Musaca de cartofi
Toci ceapa si o pui intr-o cratita cu untul ca sa se inmoaie, fara sa se rumeneasca. Carnea o toci, o pui peste ceapa si amesteci bine. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba, la foc mic, in zeama lasata de carne. Cand zeama a scazut, mai lasi pe foc, ...
Ardei umpluti ca la Bihor
Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o ...
Iahnie cu carnati
Fasolea se curata de impuritati, se spala bine, apoi se pune in vasul in care va fierbe acoperita cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore sau de seara pana dimineata. Se scurge apa, se pune alta si se lasa la fiert 30 minute (se mai poate ...
1