SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Fusilli cu pui si legume Fusilli cu pui si legume
Pieptul de pui il punem la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert se scoate carnea si se taie fasiute. Dovlecelul si vanata le taiem cubulete.Ceapa o tocam marunt. Le punem intr-o tigaie,adaugam uleiul de masline si ...
  Sos picant a la arrabiata pentru paste Sos picant a la arrabiata pentru paste
Se incinge uleiul intr-o oala mica inalta si se pune peste  ceapa, morcovul si ardeiul capia toate taiate cubulete. Se lasa la foc potrivit  dupa care se adauga apa, sosul de rosii si rosiile taiate cuburi mici. Se lasa sa fiarba ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Carnea se spala bine, se ia pielea si se taie in 4, pe lung, fiecare bucata de carne. Intr-o oala se incinge uleiul si se prajeste un pic carnea de pui. se pipereaza si sareaza puiul. se lasa cam 6-7 minute cat sa sa-si schimbe culoarea puiul. Se ...
 Crema de iaurt cu castraveti Crema de iaurt cu castraveti
Castravetele se curata de coaja si de semintele din interior si se razuieste marunt.Mararul de asemenea se taie marunt.Usturoiul se zdrobeste cu sare.La usturoi se adauga iaurtul,catravetele razuit si mararul si se amesteca bine.Se condimenteaza cu ...
 Cotlet perpelit Cotlet perpelit
Se perpeleste in tigaie, la foc tare, carnea, ceapa si usturoiul, in putin ulei de masline, timp de 3 minute. Apoi o asezam intr-un vas yenna, se condimenteaza cu sos facut din pasta de tomate, cimbru, boabe de mustar, boabe de piper, o foaie de ...
 Sarmale coapte in dovleac Sarmale coapte in dovleac
Din carnea si ingredientele mentionate, ne-au iesit cam 50 de sarmale. Am tocat carnea la robot. Dovleacului i se taie conic capacul, rotund, apoi se scobeste cu atentie dovleacul, sa nu se sparga, incat sa arate ca o oala, cum au facut Bucataras si ...
 Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek) Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek)
Pasul 1: Ouale se pun la fiert intr-o cratita. In alta cratita se pun ciupercile spalate, 2 catei de usturoi curatati si o ceapa curatata si taiata in 4, impreuna cu 3 pahare de apa. Cand incep sa clocoteasca, se adauga si cei doi carnati pe care ...
 Fish fingers - magia bucatariei americane Fish fingers - magia bucatariei americane
1. Taie fileul de peste in bucati de 2-3 centrimetri grosime. 2. Amesteca pesmetul, sarea, piperul, cascavalul ras,patrunjelul, mararul, paprica si usturoiul intr-o farfurie si pune la o parte; 3. intr-o alta farfurie amesteca oul batut usor cu ...
 Salata de conopida Salata de conopida
Se rupe conopida buchetele, si se fierbe, pana se inmoaie. In timp ce fierbe, se face o maioneza, cu un galbenus fiert (pe care eu il dau pe razatoare) si unul crud. E mai buna asa decat doar cu galbenus crud, are un gust mai intens. Nu trebuie ...
 Pui in crusta crocanta de mustar Pui in crusta crocanta de mustar
Se incalzeste cuptorul. Se unge o tava termorezistenta cu unt si se aseaza in ea pulpele de pui spalate si uscate. Se pun cu pielea in jos, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se pune tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea ...
 FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII FICATEI DE PUI CU SOS DE ROSII
Am fiert ficateii intr-o oala cu apa.am tocat ceapa marunt,am taiat gogosarii julien.intr-o cratita am pus uleiul de masline,cat sa acopere fundul cratitei,am pus ficateii de pui ,ceapa si gogosarii.peste am pus putina apa si le-am inabusit cam 20 ...
 Ciorba de burta dobrogeana Ciorba de burta dobrogeana
Rasolul de vaca se fierbe la oala cu presiune 30 min de cand incepe sa fluiere. Burta se taie julien si se pune la fiert in apa cat s-o acopere si inca 2 degete, cu legumele intregi, foaia de dafin, piperul si cativa catei de usturoi taiati in doua. ...
 Rosii umplute cu costita si cascaval Rosii umplute cu costita si cascaval
se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet se scoate miezul cu o lingurita costita se taie cubulete mici se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine lasam 5minute cand s-a racit compozitia din tigaie se ...
 Sos de usturoi cu maioneza Sos de usturoi cu maioneza
Usturoiul se piseaza si se amesteca bine cu lingura de mustar si putin ulei pana se face o pasta. Peste pasta formata se pun galbenusurile (atentie, gabenusurile trebuie sa fie la temperatura camerei) si se amesteca bine doar intr-un sens, pentru a ...
 Pipote de pui prajite cu sos de rosii picant Pipote de pui prajite cu sos de rosii picant
Pipotele se spala bine si se curata de eventualele pielite ramase aiurea. Se dau intr-un clocot pentru a iesi sangele din ele si apoi se pun la fiert cu ceapa intreaga. Trebuie luata spuma din cand in cand pentru a nu murdari pipotele. Cand s-au ...
 Piadine aromate Piadine aromate
Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale. Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe ...
 Piept de pui cu sos de nuci Piept de pui cu sos de nuci
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, boabele de piper si frunza de dafin. Dupa ce-a fiert strecuram supa, iar carnea o desfacem in fasiute. Peste felia de paine punem 2 polonice de supa, sa se inmoaie. Punem intr-un blender nuca, ...
 Muschiulet in sos vanatoresc Muschiulet in sos vanatoresc
Preparare muschi : se taie muschiul pe mijloc si se desface ca pe peste,obtinând astfel o bucata dubla ce nu trebuie sa depaseasca un deget grosime. Din loc în loc întepam carnea cu cutitul facând mici orificii. Se taie apoi ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetele se spala, se curata de coaja si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca cu usturoiul pisat sau ras si cu mararul tocat fin. Se adauga iaurtul, uleiul d emasline, se condimenteaza si se omogenizeaza. Simplu! ...
 Caras in solzi si sare Caras in solzi si sare
Carasul se curata in interior, se spala si solzii se lasa la locul lor:), apoi se da un start gros de sare grunjoasa pe toata suprafata pestelui. Se pune pe gratarul incins in prealabil, se intoarce pe ambele parti si se coace cu rabdare:)pestele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 15
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z