SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Stufat de vitel Stufat de vitel
Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu ...
 Supa crema de spanac Supa crema de spanac
In 750 ml de apa cu sare si lingurita cu ulei, pune la fiert morcovul, o ceapa, pastarnacul, telina, un cartof.Lasa sa fiarba acoperit, iar cand morcovul e bine fiert, strecoara supa.Toaca ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in unt 5-6 minute. ...
 Pulpa de miel cu usturoi la cuptor Pulpa de miel cu usturoi la cuptor
Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet. Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca. Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 ...
 Plachie din salau Plachie din salau
Tavaliti prin faina pestele spalat si portionat, presarat cu sare, apoi prajiti-l in ulei incins. Puneti-l intr-un vas termorezistent. Caliti ceapa taiata solzisori, apoi adaugati usturoiul zdrobit, sucul de rosii si condimentele. Fierbeti 4 minute, ...
 Crema de mazare Crema de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, ceapa si celelalte legume curatate si spalate. Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati crema obtinuta si serviti-o calda cu marar tocat, crutoane prajite in ulei ...
 Chiftelute de legume in sos Chiftelute de legume in sos
Curatati morcovii si cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mica, apoi scurgeti legumele bine de zeama (zeama se pastreaza). Omogenizati, condimentati si din compozitia obtinuta faceti mici chiftelute, treceti-le prin faina si prajiti-le in ...
 Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita
Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde ...
 Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde
Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o ...
 Coroana de miel umpluta Coroana de miel umpluta
Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Curatati pulpa de partile grase, de pielite si de tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de circa 1cm. Presarati-o cu sare si piper, apoi puneti uniform, pe toata ...
 Rulade de porc cu oua Rulade de porc cu oua
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu cimbrul, ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica, morcovul curatat, spalat si taiat cubulete, un ou, piper proaspat macinat si sare, dupa gust.Omogenizati bine compozitia, acoperiti castronul cu ...
 Linte cu telina si usturoi Linte cu telina si usturoi
Curatati telina si taiati-o un cubulete.Clatiti-o in ulei, sarati si piperati si cand incepe sa se inmoaie, adaugati usturoiul curatat si pisat.Dupa 5 minute, adaugati lintea, vinul si lasati sa fiarba la foc potrivit, pana cand sosul incepe sa se ...
 Piept de pui cu sos de rosii Piept de pui cu sos de rosii
Pui pieptul de pui la marinat cu bere, 2 lingurite de condimente cu gust de gaina si usturoi pisat. Lasi minim 1 ora sau maxim 1 zi, inainte de a fi pregatit. Scurgi carnea si o pui pe gratar, circa 20-25 de minute, la foc mediu.Intre timp, faci ...
 Tocanita de ficatei Tocanita de ficatei
Iei 2 tigai. Intr-o tigaie pui ficateii de pasare la prajit, iar in cealalta pui ceapa tocata marunt, la calit. Dupa ce s-au prajit ficateii si s-a calit ceapa, ii pui impreuna intr-o alta tigaie. Mai adaugi ardeiul gras, cateii de usturoi, tocati ...
 Crap la cuptor pe pat de cartofi Crap la cuptor pe pat de cartofi
Eviscerezi pestele si-l cureti de solzi. Apoi il speli, il scurgi de apa si il presari cu sare. Lasi pestele deoparte. Cureti cartofii si ii tai in sferturi, apoi ii prajesti putin. Cand sunt gata, scoti cartofii si ii sarezi putin. Tai ardeii in 2, ...
 Pastrav in folie de aluminiu Pastrav in folie de aluminiu
Speli pestele si il cureti, iar pe suprafata faci cateva cruste mici. Pe o folie de aluminiu pui ulei, apoi pestele, 2 ciuperci tocate, sare din belsug, piper, busuioc, putin usturoi si inchizi folia ermetic. Repeti aceasta operatiune si cu cel de-al ...
 Ostropel de pui cu piure de cartofi Ostropel de pui cu piure de cartofi
Intai pregatesti cartofii pentru piure. Ii cureti, ii tai cubulete si ii adaugi in apa la fiert cu putin ulei si un praf de sare. Cand sunt gata fierti, ii sfarami cu furculita intr-un castron. Adaugi laptele si untul topit si pasezi cartofii in ...
 Pui vanatoresc Pui vanatoresc
Cureti puiul, il speli si il portionezi. Apoi il pui la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit, sarezi carnea, o piperezi si acoperi cu apa sau cu zeama de supa. Clocotesti supa un sfert de ora. Smantana o amesteci cu faina si cateii de usturoi ...
 Penne cu ciuperci Penne cu ciuperci
Oparesti rosiile, le cureti de pielita si de seminte, apoi le toci. Cureti usturoiul si il zdrobesti marunt. Speli patrunjelul si il toci. Cureti ciupercile, le speli si le tai felii. Calesti ciupercile in ulei la foc potrivit impreuna cu usturoiul ...
 Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar
Cureti carnea de pielite, o speli si o lasi la scurs. Tai carnea in felii de maxim 2 cm grosime, o presari cu sare si piper si le ungi cu putin ulei. Pui bucatile de carne pe un gratar incins si le frigi la foc iute pe fiecare parte. Totodata pui pe ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 136
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z