SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar

 Supa crema de morcovi Supa crema de morcovi
Se taie morcovii in felii subtiri si se punintr-o cratita cu untul si cu ceapa taiata in feliute. Cand morcovul a inceput sa se inmoaie, se pune sarea, zaharul, cateva frunze de patrunjel, cartofii curatati si taiati felii in prealabil. Se ...
 Ciorba de mazare cu pui Ciorba de mazare cu pui
Taiati puiul in bucati si prajiti-l 15 minute in ulei. Ceapa si morcovii, curatate si spalate, taiati-le marunt, apoi caliti-le 5-6 minute in ulei. Adaugati mazarea si sucul de roșii maruntite, si mai caliti inca 10 minute. Adaugati 3 litri apa, ...
 Supa de rosii cu taitei de dovlecei Supa de rosii cu taitei de dovlecei
Spala rosiile, taie-le bucati si pune-le la fiert in cei 2 l de apa, impreuna cu ceapa. Curata dovleceii, scoate-le semintele cu o lingurita, da-i pe razatoare, pune-le deasupra doar un praf cu sare si lasa-i la inmuiat.Scoate rosiile fierte din oala ...
 Ciorba din mai multe feluri de peste Ciorba din mai multe feluri de peste
Pui 2L de apa la fiert si pana da in clocot cureti, speli si dai prin razatoarea cu ochiuri mari morcovul, patrunjelul si telina, apoi le pui in oala. Tai marunt ceapa, cureti cartofii, ii tai cubulete si le adaugi in ciorba.Numai dupa ce toate ...
 Supa de visine Supa de visine
Fierbeti visinele impreuna cu un praf de sare, apoi strecurati-le si pasati-le. Caliti in unt ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare. Dupa 5 minute, adaugati faina si dupa 2-3 minute stingeti cu 100 ml zeama de visine. ...
 Supa rece cu lapte praf si caise Supa rece cu lapte praf si caise
Speli caisele si le tai in sferturi. Torni apa, indulcesti si le lasi la calit pana sunt moi. Amesteci faina cu laptele praf, adaugi apa si amesteci bine. Adaugi treptat apa si amesteci mereu. Lasi sa fiarba si adaugi caisele trecute prin sita, untul ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Se pun untul, uleiul si zaharul intr-o cratita sau oala incapatoare, pe foc. Cand se infierbanta, se adauga ceapa taiata rondele subtiri si se caleste, la foc potrivit, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare galbuie.Se adauga supa, se ...
 Supa ungureasca Supa ungureasca
Cureti zarzavaturile si le tai fasii. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate. Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama. Adaugi conopida in buchetele si ...
 Supa rapida de mere si galuste Supa rapida de mere si galuste
Speli merele, le cureti de coaja, le inlaturi semintele si le tai in felii subtiri. Cureti morcovul si il tai rondele pe care le pui sa fiarba in apa calda impreuna cu merele. Cand supa da in clocot, o sarezi, adaugi si zaharul si acoperi vasul. ...
 Supa gulas cu carnati Supa gulas cu carnati
Speli carnea, o cureti de pielite, o tai cubulete si o rumenesti in ulei. Adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovii dati pe razatoare, putina apa si calesti pana cand legumele s-au inmuiat. Pui si restul ingredientelor, mai putin rosiile, pasta ...
 Ciorba de rosii cu orez Ciorba de rosii cu orez
Pui 2 l de apa sa clocoteasca, adaugi ceapa, gulia si morcovii intregi, curatati si spalati in prealabil. Dupa ce au fiert, scoti legumele cu spumiera si le pui intr-un castron, in zeama ramasa, pui orezul si 2 lingurite de concentrat de legume si ...
 Supa crema de mazare si spanac Supa crema de mazare si spanac
Fierbi mazarea cu apa si putina sare.Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul prin sita cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si ...
 Ciorba de perisoare cu legume deshidratate Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 Ciorba de dovlecei cu perisoare Ciorba de dovlecei cu perisoare
Perisoarele le-am facut putin diferit de cele clasice, fara orez, ci cu dovlecel ras si ou. Am acrit-o cu zeama de varza. Este roz pentru ca am pus bucati de sfecla rosie in butoiul cu varza.Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, ...
 Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba din oase de vacuta cu perisoare Ciorba din oase de vacuta cu perisoare
Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, curatate si spalate. Pastrati o ceapa pentru perisoare. Lasati ...
 Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac
Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute.Intre timp curatati si taiati marunt ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, rosia, cartofii ...
 Ciorba de burta picanta cu usturoi Ciorba de burta picanta cu usturoi
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in 5 litri de apa rece cu ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z