert zeama de legume impreuna cu usturoiul, se lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare si piper. ...
 Supa-crema ecologica cu crutoane Supa-crema ecologica cu crutoane
Fiind in perioada postului m-am gandit sa pregatesc ceva rapid, usor si sanatos...Uitandu-ma prin frigider sa vad ce pot pregati pentru astazi mi-a venit ideea sa prepar o supita, iar aceasta supa-crema verde a iesit delicioasa si v-o recomand cu ...
 Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao) Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)
Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu 3 linguri ulei de masline. Cand usturoiul e aurit adaugam celelalte legume (afara de fasole) taiate in cuburi potrivite la calit, 3-4 min. Dupa care ...
 Supa-crema de porumb Supa-crema de porumb
Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute la taiat).Intr-o oala ,se topeste untul si se toarna ceapa ,lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se sareaza,se presara si zaharul ...
 Supa-crema de ciuperci Supa-crema de ciuperci
O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc;se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa ce e aurie se pune usturoiul zdrobit.Se caleste;apoi se pun ciupercile(cele 500 g),macinate.Se lasa 3-5 minute la foc mare,mestecind tot timpul.Se pune,pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 226
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z