SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita, morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.Se curata carnea de pe os, burta se taie ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se pun la fiert pina cind genunchiul de vitel se inmoaie si devine o gelatina foarte moale.Se pune apa doar cit sa acopere toata carnea. Cind toate sint ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala in mai multe ape si se curata cu sare, pina ramin albe, burta si piciorul. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, un patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin si boabele de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Se scoate ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se procura stomacul intreg, se taie in jumatate, spalindu-se apoi bine, scurs de apa, se presara apoi cu o lingurita cu virf de bicarbonat cu care se freaca bine si se lasa pina a doua zi la rece. A doua zi, se va limpezi din nou in 2-3 ape reci, ...
 Ciorba de burta - Bucovina Ciorba de burta - Bucovina
Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta, se scot legumele si burta. Burta se taie fidelute dupa care se paseza legumele prin sita deasupra la apa in care a fiert burta, dupa care se ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubulete. Toate acestea se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cind ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Se spala bine loboda in 2-3 ape reci, apoi se rup frunzele si virfurile tinere, se taie si se pune loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Se adauga o lingurita de "Vegeta", un ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte ...
 Ciorbita de vacuta Ciorbita de vacuta
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si ...
 Sufleu de bruccoli Sufleu de bruccoli
Dupa ce se spala,broccoli se fierbe cca 4 minute;pe urma se spala cu apa rece,se pune intr-o strecuratoare,apoi se desface in buchetele.Ciupercile se calesc,in putin ulei de masline,doar pina ce se evapora apa.Intr-un vas se mesteca bine cele 3 ...
 Ghiveci de legume la borcan Ghiveci de legume la borcan
Cand nu mai ai loc in congelator, si nu numai atunci, merge de minune un ghiveci la borcan. Se poate servi ca atare, ca garnitura langa orez, fripturi sau pentru diferite preparate: orez cu legume, ciorbe, tocanite si chiar la fripturi cu legume la ...
 Zacusca traditionala Zacusca traditionala
M-am hotarat sa fac si eu zacusca. Am fost cu o vecina in piata si am cumparat aceleasi produse, de la acelasi producator, apoi ne-am luat la intrecere. Nu stiu cum a iesit zacusca ei, dar eu am avut o mare bucurie. Chiar dupa ce am terminat-o, au ...
 Arpagic si usturoi murat Arpagic si usturoi murat
Arpagicul sau usturoiul se curata, se aseaza in borcane.Se fierb apa,otetul,zaharul ,conservantul sau aspirina timp de 3 minute.Se toarna peste arpagic sau usturoi ,se capseaza borcanele,se invelesc in ziare sau hartii si se pun la fiert la bain ...
 Vinete murate Vinete murate
Se iau vinetele, se spala bine si se taie in felii. Se presara cu sare, se amesteca bine si se lasa cam o ora sa se scurga toxinele din ele. Apoi le luam, le stoarcem usor si le prajim pe ambele fete, dupa care le punem pe toate intr-un lighean sa se ...
 ARDEI IUTE DIN GRADINA LA BORCAN ARDEI IUTE DIN GRADINA LA BORCAN
Am spalat si taiat ardei iuti. Intre timp am amestecat apa cu sare si am taiat si usturoiul marunt. Am pus pe fundul la borcan frunze de leustean si am pus ardei pana la jumatatea borcanului. Am adaugat usturoi si am umplut borcanul cu ardei. Dupa ce ...
 Dovlecei murati Dovlecei murati
Dupa ce se spala, dovleceilor li se taie cele doua capete, se inteapa usor cu o furculita pe lateral si se introduc in borcan, iar printre ei se adauga morcovul taiat subtire, ceapa taiata in patru, usturoiul curatat, piperul si foile de dafin, iar ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 157
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z