SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Ciorba falsa de burta Ciorba falsa de burta
Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea cu ochiuri mici.Se curata ciupercile se taie fasii subtiri (cum se taie burta) si se adauga impreuna cu zarzavatul ras in zeama in care a fiert ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Am folosit burta proaspata(prefer cea congelata)curatata bine de grasime,taiata,putin dura.Am frecat-o bine cu sare mare,suc de lamaie,otet(in caz ca burta e f dura,se lasa de seara pana dimineata frecata cu sare,otet,lamaie in apa cu o lingura de ...
 CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE
Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele. Se vor lasa sa fiarba la foc mic, se vor spumui sarguincios asa incat zeama sa fie curata, totul pana cand acestea ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 ciorba de somon ciorba de somon
Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.Se pune rasolul de somon taiat bucati, se ...
 Ciorba de burta bihoreana Ciorba de burta bihoreana
Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe. Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Legumele(mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile , zeama de carne ,vegeta ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Incepi prin a pune la fiert oasele+2morcovi+1ceapa.Daca burta nu este prefiarta(ca cea congelata sau cea la tavite)se pune la fiert.Dupa ce sau fiert oasele,morcovii,ceapa se adauga burta(daca e cea congelata sau la tavite)si se mai lasa la fiert cam ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Salata spalata se taie fideluta si se pune la fiert intr o oala cu apa, sare, ceapa si usturoiul taiate cubulete,putin ulei. Din 4-5 oua se face o omleta.Costita se taie si ea tot cubulete si se prajeste in putin ulei.Cand salata este fiarta adica ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede. In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul . Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Morcovii se taie pe lungime in 2.Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.Se fierb cca.40-50 ...
 CIORBA RADAUTEANA CIORBA RADAUTEANA
Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca nu avem burta prefiarta, atunci curatam burta bine si o punem la fiert cu o ceapa si putina sare, timp de aproximativ 4 ore.In alta oala punem oasele de vita la fiert cu putina sare - se fierbe cca 2 ore.Intre timp curatam zarzavaturile si dam ...
 ZAMA DE SALATE ARDELENEASCA - ENY - ZAMA DE SALATE ARDELENEASCA - ENY -
Tai slanina cubulete si o pui in oala sa se prajeasca. In grasimea rezultata adaugi ceapa si usturoiul verde, taiate marunt (cind e iarna poti folosi ceapa si usturoiul uscate). Lasi sa se raceasca putin, cit sa se inmoaie, dupa care pui circa 4 ...
 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 Ciorba de Paste Ciorba de Paste
Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 156
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z