SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas) Pui cu scoici (Frango com AmaSijoas)
1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul ...
 Friptura de porc marinata Friptura de porc marinata
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am ...
 Rulada de porc si ciuperci la cuptor Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu ...
 Friptura inabusita din carne de porc si vitel Friptura inabusita din carne de porc si vitel
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome dandu-le de fiecare data un gust deosebit.Spalati carnea, curatati eventualele pielite, apoi taiati toata carnea ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin, ulei de masline si condimente.Dati carnea la rece pentru minim 15-20 minute (se poate lasa de seara pana dimineata).Asezati pulpele de miel intr-o tava ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele ...
 Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa
Se intinde muschiul cu cutitul, se bate cu ciocanelul de snitele, il saram, il piperam si il dam deoparte ca sa pregatim umplutura. Se curata si se toaca ceapa, usturoiul se curata si se piseaza, patrunjelul se curata si se toaca, ciupercile se ...
 Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita
Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se ...
 Pui cu ananas si Rizi-bizi Pui cu ananas si Rizi-bizi
Pieptul de pui se taie fasii, se adauga 2-3 linguri de sos de soia (al meu era dulce si brun) se amesteca bine cu fasiile de pui si se lasa la marinat timp de jumatate de ora la frigider. In acest timp ne ocupam de Rizi-bizi.Se spala orezul in mai ...
 Aripioare picante la cuptor Aripioare picante la cuptor
Spalati aripioarele, zvantati-le cu hartie absorbanta si condimentati-le cu un baitz preparat din: miere, o lingura ulei, 2 catei de usturoi zdrobiti, boia, curry, chili, piper si putina sare. Lasati-le cel putin 10-15 minute, apoi puneti-le intr-o ...
 Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici
Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in punga, se leaga la gura, se dau in partea de sus a pungii cateva gauri cu scobitoarea si se pune intr-un vas la cuptor pentru 45 min. la foc mediu. ...
 Ficatei de pui la gratar Ficatei de pui la gratar
Spalati ficateii cu apa rece, apoi scurgeti bine apa. Puneti peste ei uleiul de masline, piperul si usturoiul granulat si amestecati usor. Lasati sa stea cel putin 4-5 minute (daca nu va grabiti cu masa puteti sa-i lasati si 2-3 ore, e cu atat mai ...
 Pulpe cu usturoi Pulpe cu usturoi
Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Daca e nevoie mai adaug apa. Cand sunt aproape gata, adaug vinul, ...
 Piept de pui picant cu spanac Piept de pui picant cu spanac
Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.Intr-o ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Carnea se taie cu cutitul din centrul pieptului spre exterior ,deschizand-o ca pe o carte,se bate bine cu un ciocan de bucatarie,dar mai intai se unge cu un fir de ulei se acopera cu hartie pergament,se bate facand atentie,carnea fiind ft ...
 Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac
Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul. Feliile de cotlet se pudreaza cu condimente pentru friptura si se dau bine pe ambele parti prin bait. Lasati-le la rece cel putin 2 ore (daca ...
 Piept de porc la gratar cu cartofi natur Piept de porc la gratar cu cartofi natur
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)Intre timp puneti 1 litru de apa ...
 Friptura de curcan cu vin la tava Friptura de curcan cu vin la tava
Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi se unge cu 2 linguri de ulei si se lasa cel putin 15-20 de minute.Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva ...
 Pui pane cu morcov ras si garnitura Pui pane cu morcov ras si garnitura
Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper.Morcovul ras se caleste in putin ulei, se adauga un polonic de supa, se strecoara zeama peste supa (ca sa-i dea culoarea galbena). Morcovul se amesteca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 160
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z