SiteDeBucate » tarhon

Retete cu tarhon

 Creveti cu sos dulce acrisor si cu mici la gratar Creveti cu sos dulce acrisor si cu mici la gratar
Se spala crevetii bine,se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie de teflon,punem 50 gr de unt,il topim bine pana se duce spuma pe care o face untul si apoi adaugam crevetii,pe care ii vom innabusi si apoi adaugam si smantana,zeama de la ...
 Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez
Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe zazatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.Amestecam intr-un ...
 Carne marinata in vin Carne marinata in vin
Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele,Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si le-am amestecat cu cimbru, tarhon, rozmarin, sare piper si o lingurta mica de ulei, Asa arata dupa ce le-am amestecat bine,Bucatile de carne se ...
  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Snitel cu varza calita Snitel cu varza calita
Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii,asezonam cu ce condimente ne plac mai mult si apoi bagam varza la cuptor la 180 de grade,pentru cel putin 90 de ...
 Ficat de pasare cu sos de unt si bulion Ficat de pasare cu sos de unt si bulion
Ceapa curatata si spalata se taie cat mai subtire si mai fin posibil si se caleste in ulei. Ficatul de pasare se spala, se zvanta de apa, se pudreaza cu faina(amidon alimentar) si se prajeste usor in ulei de masline extravirgin. Se amesteca apoi ...
 Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb Sarmalute cu carne de vitel in foi de vita fierte in vin alb
Frunza de vita se opareste si se foloseste intreaga sau se taie in functie de marimea ei.Se ruleaza cu partea lucioasa in exterior pentru a avea un aspect placut.Carnea tocata se amesteca cu condimente, sare, piper, mararul si ceapa tocata,orezul ...
 Copane de curcan cu citrice si cartofi natur Copane de curcan cu citrice si cartofi natur
Pregatesc o compozitie pentru marinata.Pun 1 lingurita de curry,1/2 lingurita de rozmarin,1/2 lingurita oregano,1/2 lingurita de tarhon uscat,2 sau 3 lingurite de mustar clasic,2 sau 3 linguri de vin alb si la urma adaug uleiul de masline 3 sau 4 ...
 Cartofi la cuptor cu afumatura si carnati afumati Cartofi la cuptor cu afumatura si carnati afumati
Curatam cartofi ii taiem in ce forma dorim,adaugam sare,piper proaspat macinat,tarhon uscat,coriandru uscat,iar pe deasupra picuram ulei de masline extravirgin(3 linguri,depinde de cantitatea pe care o avem).Eu pun totul din ochi(fiecare isi cunoaste ...
 FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si ...
 Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati
Spalam crenvurstii, ii stergem cu un prosop curat si ii taiem pe lungime, dar numai partea de mijloc, lasand cele doua capete intregi. Taiem cascavalul felii cu grosime de apr. 3-4 mm si in fiecare crenvurst sau polonez asezam cate-o felie de ...
 Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata Sarmale cu carne de porc in foi de varza murata
Foile de varza se spala,se taie cotoarele si daca varza este prea acra sau prea sarata se mai tin foile in apa cca 20-30 de minute. Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Carnea se amesteca cu ...
 Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi Cartofi prajiti cu carnaciori de Plescoi
Curatam cartofii, ii taiem si pregatim ceaunul de prajit punand cele 300 ml, ulei de palmier nehridorgenat, la incins.Dupa ce am pus cartofii in ceaun pentru prajit amestecam mai des, ca sa nu se prinda sau sa se arda prea tare.Eu mestec cu o paleta ...
 RASOL DIN CARNE DE PASARE RASOL DIN CARNE DE PASARE
Carnea se spala foarte bine si se fierbe in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati legumele curatate,spalate si taiate rondele,cubulete sau fasii subtiri,iar cartofii se pot fierbe intregi, cubulete sau felii.Se adauga foi de dafin,sare,piper,cimbru ...
 Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne Ardei,dovlecei,rosii si sarmalute in frunza de vita cu carne
Ardeii se curata de cotoare,seminte,se spala si se lasa la scurs. Dovleceii se spala,daca sunt trufandale nu se curata de coaja( doar daca sunt mai mari se curata de coaja).Se taie pe jumatate si se scoate miezul cu o lingurita.Miezul se pune la ...
 Gulas de fasole boabe Gulas de fasole boabe
Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand se arunca apa de pe ea.Cepele se curata si se toaca marunt , apoi se inabusa in putin ulei.Carnatul se taie felii subtiri, la fel si kaizerul.Dupa ce ...
 Rasol de curcan cu legume Rasol de curcan cu legume
Aripile de curcan se spala bine ,se portioneaza si se fierb in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga legumele curatate,spalate,cartofii se pot fierbe intregi .Se adauga foi de dafin,sare,piper,cimbru dupa ...
 Iahnie de fasole boabe Iahnie de fasole boabe
Se pune fasolea seara in apa si se lasa pana a doua zi.A doua zi se spala bine si se pune cu apa rece si se lasa sa fiarba,fara sare,10 minute,apoi se scurge si se pune din nou sa fiarba impreuna cu ciolanul afumat,taiat in bucatele potrivite, in ...
 Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce
Varza dulce se spala,se opareste pana se inmoaie in apa cu putina sare si bors(nu trebuie sa se inmoaie prea tare).Se folosesc intregi sau pe jumatate in functie de marimea foilor de varza. Eu am scos foile de varza de la congelator,le-am lasat la ...
 Piept de curcan cu cartofi natur Piept de curcan cu cartofi natur
Mod de intrebuintare. Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu tarhon - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z