SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 sos aliolii sos aliolii
Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam ...
 CIULAMA DE CIUPERCI CIULAMA DE CIUPERCI
Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute , se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 , intre timp se amesteca smantana cu faina si se pun peste ciuperci , se lasa sa mai fiarba 5 ...
 Sos de usturoi (Sos Yoli) Sos de usturoi (Sos Yoli)
Se zdrobeste bine cartoful fiert (sau puneti pesmet), se adauga usturoiul dat pe razatoarea mica sau tocat foarte fin, mustarul, condimentele, (galbenusul, cine vrea)bicarbonatul, stins cu otet sau zeama de lamaie.Se freaca bine cu ulei, ca la ...
 Maioneza de morcov Tradaro Maioneza de morcov Tradaro
Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza standard, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o ...
 MUJDEI MUJDEI
Se curata usturoiul si se preseaza cu acel aparat special.Se adauga sare si se freaca usturoiul timp de 2-3 minute.Se pune apa si se amesteca. ...
 Ficat cu usturoi Ficat cu usturoi
Se spala ficatii si se pun la prajit in ulei, dupa care se adauga si ceapa. Se lasa pana este gata si se pune usturoiul pisat marunt si se adauga condimentele. Se mai lasa 5 minute, dupa care se opreste si se adauga patrunjel. ...
 Mujedei de usturoi Mujedei de usturoi
-se piseaza usturoiul bine si se freaca cu sare;-dupa ce l-am pisat bine se freaca cu ulei timp de 5 minute pana devine cremos,- se pune intre timp zeama de lamaie sau otet.-la sf se poate picura si putina apa minerala ...
 Tzatziki Tzatziki
se spala castravetele, se da pe razatoarea, se amesteca cu iaurtul, smantana, cu lingurita de maoineza, mararul taiat marunt, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, ia la sfarsit punem suc de lamaie. ...
 Sos de carne Sos de carne
Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de ...
 Sos Ragu Sos Ragu
Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza ...
 Salsa verde Salsa verde
Intr-un recipient inalt punem toate ingredientele si cu ajutorul unui mixer, mixam totul pana cand devine o crema destul de densa. Acest sos se foloseste pentru carnea si legumele fierte. ...
 Sos dupa reteta tzatziki Sos dupa reteta tzatziki
Se zdrobeste usturoiul, se pune piperul, o lingura de helas, zaharul si se freaca cu 1-2 linguri de ulei. Se adauga smantana, se amesteca bine puna ce se face o spuma. Se pune mararul tocat si se lasa cca 15 min sa se patrunda aromele.Se poate servi ...
 Mujdei 2 Mujdei 2
Usturoiul se curata si se toaca marunt, se freaca , cu putina sare si se adauga apa si sare daca mai este nevoie. ...
 Lutica Lutica
Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai pot fi inlocuite cun un borcan sau o conserva mare de rosii in bulion. Rosiile se pot toca cu un robot manual sau la cutit (nu folositi robot electric, ...
 Crema de usturoi Crema de usturoi
Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema. Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).Se poate servi la preparate de peste ...
 salsa iute salsa iute
- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul)- se marunteste usturoiul si se toaca.- se amesteca toate ingredientele si se lasa la marinat cam vreo 2 zile. ...
 Hribi cu tagliatelle Hribi cu tagliatelle
Se incinge o tigaie si se adauga ulei de masline. Aruncati in el si o bucatica de usturoi taiat in doua, caliti si inlaturati usturoiul pentru ca deja aroma cautata este in ulei. Aruncati hribii in tigaie si cand prinde culoare stingeti cu vin. ...
 Sos pentru spaghetti Sos pentru spaghetti
Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul apoi il taiem bucatele il prajim 2~3 minute la foc mic .Adaugam rosiile le prajim pina se schimba un pic culoarea si adaugam capia taiata pai cu ...
 Sos ALL-I-OLI Sos ALL-I-OLI
1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie2) Se adauga putin cate putin uleiul si se amesteca fara oprire. Cand se vede ca a iesit ca o "crema" alb-verzuie si tare, inseamna ca este gata.Se foloseste in companie de toate ...
 esenta de usturoi esenta de usturoi
usturoiul taiat se fierbe in vincind vinul a scazut pe trei sferturi,se strecoara prin tifon ,se tine in sticlute bine inchise,se adauga cu picatura la sosuri ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 225
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z