SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici.Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara ...
 Calamari  umpluti  cu sos de vin (Lulas recheadas) Calamari umpluti cu sos de vin (Lulas recheadas)
Calamari se pot umple dupã imaginatia fiecãruia, cu ce are prin casã.Cãrnati portughezi: sub nici o formã nu sunt ca cei din România, puneti 100 gr. de salam sau parizer in loc.Pt. umplut îi prefer pe cei mici, de obicei cei congelati sunt ...
 File de somn pe pat de legume si sos de smantana File de somn pe pat de legume si sos de smantana
Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga legumele taiate si se calesc 5 minute.Se adauga apoi vinul si apa impreuna cu restul condimentelor,usturoiul,hreanul,mustarul,coaja rasa de lamaie ...
 Pastravi in papiota Pastravi in papiota
Preîncălzeşte cuptorul la 220°C (thermostat 7-8).Goleşte păstrăvul de intestine etc.Spală-l bine si pune-l pe hârtie absorbantă.Taie mărunt frunzele de pătrunjel, zdrobeste usturoiul, adauga sucul de lămâie şi uleiul de măsline.Pune ...
 Ciorbita de peste(enblanco) Ciorbita de peste(enblanco)
*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg*Ceapa tot asa*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.*Rosiile le spalam,le ...
 Hamsie prajita Hamsie prajita
1.Se curate hamsia de intestine si se spala bine sub jet de apa rece.2.Se lasa la scurs intr-o strecuratoare.3.Dupa ce s-a scurs se rastoarna intr-un castron si se freaca bine cu 2 lingurite de sare mare.4.Se lasa timp de 30 de minute.5.Intre timp ...
 Chiftelute din peste Chiftelute din peste
Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata, painea inmuiata in apa si stoarsa bine, uleiul, zeama de lamaie, sarea si pipereul.Se framanta bine cu mana (sau cu o lingura de lemn) toate ...
 Somn natur la cuptorul cu halogen Oven Somn natur la cuptorul cu halogen Oven
Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului sau pe gratar, daca nu aveti cuptor cu halogen. Difera putin timpii.Eviscerati pestii si taiati-le capetele (din ele se poate face o ciorba). Spalati-i cu apa rece, zvantati-i cu hartie ...
 Crap prajit cu garnitura de cartofi natur Crap prajit cu garnitura de cartofi natur
1. Se curata pestele de solzi, urechi si intestine.2. Se indeparteaza capul si coada, iar apoi se portioneaza.3. Bucatile de peste se spala bine si se lasa la scurs.4. Se dau cu sare.5. Intr-o farfurie putin adanca amestecam faina, malaiul si boiaua ...
 File de pangasius pe gratar File de pangasius pe gratar
M-au speriat o multime de articole ca pangasius este otravitor. Dar si cartofii au fost considerati otravitori cand au ajuns in Europa. Asa ca am facut si eu file de pangasius pe gratar si nu am patit nimic.Punem fileul in apa rece pana cand se ...
 Fileuri de peste la cuptor Fileuri de peste la cuptor
Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava ...
 Crap la cuptor Crap la cuptor
Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul, feliile de ceapa si usturoi,presaram condimente,stropim cu ulei si zeama de lamaie, dam la cuptor pentru jumatate de ora.Servim cu garnitura de ...
 Somon si pastrav la cuptor Somon si pastrav la cuptor
Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae.Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata ...
 File de peste cu rosii File de peste cu rosii
Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.Se scoate din cuptor si se ...
 File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur
Pestele pane:Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga ...
 File la cuptor cu cartofi natur. File la cuptor cu cartofi natur.
Se curata fileurile de peste,adaugam cartofii curatati si taiati felioare,intr-o tava si bagam la cuptor pentru 40 sau 45 de minute cu o folie de aluminiu pe deasupra.Separat facem sosul de usturoi cu smanatana, peste care adaugam si putin lapte ...
 Crap cu legume la cuptor Crap cu legume la cuptor
Se taie ardeii grasi fasii subtiri si cepele rondele apoi se oparesc aprox 5 min fiecare.Se taie crapul in doua parti pe de-a lungul se da cu sare si piper si se pune in tava cu ulei la cuptor la foc mic.Rosiile decojite se tai felii si se pun intr-o ...
 Peste  prajit,cu sos de coriandru Peste prajit,cu sos de coriandru
Fileul de peste,curatat,se stropeste,din abundenta,cu zeama de lamiie si se lasa cel putin 3-4 ore;eu ill as peste noapte.Apoi,se stoarce,se portioneaza(dimensiunile,cre ne plac),se presara cu sare si piper,dupa gust.Se pot pune si alte condimente.Se ...
 Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmao c/laranja no forno) Somon cu suc de portocale la cuptor(Salmao c/laranja no forno)
Pt.marinatã:Somonul s-au orice alt peste care vã place,se condimenteazã.Se adaugã usturoiul intreg zdrobit,si sucul de portocalã(e).Se lasã cam 20 min.Pt.aceastã retetã este ideal vasul de lut(roman).Se pune putin ulei de mãsline(bucãtile ...
 Saramura de biban la grill (gratar) Saramura de biban la grill (gratar)
Bibanul este un peste rapitor ,poate fi pescuit tot timpul anului, chiar si iarna la copca si de aceea putem servi aceasta saramura in tot cursul anului. Este un peste raspandit in apa dulce ,dar si in Marea Neagra ,cu carne alba,gustoasa si dulce, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 204
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z