Pui cu sos picant
Speli si tai carnea in bucati potrivite, asezi intr-o cratita de tuci. Adaugi telina taiata tn felii subtiri, sosul picant, 1/2 pahar apa, acoperi vasul si lasi la foc 30 minute. Intre timp dai pe razatoare morcovul si tai ardeii fin.Incalzesti ...
Mancare de miel cu fasole verde
Speli carnea de miel si o tai in bucatele. O inabusi intr-o tigaie, cu uleiul si putina apa, pana cand se patrunde.Cureti ceapa si usturoiul, le tai marunt si le adaugi la inabusit, impreuna cu fasolea congelata. Amesteci usor cu o lingura de lemn, ...
Bors ardelenesc
Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin. Pui 1 cana de apa calduta si ...
Supa crema de rosii
Cureti telina, morcovul si pastarnacul, le tai bucati si le pui la fiert in 2 litri de apa impreuna cu ceapa, taiata in doua.Intre timp, dai rosiile pe razatoare, le calesti in uleiul de masline, adaugi usturoiul pisat si mai lasi putin. Dupa ce au ...
Sos de rosii
Se curata rosiile de seminte.Se taie cubulete rosiile, ardeii si cepele.Se amesteca cu pasta de tomate, uleiul de masline, otetul, patrunjelul, coriandrul si boiaua.Se asezoneaza cu sare si piper.Puteti servi acest sos la garnituri, fripturi sau cu ...
1