SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti

 Miel la tava cu cartofi Miel la tava cu cartofi
Carnea se miel se spala si se portioneaza, apoi se cresteaza cu un cutit si se impaneaza cu fasii de costita afumata si bucatele de usturoi. Cartofii se curata, se spala si se taie in patru, iar ceapa se face solzisori. Legumele se calesc 10 minute ...
 Sarmale cu carne Sarmale cu carne
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 40 g untura. Cand devine aurie, se adauga carnea tocata, se amesteca bine si se mai lasa pe foc circa 10 minute. Apoi se pun orezul spalat si o lingura de bulion, condimentandu-se dupa gust cu sare, ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se fierbe puiul, dupa care se scoate si se portioneaza. Ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete se calesc timp de 15 minute in ulei. Se adauga carnea si se inabusa in supa de pui. Se condimenteaza dupa gust cu sare ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Ceapa si usturoiul se taie cam la 4-5 cm lungime, dupa care se calesc in ulei. Se taie carnea bucati si se pune in uleiul ramas de la legume. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa putin pe foc, sa se rumeneasca. Atunci cand este gata, se ...
 Taitei de casa Taitei de casa
Se bat bine ouale cu un praf de sare in care se incorporeaza faina. Se framanta pana se obtine un aluat tare. Se intinde pe o planseta pudrata bine cu faina, obtinand o foaie subtire de 2 mm. Se pudreaza cu faina, se ruleaza si se taie - mai subtiri ...
 Tochitura de ficat de pasare Tochitura de ficat de pasare
Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc in ulei. Dupa ce se rumenesc, se adauga ficatul. Cand acesta este pe jumatate patruns, se pun deasupra rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa 10 minute, la foc potrivit. Se ...
 Galuste cu prune Galuste cu prune
Piureul se framanta bine, impreuna cu 4 linguri de zahar si cu ouale. Ulterior se incorporeaza faina, obtinandu-se un aluat tare. Prunele se spala si se curata de samburi, rupandu-se in doua. Separat se caleste pesmetul 3-5 minute in ulei. Cand ...
 Papanasi Papanasi
Se scurge branza de zer, apoi se amesteca bine cu faina, ouale, grisul si sarea. Din acest aluat se modeleaza papanasii, care arata ca niste galuste putin mai mari. Se gauresc la mijloc cu degetul, apoi se pun cu grija intr-un vas cu apa clocotita ...
 Ciolan cu fasole Ciolan cu fasole
Pui la fiert ciolanele de porc in apa, pui piper boabe, 2 foi de dafin si sare, dupa gust.Le fierbi aproximativ o ora si jumatate.Intre timp, speli fasolea in cateva ape si o pui la fiert, la foc mic.In timpul fierberii, schimbi apa o data sau de ...
 Iahnie cu carnati Iahnie cu carnati
Fierbi fasolea, inmuiata cu o seara inainte, in doua ape arunca, iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.Tai carnatii in bucati de 3 cm, ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.Scoti ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z