SiteDeBucate » tarhon

Retete cu tarhon

 Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon Supa crema de cartofi cu rosii si tarhon
Se curata cartofii si se taie cubulete mici.Morcovul se rade pe razatoarea mica. Se toaca ceapa la fel si ardeii si se pun putin la calit impreuna cu morcovul in 4 linguri ulei de masline pana cand incep sa lase miros.Se adauga cartofii, rosiile ...
 Ciorba de cartofi reteta bunicii Ciorba de cartofi reteta bunicii
 Preparare: se curata si se taie ceapa, morcovul si cartofii cubulete. In lingura de  ulei punem ceapa si morcovul si le lasam cateva minute sa  se inmoaie la foc foarte mic. Adaugam apoi sare si piper si punem aproximativ 3 l de apa. ...
 Ciorbita de cartofi cu ficatel Ciorbita de cartofi cu ficatel
Spalam si curatam ficateii de pielite si ii punem la fiert. spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce au fiert ficateii, punem legumele taiate dupa preferinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Dupa ce ...
 Aripioare crocante, marinate Aripioare crocante, marinate
Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici. Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam ...
 Pastrav la cuptor pe pat de legume Pastrav la cuptor pe pat de legume
 Preparare : se taie legumele rondele si se condimenteaza si se adauga uleiul . Le asezam intr-un vas termorezistent.  Asezam apoi pastravii peste legume. In prealabil i-am crestat ( iau o forma frumoasa apoi la cuptor ) si i-am facut cu ...
 Tarta cu peste Tarta cu peste
Framatam un aluat din : faina, 2 linguri smantana, praf copt, branza, margarina RAMA moale, sare,un galbenus. Va rezulta un aluat moale, elastic pe care-l intindem frumos in forma de tarta. Deasupra asezam bucatile de peste dupa ce am scurs uleiul ...
 Dovlecei Impanati Dovlecei Impanati
Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.Punem dovleceii in ...
 Ciorba de tarhon Ciorba de tarhon
Punem la calit ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt.Dupa ce s-au calit se adauga sare,piper boia,se pune costita taiata se adauga apa si se lasa la fiert.Cand este fiarta carnea,se adauga cuburile de bors si tarhonul taiat marunt ...
 Supa de mazare cu crema de branza Supa de mazare cu crema de branza
Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut. Ia ...
 Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura
legumele se curata si se spala . afumatura se portioneaza , se spala si se opareste cu apa clocotita [ nu va mai fi asa sarata si nu va avea gustul prea pregnant de afumat ] ceapa si ardeiul se taie cubulete si se calesc  usor 1-2 min in ulei + ...
 Ghiveci calugaresc in vas smaltuit Ghiveci calugaresc in vas smaltuit
Toate legumele se curata si se taie bucatele potrivite. Se pun in vasul de lut smaltuit, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, la foc potrivit si cu capac cam o ora. Apoi, se scot din cuptor , se condimenteaza, se toarna pasta de rosii, ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se adauga faina si laptele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da aluatul la frigider ptr aprox. o ora.  Ciupercile (sau carnea) se spala si se curata (daca este cazul) si se toaca marunt. Se curata si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
In carnea tocata(amestec vita+porc)am pus o mana de orez pe care l-am spalat bine si cele doua albuse batute cu putina sare si piper.Am amestecat bine compozitia dupa care am pus-o in frigider la rece. Cele 2 galbenuse le frecam cu 2 lg.de otet ...
 Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta) Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta)
Am pus de seara fasolea la inmuiat in apa rece. Am taiat carnea afumata bucatele si am pus-o in apa rece ca mi s-a parut cam sarata.Am taiat ceapa marunt,morcovii si telina le-am ras,ardeii i-am taiat cubulete. Am pus carnea in Kukta(de 8l),am ...
 Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat
Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede) A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine. Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine. Se pune fasolea ,zarzavaturile ...
 Ciorba taraneasca cu afumatura Ciorba taraneasca cu afumatura
Sunculita se taie felii si se inabuseste cu ceapa rosie taiata cubulete. Se adauga tijele de telina taiate rondele subtiri si se mai lasa putin la inmuiat. Restul legumelor se curata, se spala si se taie. Se adauga o cescuta de apa calda. Cand incepe ...
 Piept de pui umplut cu masline si morcov Piept de pui umplut cu masline si morcov
Pieptul de pui se taie felii,care se bat bine,cat mai intins. Se presara cu sare,piper macinat si boia. In putin ulei se calesc morcovul ras si maslinele taiate feliute. Pe fiecare piept de pui se pune cate 1 lingura din compozitie si putin ...
 Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin Muschi de vita in crusta de piper si sos de vin
Curatati muschiul de vita de pielite si tendoane, spalati-l, sucrgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati muschiul in felii de circa 3 cm grosime. Zdrobiti boabele de piper, apoi tavaliti bucatile de carne prin el si presati ...
 Berbecut cu mirodenii la cuptor Berbecut cu mirodenii la cuptor
Curatati cotletele de pielite, tendoane si eventulale aschii de os ramase de la transare, apoi spalati-le si presarati-le cu sare si piper. Puneti cotletele intr-o tava, impreuna cu 100ml ulei si supa de legume. Tocati marunt verdeturile, puneti-le ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu tarhon - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z