SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Ardei umpluti cu fasole Ardei umpluti cu fasole
Alegi fasolea si o pui la inmuiat timp de 8 ore. A doua zi, o fierbi pana se inmoie boabele, schimband apa de doua ori in timpul fierberii.Cureti cu grija ardeii de cotoare si seminte, apoi ii speli. Cureti ceapa, o toci si o calesti in 3 linguri de ...
 Risotto cu hribi si rozmarin Risotto cu hribi si rozmarin
Pui hribii uscati in apa calduta cu putin lapte. Dupa 3 ore, ii scurgi. Cureti dovleacul de coaja, il tai in cuburi si il fierbi in apa impreuna cu o crenguta de rozmarin, pana cand bucatile devin „al dente".Cureti numai partea colorata a ...
 Salata de linte Salata de linte
Lasi lintea sa se inmoaie in apa rece, in frigider, timp de 3 ore. Schimbi apa si pui lintea sa fiarba in apa clocotita, la foc mic, pentru 30 de minute. Cureti morcovii si usturoiul si le adaugi la fiert pentru 10 minute.Tai parizerul in felii ...
 Somn cu naut si spanac Somn cu naut si spanac
Speli fileurile de somn, le presari cu sare, piper, boia si coaja rasa de lamaie. Asezi fileurile intr-un vas termorezistent, le stropesti cu 1 lingura de ulei, picuri in vas putina apa si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, ...
 Salata de naut cu chimen si coriandru Salata de naut cu chimen si coriandru
Cu 12 ore inainte de preparare, pui nautul in apa, pentru ca bobul sa se inmoaie. A doua zi, fierbi nautul timp de 2 ore, schimband apa la intervale de 30 de minute.Scurgi boabele fierte si le pui la racit intr-un bol. Cureti ceapa si ardeiul gras. ...
 Mancarica de ciuperci uscate Mancarica de ciuperci uscate
Cu 24 de ore inainte de preparare, pui ciupercile in apa, la frigider, sa se rehidrateze. In acest interval, schimbi apa de 2-3 ori.A doua zi, fierbi ciupercile timp de 30 de minute, la foc mediu, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, ca ...
 Chiftele din carne de porc si linte Chiftele din carne de porc si linte
Faramitezi chifla si o pui la inmuiat in lapte. Pui la fiert lintea rosie in apa clocotita, pentru 20 de minute, apoi o scurgi. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in 2 linguri de ulei.Decojesti cartofii, ii razi fin si ii scurgi.Dai carnea si ...
 Fasole batuta cu masline Fasole batuta cu masline
In seara dinaintea prepararii, pui fasolea la inmuiat. A doua zi, inlocuiesti apa si fierbi boabele timp de 2 ore, impreuna cu crenguta de cimbru. Cureti morcovul si ceapa, le speli si le adaugi la fiert in vasul cu fasole, dupa 1 1/2 ore.Scurgi ...
 Pasta de linte si mazare uscata Pasta de linte si mazare uscata
Alegi lintea, o speli si o pui la inmuiat in apa rece, pentru 2-3 ore. Procedezi la fel cu mazarea. Scurgi mazarea si lintea si le pui la fiert in apa clocotita, impreuna cu boabele de piper si usturoiul tocat. Lasi legumele sa fiarba la foc mic, ...
 Supa de fasole cu varza Supa de fasole cu varza
Pui fasolea la inmuiat de seara, iar a doua zi o fierbi timp de 1/2 ore, in acest interval schimband apa de doua ori.Cand fasolea a fiert, cureti varza de cotoare si nervurile mai groase si o tai fideluta. Cureti legumele ramase, le speli si le tai ...
 Parjoale de soia Parjoale de soia
Alegi soia, o speli si o lasi la inmuiat 6-8 ore, in apa rece. Inlocuiesti apa si fierbi boabele de soia impreuna cu foaia de dafin si cel putin 1 litru de apa, la foc mic, pentru 3 ore sau in vasul sub presiune, timp de 30 de minute. Scurgi soia ...
 Supa dreasa cu pitoance uscate Supa dreasa cu pitoance uscate
Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate. Continui sa le fierbi timp de ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Sandvis cu naut si sos de vin Sandvis cu naut si sos de vin
Amesteci ingredientele pentru sos si le pui intr-o cratita pe foc, timp de 20 de minute, amestecand continuu. Pasezi nautul fiert si cartofii copti impreuna cu prazul calit, usturoiul pisat si 2 linguri cu margarina, pana obtii o pasta delicioasa.Iei ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
 Pulpa de porc cu legume Pulpa de porc cu legume
Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase ...
 Cotlete de miel in iaurt Cotlete de miel in iaurt
Pregatesti sosul marinat din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea. Aceasta din urma o cureti, o portionezi si apoi o asezi intr-o tava. Acoperi carnea cu sosul pregatit si o lasi asa la rece pana a doua zi, cand o pregatesti la ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Muschi de vita la gratar cu legume Muschi de vita la gratar cu legume
Incalzesti cuptorul la 200° C. Pui ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor. Stropesti cu 1 lingura de ulei de masline, acoperi cu o folie de aluminiu si dai tava la cuptor 1 h si 15 minute, pana devin moi. Dupa ce legumele s-au ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 134
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z