SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vita

 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti burta de vita, o oparesti, o mai cureti o data si o mai oparesti de doua ori. O tai fasii subtiri, de 2 cm lungime, apoi o speli intr-o sita sub jet de apa calda. Separat oparesti ugerul de vita, taiat in 3-4 bucati mari, il oparesti de mai ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea curatata de pielite, spalata si portionata se pune la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Varza se taie fideluta si se lasa la scurs.Ceapa se taie marunt, iar cartofii cubulete.Dupa ce carnea este fiarta pe ...
 Supa de linte si carnati polonezi Supa de linte si carnati polonezi
Daca folosesti linte verde, o pui la inmuiat cu 3 ore inainte, apoi o fierbi timp de 30 de minute, impreuna cu foaia de dafin. Daca intrebuintezi  linte rosie, o fierbi 20 de minute, fara sa o inmoi.Tai carnatii in rondele, pe care le rumenesti ...
 Supa de vita Supa de vita
Curatati si spalati rasolul, apoi puneti-l la fiert. Dupa 30 de minute adaugati legumele curatate si taiate in bucati potrivite. Cand rasolul a fiert, luati carnea de pe os si taiati-oin bucatele mai mici pe care puneti-le inapoi in oala. Adaugati ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Spalati carnea cu apa rece, taiati-o in cubulete si puneti-le la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Curatati legumele si taiati-le marunt. Caliti ceapa in ulei. Puneti legumele la fiert in oala cu carnea, dupa ce in prealabil ati luat spuma de ...
 Supa gulas cu carnati Supa gulas cu carnati
Speli carnea, o cureti de pielite, o tai cubulete si o rumenesti in ulei. Adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovii dati pe razatoare, putina apa si calesti pana cand legumele s-au inmuiat. Pui si restul ingredientelor, mai putin rosiile, pasta ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza.Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba la foc potrivit, circa o ora si jumatate.Cureti zarzavaturile, le tai cubulete, ceapa o ...
 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva feliute de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am documentat cu alte ciorbe de burta si m-am crucit cand am vazut comentariile.Bun, ciorba aceasta este facuta de mine, si am postato aici pentru ca mie ...
 Bors de sfecla rosie Bors de sfecla rosie
Se curata toate zarzavaturile. Sfecla rosie se taie cubulete si se da deoparte. Morcovul se da prin razatoarea mica, telina la fel, ceapa se toaca marunt, se incinge uleiul intr-o oala, se adauga toate aceste verdeturi si se calesc pana se inmoaie. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua fierberea cam 2 ore. Se adauga sare si boabe de piper. Cand carnea este fiarta, se adauga burta prefiarta si legumele: ceapa, morcovi, patrunjel, ...
 Ciorba din oase de vacuta cu perisoare Ciorba din oase de vacuta cu perisoare
Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se adauga legume si zarzavaturile, curatate si spalate. Pastrati o ceapa pentru perisoare. Lasati ...
 Ciorba de burta picanta cu usturoi Ciorba de burta picanta cu usturoi
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in 5 litri de apa rece cu ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus Ciorba de ciuperci pleurotus
Puneti la fiert in 3 litri de apa rece osul de vita sau cuburile de concentrat (daca este cazul, luati spuma). Spalati bine ciupercile si lasati-le sa stea in apa rece.Curatati si tocati toate zarzavaturile cubulete, morcovul feliute subtiri si ceapa ...
 Ciorba de varza si legume Ciorba de varza si legume
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca marunt.Intr-o oala mai mare caliti in ulei morcovul cu pastarnacul, adaugati ...
 Ciorba de burta a la Doina Ciorba de burta a la Doina
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert in 5 litri de apa rece cu putina sare, aproximativ 1 ora ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi Ciorba cu afumatura acrita cu prune verzi
Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate in bucati mai mari.Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si caliti ceapa tocata marunt, morcovul feliat, telina cubulete mici, rosia decojita si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vita - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z