SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar

 Ciorba de ciuperci pleurotus Ciorba de ciuperci pleurotus
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul, luati spuma). Spalati bine ciupercile si lasati-le sa stea in apa rece.Curatati si tocati toate zarzavaturile cubulete, morcovul feliute subtiri si ceapa ...
 Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte.Se pune ciolanul sa fiarba in 2 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac. Spalati fasolea, alegeti-o (cand e umflata se alege mult mai usor) si puneti-o la fiert ...
 Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat Ciorba de varza dulce cu ciolan afumat
Se pune ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece cu putina sare, 50-60 minute, la foc mic cu capac.Intre timp se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartoful se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, ...
 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de burta a la Doina Ciorba de burta a la Doina
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert in 5 litri de apa rece cu putina sare, aproximativ 1 ora ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi
Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate in bucati mai mari.Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si caliti ceapa tocata marunt, morcovul feliat, telina cubulete mici, rosia decojita si ...
 Ciorba de afumatura cu perisoare Ciorba de afumatura cu perisoare
Este buna ciorba de perisoare, dar daca-i pui si o bucata de afumatura, este nemaipomenita.Curatati legumele si zarzavaturile, apoi puneti la fiert in 4 litri de apa rece, bucata de afumatura si lasati sa fiarba la foc mic cu capac (se poate fierbe ...
 Ciorba de potroace cu curcan Ciorba de potroace cu curcan
Puneti la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea transata si spalata. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert, la foc mic cu capac, 30 minute. Intre timp curatati si spalati cepele, morcovii, patrunjelul, pastarnacul si cartoful, ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de presiune ...
 Bors cu ciolan crud Bors cu ciolan crud
Ciolanul se curata, se spala si se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se mai lasa 40 minute la foc mic cu capac.Separat caliti in ulei legumele curatate si tocate: ceapa, morcov, pastarnac, dovlecel, ...
 Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari.In timp ce fierbe curatati zarzavaturile, spalati loboda, taiati morcovii, telina si patrunjelul feliute subtiri, tocati ceapa, ardeiul, verdeturile, ceapa ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 Negrese Negrese
Aluat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se freaca cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul,laptele, moniacul stins.(se pot adauga si arome). Apoi se amesteca tot si se pune faina. dupa acetea se pune la cuptor 30min. ...
 Ciorba de sfecla Ciorba de sfecla
Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina ...
 Supa de pui cu flechite Supa de pui cu flechite
Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea bine spalata. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul si telina intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa ...
 Supa de vitel cu galuste Supa de vitel cu galuste
Puneti la fiert carnea bine spalata in 4 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic. Intre timp curatati si spalati legumele si verdeata. Puneti toate legumele intregi in oala cu supa si lasati sa fiarba la foc mic cu capac inca 30-40 minute.Pana ...
 Supa de rosii cu pui Supa de rosii cu pui
Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se ia spuma si se adauga legumele curatate si spalate, intregi. Se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 25 minute.Se spala rosiile, se taie bucati mai mari ...
 Supa din pulpa de curcan cu taitei instant Supa din pulpa de curcan cu taitei instant
Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea de curcan. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 40 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa mai fiarba, ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z