SiteDeBucate » tarhon

Retete cu tarhon

 Paste cu sunca si ciuperci Paste cu sunca si ciuperci
Pastele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor dupa pachet. Se lasa sa se scurga.Usturoiul si ciupercile se calesc in 3 linguri ulei de masline.Se adauga sunca fasioare subtiri, rosiile si condimentele, dupa gust.Se lasa la foc mic cateva ...
 Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post) Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post)
La 3 litri de apa se pune cam 350 400 ml de zeama de varza(chiar mai multa ,dupa gust)se da la fiert.Se adauga zarzavaturile tocate marunt se condimenteaza se aduga pastele si se mai fierbe 10min(in functie de paste).Se face un rantas din o lingura ...
 salata nemteasca salata nemteasca
Mod de preparareCartofii se fierb in coaja,se curata si se taie cubulete,ceapa solzisori,carnatii bucatele mici si se trag putin prin ulei incins.Se amesteca toate ingredientele si se face sosul:iaurtul se amesteca cu mustarul,otetul,patrunjelul si ...
 Salata de Pui cu Telina Salata de Pui cu Telina
Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare si cateva boabe de piper. Cand incepe sa fiarba, luam spuma de cateva ori si apoi punem frunza de dafin, ca sa ii dea putina aroma. Lasam sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 - 40 de minute. Scoatem carnea ...
 Salata bulgareasca Salata bulgareasca
Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete de 1 cm si se amesteca cu friptura si casul taiate si acestea cuburi. Se taie ceapa si se adauga impreuna cu sare dupa gust, otet, ulei si tarhon. Se amesteca usor ingredientele si se orneaza cu oua ...
 SALATA DE CRENVUSTI SALATA DE CRENVUSTI
Fierbem crenvustii 5 minute cu grija sa nu crepe. Se scot din apa, se inlatura membrana, se taie rondele. Asezam crenvustii intro saltiera si punem peste ei maioneza si tarhonul tocat marunt. Pt un gust mai rafinat, adaugam Knorr tzatziki. ...
 Salata de orez cu ton Salata de orez cu ton
Orezul se fierbe in apa cu sare , apoi se clateste in apa rece. Surimi se taie felii, ardeiul se taie fasii si se amesteca cu orezul scurs si tonul in ulei. Se presara tarhon pe deasupra si se poate servi. ...
 salata nemteasca salata nemteasca
Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie cubulete,ceapa solzisori,carnatii bucatele mici si se trag putin prin ulei incins.Se amesteca toate ingredientele si se face sosul:iaurtul se amesteca cu mustarul,otetul,patrunjelul si sare dupa gust.Se ...
 Salata de rosii cu ceapa rosie si verdeturi Salata de rosii cu ceapa rosie si verdeturi
Se taie rosile felii subtiri si se aseaza pe platou una peste alta ca sa acopere intreaga farfurie, ca un strat. Peste rosii se aseaza ca un strat ceapa taiata felii subtiri si desfacute. Peste se imprastie verdeturile tocate. Intr-un borcan cu capac ...
 Iaurt cu castraveti si marar Iaurt cu castraveti si marar
Se curata castravetii de coaja si se taie in cubulete mici. Se storc de surplusul de zeama, se adauga mararul, maioneza, catelul de usturoi zdrobit, sare, condimente si bineinteles iaurtul. Se amesteca bine si se serveste rece.Este un aperitiv grozav ...
 SOS    VINAIGRETTE   SAU    VINEGRETA SOS VINAIGRETTE SAU VINEGRETA
Se pun intr-un vas uleiul,zaharul sau mierea de albine , otetul de mere,otetul balsamic,otetul din vin,sucul de grapefruit sau zeama de lamaie ,putina apa fiarta si racita sau apa plata .Dupa ce se amesteca bine continutul(baza sosului) ramane la ...
 Otet aromat cu patru ierburi Otet aromat cu patru ierburi
Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost spalate si usor zdrobite, turnandu-se deasupra o jumatate ...
 sos remulat sos remulat
Maioneza se amesteca treptat cu: castravetii, tarhonul, patrunjelul, otetul, piperul si mustarul. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza compozitia. ...
 Sos Remoulade (rece) Sos Remoulade (rece)
Ouăle se toacă mărunt, castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, apoi se taie marunt şi se scurg de zeama. Se amestecă maioneza cu muştarul, oţetul, castraveţii, ouăle, patrunjelul, tarhonul, piperul macinat şi sarea. Se recomandă ...
 SUPA DE PUI SUPA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt ,cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarbaputin,dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt sau pasate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Ciorba de cartofi cu costita afumata Ciorba de cartofi cu costita afumata
Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina de telina taiate cubulete mici. Le saram putin si le lasam la inabusit la foc mic pret de cateva minute. Adaugam apoi apa rece ( 2-3 litri) si ...
 Ostropel de peste Ostropel de peste
Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile ...
 Supa de aripoare cu smantana Supa de aripoare cu smantana
Aripile de pui se curata, se parlesc la flacara pentru a indeparta puful si se spala avand grija sa indepartam varfurile.Se pregateste o cratita mai mare in care se pun la calit in 50 ml ulei morcovul ras prin razatoarea mare, ceapa taiata marunt, ...
 Supa portugheza cu paine si oua Supa portugheza cu paine si oua
Se incinge cuptorul (200°C) si se coc feliile de paine circa 8 minute la 170°C. Intre timp, se curata usturoiul si se taie feliute. Se pune la fiert zeama de legume impreuna cu usturoiul, se lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare si piper. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu tarhon - Pagina 16
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z