SiteDeBucate » Torturi

Retete Torturi cu ciocolata

 Tort simplu de ciocolata Tort simplu de ciocolata
Se incalzeste cuptorul la 180Âșc.Se amesteca ouale cu zaharul 10 min(fara a separa ouale asta mi se pare super).Se amesteca faina cu cacao si bicarbonatul apoi cu ouale batute cu zahar.Se pune in forma si se da la cuptor 20-25 min.Se lasa la racit si ...
 Tort cu cocos Tort cu cocos
Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se ...
 Tort Capuccino Tort Capuccino
Blat:Se pune untul la topit pe baie de aburi, adaugandu-se 100 grame de ciocolata rasa si piscoturile sfaramate in prealabil cu un robot sau date prin masina de tocat si se mesteca bine. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de tort cu fundul ...
 Tort de fructe Tort de fructe
Se insiropeaza blatul cu compotul de ananas,se adauga crema de ciocolata,kivi. Pe cel de-al doilea blat se pune crema de vanilie strugurii iar pe ultimul blat se pune crema de trufe cu rom,se orneaza cu frisca,se pun capsunii si ananasul taiat ...
 Tort de biscuiti Tort de biscuiti
Biscuitii ii pisati, dupa care ii frecati cu margarina. Apoi din compozitie se face un blat. Crema se face dupa instructiuni, amestecandu-se cu cele 500 ml lapte. Se adauga apoi peste blatul de biscuiti. Apoi se orneaza cu un pic de praf de biscuiti ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul se taie in trei si se umple cu crema de ciocolata pentru ornat frisca si forme de ciocolata.(eu mai ornez cu stiksuri trecute prin ciocolata ...
 TORT DE CIOCOLATA TORT DE CIOCOLATA
Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza o forma de tort si se toarna compozitia se coace usor.Crema.se fierb budincile cu 850 ml.lapte si zaharul se lasa ...
 Tort select Tort select
Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful de copt stins. Se coace aproximativ 45 de minute. Dupa racire se taie in doua.Crema de ciocolata: se bat ouale intregi cu zaharul, se adauga coniacul ...
 TORT  SAH TORT SAH
Blatul: se bat albusurile spuma cu putina sare, se adauga in ploaie zaharul si cel vanilinat pana se obtine bezeaua. Se pun galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se usor. Se adauga faina si cacao, amestecandu-se la viteza mica si foarte putin, ...
 Tort "fiert" Tort "fiert"
Se freaca galbenusurile cu 350g zahar, se adauga 4 linguri faina si jumatate de litru lapte (treptat, amestecandu-se cu grija, sa nu se faca cocoloase). Se fierbe compozitia, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se adauga si gelatina, dizolvata in ...
 Tort OM DE ZAPADA Tort OM DE ZAPADA
Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri, adaugam praful de copt, mai batem un minut, apoi se pune zaharul in ploaie+zaharul vanilat si batem pana la topirea acestuia. Se adauga ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
prepararea blatului:1-punem cuptorul la incalzit la 170 grade ,caldura sus si jos .2-batem ouale si zaharul (este preferibil cu robotul)pana ce se obtine o culoare albuie.3-incorporam faina,si cacaua si invirtim usurel pina ce se incorpora toate ...
 Tort de ciocolata cu etaj Tort de ciocolata cu etaj
Un blat: se separa 6 oua, se bat albusurile spuma bine, se adauga treptat galbenusurile, se bate, apoi se adauga treptat zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugam praf de copt, 1 lingura ulei, esenta de rom, coaja rasa de ...
 TORT FIN DE CIOCOLTA GLADYS fara blat TORT FIN DE CIOCOLTA GLADYS fara blat
Se da prin razatoarea fina coaja de la o portocala,se amesteca cu 2 linguri zahar tos si se lasa deoparteSe pun la fiert 1 ceasca cafea filtru sau expresso cu 6 linguri zahar pudra si 1oo g cacao si se da cateva clocote pana se ingroase ca o ...
 tort ciocolata tort ciocolata
Se separa ouale si se bat spuma albusurile cu zaharul . Se amesteca galbenusurile amestecate cu sarea in spuma de albusuri, se adauga in ploaie faina in care este amestecat praful de copt, nucile,cacaua si se amesteca prin rasturnare. Se adauga ...
 tort de bezea cu crema de lamaie tort de bezea cu crema de lamaie
se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza cu crema de lamaie care se face astfel: se freaca galbenusurile cu zaharul zeama si coaja de lamaie, pe baie de abur, iar cd s-a racit se amesteca ...
 tort tort
Se taie blatul in 3, daca e facut in casa, daca e cumparat este gata taiat. Se aseaza pe un platou. Primul blat nu se insiropeaza!! Se bate frisca cu jumatate din zahar. Cealalta jumatate cantitate de zahar se imparte si ea in 2, cate una ptr fiecare ...
 tort de bezea cu crema de ganache tort de bezea cu crema de ganache
albusul + zaharul se pune la fiert intr-o craticioara si se tine pe foc pina se topeste zaharul si lichidul atinge 80- 90 grade,pe toata perioada fierberi se amesteca cu un tel para in lichid asa fierbinte se bate cu mixerul,pina devine ferma si nu ...
 TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE
Blatul:Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga uleiul pe rand cate putin,se adauga esenta de rom, 1 plic de zahar vaniliat,apoi se pune faina amestecata in prealabil cu praful de copt. La sfarsit ...
 Prajitura de ciocolata Prajitura de ciocolata
Ouale se freca cu zahar si ulei.Se amesteca faina cu cele 2 cacao dupa care se adauga la compozitia de oua dupa care se adauga smantina.Intr-o tava rotunda de 24-26 cm unsa cu putin ulei se toarna compozitia.Se coace la 180 de grade pina cind batul ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Torturi cu ciocolata - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z