SiteDeBucate » usturoi

Retete cu usturoi

 Supa rece de iaurt si castraveti Supa rece de iaurt si castraveti
Pregatire ingrediente: Stoarceti lamaia si curatati castravetele de coaja. Taiati castravetele pe jumatate, pe lungime, si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Taiati apoi castravetele cuburi mici (chiar daca va doare sufletul - dedicatie ...
 Perlute cu carne Perlute cu carne
Orezul se pune pentru cateva ore la inmuiat. Sau de eara pana dimineata. Se scurge de apa, se acopera din nou cu apa calduta cu putina sare si se dau cateva clocote. Se pune intr-o sita sa se scurga bine de apa, apoi se intinde pe o farfurie. Carnea ...
 Spaghete cu pui si legume Spaghete cu pui si legume
    Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Cranea de pui se spala, se sterge cu un prosop si se taie fasii de grosimea unui deget. Morcovul curatat se taie bastonase sau se da prin razatoarea mare. Ardeii se taie julien si varza ...
 Carnat umplut cu ciuperci si omleta Carnat umplut cu ciuperci si omleta
Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie.Se vor desface ca niste barcute. Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta ...
 Pizza Toast Pizza Toast
Se ung feliile de paine  Toast pe o parte cu unt si pe cealalta se freaca bine cu usturoi si cu cimbru uscat , se dau cu sare si piper pe amble parti.Se manjesc apoi cu putin ketchup, se pun bucatele de sunculita si de ardei rosu, de ciupercute ...
 Crispy Strips Crispy Strips
Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic la rece la frigider acoperit cu o punga sau puneti totul in punga de la condimentul Knorr afumatura cu usturoi, care are si ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul se curata si se taie cubulete. Varza se taie patratele. In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si ...
 Pastrav cu legume la cuptor Pastrav cu legume la cuptor
Pestele curatat si spalat se cresteaza, se pudreaza cu baza pt mancaruri si cu piperul cu usturoi, iar in crestaturile facute, punem cate o jumatate de felie de lamaie. Legumele le spalam, le feliem si le punem in boluri separate. Intr-o tava pt ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Papanasi din piept de gaina cu ciuperci Papanasi din piept de gaina cu ciuperci
Pieptul de gaina se imparte cu ajutorul cutitului in felii. Fiecare felie se pune intre 2 pelicule si se bate usurel cu un ciocan de lemn pina se mareste in latime. Se scoate numai pelicula deasupra, se pipereaza si se pune cu o lingura umplura din ...
 Parjoale de primavara Parjoale de primavara
Se amesteca carnea cu verdeturile spalate si tocate fin,cu condimentele si oul. Se amesteca bine si se formeaza parjoalele care se prajesc la foc mediu pe ambele parti. Se servesc calde cu cartofi natur sau piure ,alaturi se o salata. Pofta mare! ...
 Ardei prajiti pentru masa festiva Ardei prajiti pentru masa festiva
Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop. Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul . Peste vreo 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta ...
 Chiftelute cu sos Chiftelute cu sos
Intr-un bol punem carnea tocata ,adaugind cartofii fierti dati prin razatoarea cu ochiuri mici apoi usturoiul pisat,ouale si condimentele.Framintam bine.Punem o tigaie la incins in care punem ulei si cu palmele umede facem chiftelele pe care le ...
 Ficatei cu ciuperci la tigaie Ficatei cu ciuperci la tigaie
Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie si se pun la calit ficateii, ciupercile feliate subtirel  si usturoiul. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute la foc iute. Apoi se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade tot ...
 Pui Stifado Pui Stifado
Carnea taiata bucati se prajeste foarte bine in ulei de masline,cand e gata se scoate pe o farfurie.In uleiul ramas se pune ceapa taiata mai mare(sau arpagicul intereg),usturoiul dat prin presa si cel verde taiat bastonase,foile de dafin,rosiile si ...
 Piept de pui cu sos de citrice si miere Piept de pui cu sos de citrice si miere
Ceapa taiata solzisori se caleste intr-o tigaie in unt, impreuna cu usturoiul tocat, pana se inmoaie. Nu trebuie sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se pun deoparte. Se pune pieptul de pui si se prajeste usor, pe ambele parti. Sucurile de citrice ...
 Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde, cateii de usturoi in afara de 2 (care se vor folosi la pui) si 1 lingura ulei de masline cu busuioc.Da legumele la copt 15 minute. Intr-un vas ...
 Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi
Se prepara sosul pentru marinat Se amesteca toate ingredientele cu badidora foarte bine,apoi se pune sosul peste aripile de de curcan sa le cuprinda bine apoi se pun intr-o cutie cu capac sau punga si se lasa la marinat pana a doua zi (le ...
 Copanele cu margarina la cuptor Copanele cu margarina la cuptor
Spalam bine pulpitele avand grija sa nu rupem pielita de pe ele. Maruntim usturoiul. Amestecam margarina RAMA cu: sare,piper,delikat,usturoi si marar si omogenizam pana devine o pasta. Formam cate un "buzunarel" din pielita pe fiecare ...
 Shaorma cu carne de curcan Shaorma cu carne de curcan
Se pregatesc lipiile, se pun toate ingredientele in masina de paine si se framanta bine apoi se lasa la dospit.Dupa ce au dospit se ia cate o bucata din aluat si se intinde cu sucitorul in forma rotunda (cat de cat)apoi se coace intr-o tava de teflon ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-237
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu usturoi - Pagina 64
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z