SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Pollo romana Pollo romana
Pieptul de pui se face file, se pune intr-o tigaiec cu un pic de ulei de masline incins impreuna cu ciupercile taiate in 4.Se intoarce puiul pe o parte si pe alta cat sa se prajeasca numai un pic, se adauga usturoiul, vinul alb si chilly.Se adauga ...
 Ostropel Ostropel
Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de ...
 Pui cu smantana si ciuperci Pui cu smantana si ciuperci
Mod de preparareSe taie pieptul de pui bucatele mici, care se lasa la "chibzuit" intr-un castronas, fiind presarat deasupra cu sare, piperul alb, boabe de piper negru si usturoi;Dupa ce se lasa cam jumatate de ora, se fierbe putin in apa cu ...
 Ficatei cu sos de rosii Ficatei cu sos de rosii
Ficateii se rumenesc in 2 linguri ulei. Separat, se calesc intr-o lingura rosiile spalate, taiate in bucati mici, bulionul, usturoiul taiat marunt si dupa gust sare si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara mararul si partunjelul tocate. ...
 FRIPTURA DE VITA CU SOS FRIPTURA DE VITA CU SOS
a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza ...
 Mancare de cartofi Mancare de cartofi
Se taie cartofii cubulete, se taie si ceapa si se caleste in ulei. Se aduga bulionul si la urma se adauga pieptul de pui langa ceapa, se adauga 2 cani de apa si se lasa la inabusit 10 min. Se adauga cartofii in sosul obtinut si se lasa la fiert pana ...
 Pui cu fasole verde Pui cu fasole verde
Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa pe toate partile. Dupa acea se scot si se pun intr-un vas, fasolea se curat si se spala, in grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata marunt pana se ...
 Muschi de porc la gratar Muschi de porc la gratar
Muschiul spalat si zvantat bine pe un stergar se ipaneaza cu bucatele de costita si usturoi. Aseaza-l apoi pe un gratar uns bine cu ulei si tine-l pana se frige si se rumeneste frumos, fara se se usuce prea tare. Sareaza-l si aseaza-l pe platou. ...
 CIULAMA CU MAMALIGUTA CIULAMA CU MAMALIGUTA
Se taie pietul de pui cubulete si se pune la calit in ulei, impreuna cu ceapa, taiata mic, usturoiul si cu ciupercile. Se lasa cateva minute si se toarna o cana de apa. se lasa sa fieba 15 min, maxim, apoi se amesteca bine smantana cu faina, sa nu ...
 Ficatei cu sos de maioneza si mustar Ficatei cu sos de maioneza si mustar
Se spala ficateii si se scurg bine de apa.Se taie fasiute iar apoi se pun intr-un vas si se toarna laptele, care trebuie sa acopere ficateii.Intre timp, se curata cepile, se taie pestisori si se calesc pana devii stravezii.Cand e gata calita ceapa o ...
 Mnacarica de mazare cu carne de vitel Mnacarica de mazare cu carne de vitel
1.Se taie carnea in fasii subtiri,se stropeste cu sherry si brandy,se presara cu patrunjelul, cimbrisorul si tarhonul tocate marunt si se lasa 2 ore la rece.2.Se caleste in unt usturoiul,se adauga carnea si, se calesc impreuna.3.Mazarea dulce se ...
 PUI TARANESC PUI TARANESC
Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cind e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, ...
 Drob de miel Drob de miel
Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3 cm latime, se curata de cheaguri de sange si pielite si se lasa 15 minute in apa cu otet (3 parti apa la o parte otet) cat se le acopere, pentru a scoate mirosurile neplacute. Se pun apoi la ...
 Pui cu ananas Pui cu ananas
Se amesteca puiul cu amidonul si 1/2 din sosul de soia. Se incing 2 linguri de ulei si se prajeste puiul. Se scoate si se tine cald.Se adauga si restul de ulei si se incinge. Se pune ceapa, usturoiul, ghimbirul si morcovul taiat felii subtiri si se ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.Se da tava la ...
 TOCANITA DE PUI TOCANITA DE PUI
Puiul se taie bucăţi, se sărează şi se pune la prăjit în uleiul încins, după care se scoate în alt vas. În uleiul rămas se pune la prăjit ceapa tăiată felii subţiri, se adaugă boia de ardei şi bulionul, se stinge cu apă şi se ...
 Drob de miel Drob de miel
Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de miel si maruntaiele se fierb foarte bine. Dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat treceti si ceapa calita, frunzele de ...
 Piept de pui la tigaie Piept de pui la tigaie
Pieptul de pui se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi mici. Usturoiul se curata si se taie marunt.Intr-o tigaie se pune la incins uleiul,apoi se adauga pieptul de pui si apa,dupa ce incepe a fierbe apa adauga ...
 Sarmale cu varza murata Sarmale cu varza murata
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, orezul, sarea si piperul. Din slanina se taie o felie care se toaca marunt si se amesteca cu carnea. Se invelesc sarmalele in foi de varza murata care nu sint rupte. Miezul verzei se toaca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 193
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z