SiteDeBucate » tarhon

Retete cu tarhon

 Gulas cu carne de vitel si struguri Gulas cu carne de vitel si struguri
Torni uleiul intr-o cratita pe foc, adaugi carnea taiata cubulete si calesti pana ce carnea isi schimba culoarea (devine alba). Pui piper, sare si putina apa. Intre timp, cureti morcovul si patrunjelul si le tai fasii subtiri. Ceapa o tai rondele. ...
 Ciorba de perisoare si carne bucati Ciorba de perisoare si carne bucati
Cureti morcovii, pastarnacul, telina si gulia, le tai cubulete si le calesti 2 minute in ulei, in oala in care fierbi ciorba. Tai carnea bucatele si o adaugi in oala impreuna cu tarhonul. Lasi sa fiarba impreuna.In acest timp pregatesti perisoarele. ...
 Fasole cu ciolan afumat Fasole cu ciolan afumat
Alegi fasolea, o speli bine si o lasi la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata, cand o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat intr-un clocot, strecori fasolea, o pui din nou la fiert cu apa fierbinte si adaugi si ciolanul afumat. Potrivesti de ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine Ciorba de fasole cu ciolan afumat in paine
Pui fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Speli ciolanul si il pui la fiert intr-o oala de 4 litri de apa cu sare timp de o ora. Intre timp, pui fasolea la fiert, schimbandu-i apa de trei ori. Adaugi legumele taiate rondele peste ciolan,  ...
 Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon Ciorba alba din ciolan afumat cu tarhon
Pui ciolanul intreg (foarte bine curatat si spalat) la fiert in apa fara sare.In acest timp, cureti morcovul, ceapa, radacina de patrunjel, telina si cartofii, le tai cubulete, iar conopida o lasi sa se decongeleze. Dupa ce a fiert ciolanul, il scoti ...
 Terina de somon Terina de somon
Se taie gelatina in bucati mici (cu o foarfeca) si se scufunda in 50 ml de apa rece, lasandu-se la topit. Se toarna apoi intr-o tigaita, se adauga 50  ml de apa si se amesteca constant, la 70° C. Cand gelatina s-a topit, se ia tigaia de pe ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Chec din carne de vita Chec din carne de vita
Tai ciupercile marunt si le calesti in doua linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, le dai deoparte de pe foc si le lasi la racit.Amesteci carnea tocata cu ciupercile, adaugi ouale batute usor, ...
 Rasol de vitel in crusta picanta Rasol de vitel in crusta picanta
Cureti rasolul de pielite, il speli, il zvanti cu un prosop si il asezi intr-o tava.Separat, inmoi felia de paine in putina apa (sau supa de carne), storci, o sfarami cu furculita si o amesteci, intr-un castron, cu jumatate din unt, ceapa rasa, ...
 File de cod cu tarhon File de cod cu tarhon
Speli fileurile si le lasi la scurs pe hartie absorbanta. Amesteci pesmetul cu sare, piper si tarhon si pudrezi fileurile cu acest amestec. Le rumenesti pe ambele parti in tigaia in care ai topit untul.Servesti cu felii de lamaie si cu garnitura de ...
 Ardei umpluti cu fasole Ardei umpluti cu fasole
Alegi fasolea si o pui la inmuiat timp de 8 ore. A doua zi, o fierbi pana se inmoie boabele, schimband apa de doua ori in timpul fierberii.Cureti cu grija ardeii de cotoare si seminte, apoi ii speli. Cureti ceapa, o toci si o calesti in 3 linguri de ...
 Supa cu fasole si costita afumata Supa cu fasole si costita afumata
Pui fasolea la inmuiat cu o seara inainte de preparare. A doua zi, schimbi apa si fierbi boabele in cateva clocote, apoi inlocuiesti din nou apa cu 2 litri de apa fierbinte si continui fierberea la foc mic, pentru 1 1/2 ore. Indepartezi periodic ...
 Bors de miel Bors de miel
Intr-o oala pui cele 3 linguri de ulei. Cureti zarzavatul, il tai cubulete, iar ceapa o tai solzisori. Pui toate in oala si le lasi la calit timp de 5 minute. Adaugi carnea spalata si 1 lingurita de sare si mai calesti cam 5 minute. Adaugi 2 litri de ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Bors de oaie cu tarhon Bors de oaie cu tarhon
Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet, torni apoi peste carne 4 l de apa si o lasi sa fiarba la foc ...
 Pulpa de porc cu legume Pulpa de porc cu legume
Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase ...
 Bors ardelenesc Bors ardelenesc
Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin. Pui 1 cana de apa calduta si ...
 Burgonya gulyas Burgonya gulyas
Pui la calit ceapa, curatata si tocata si pui peste ceapa faina. Cand s-a rumenit putin, adaugi pasta de rosii, boiaua, amesteci si torni circa 1/2 l apa. Apoi adaugi cartofii noi, curatati si taiati cubulete. Dupa un clocot, pui si rosiile taiate in ...
 Peste cu orez si ciuperci Peste cu orez si ciuperci
Cureti pestele si il despici in doua. Fiecare jumatate o tai in bucati mai late si le sarezi. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei. Adaugi apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi il lasi sa fiarba timp de 10 minute, impreuna cu 2 lingurite de ...
 Crema de branza delicioasa Crema de branza delicioasa
Toci ceapa marunt si o amesteci cu branza de vaci scurba bine.Adaugi smantana, laptele, untul moale si mixezi pana cand amestecul devine ca o crema.Pui peste compozitia de branza tarhonul, patrunjelul si mararul tocate marunt si condimentezi cu sare ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu tarhon - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z