SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vita

 Ciorbita de burta Ciorbita de burta
Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai i-a din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul.Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovi.O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este ...
 Ciorbita de vacuta cu legume Ciorbita de vacuta cu legume
Am fiert carnea separat si intr-o cratita am calit ceapa cu putin ulei de masline, apoi am adaugat carnea si restul legumelor impreuna cu sare si piper dupa gust si bineinteles apa. Am pus la sfarsit putin bulion. ...
 Ciorba cu tiftelute Ciorba cu tiftelute
Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind ...
 CIORBA DE VITA DE VARA CIORBA DE VITA DE VARA
Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la foc mic. Dupa primul clocot se spala iarasi pana ramane apa curata. Se pune la fiert pentru 1 ora, timp in care se ia spuma. Dupa 1 ora, se poate scoate ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 CIORBA DE VITA CIORBA DE VITA
Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta. Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os. Se scot oasele,se ia carnea de pe ele ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de ...
 Ciorba de legume cu carne de vita Ciorba de legume cu carne de vita
Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul, patrunjelul, morcovii, ceapa, iar apoi se toaca in cuburi mici si ceapa se poate da pe razatoare.In timp ce fierbe carnea se ia spuma si apoi se pune ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina ...
 ciorba de legume cu perisoare ciorba de legume cu perisoare
Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte ...
 Ciorba cu carne de vita si legume Ciorba cu carne de vita si legume
Proces TehnologicCarnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se ...
 Ciorba cu taitei de casa Ciorba cu taitei de casa
Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba de burta bihoreana Ciorba de burta bihoreana
Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe. Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, ...
 Ciorba din dovlecei umpluti. Ciorba din dovlecei umpluti.
Pregatire:Osul se opareste si se curata.Dovleceii se spala si se curata de coaja,se taie capetele si se transeaza in 20 de bucati cei mici si 10bucati cei mari.Se pot lasa intregi daca considerati ca puteti sa-i scobiti,fara sa-i rupeti.Dupa ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Incepi prin a pune la fiert oasele+2morcovi+1ceapa.Daca burta nu este prefiarta(ca cea congelata sau cea la tavite)se pune la fiert.Dupa ce sau fiert oasele,morcovii,ceapa se adauga burta(daca e cea congelata sau la tavite)si se mai lasa la fiert cam ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vita - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z