SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu verdeata

 Supa cu galuste de gris prajite Supa cu galuste de gris prajite
Cureti zarzavatul, il speli si il pui sa fiarba cu apa si sare. Cand zarzavatul este bine fiert, adaugi rosiile taiate in sferturi. Dupa cateva clocote strecori supa si prepari galustele: pui laptele la fiert cu putina sare, adaugi grisul in ploaie, ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Speli cele 4 salate foarte bine si la fel procedezi si cu usturoiul si cu ceapa verde. Intr-o oala de 2 I pui slanina la prajit, taiata patratele mici. Lasi bucatelele de slanina sa se rumeneasca frumos. Adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si le ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
 Ciorba de fasole cu jambon crud Ciorba de fasole cu jambon crud
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati fasolea, ...
 Ciorba cu coaste de porc Ciorba cu coaste de porc
Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. ...
 Ciorba cu scarita afumata Ciorba cu scarita afumata
Se spala zarzavatul, se toaca marunt sau se da pe razatoare si se pune la fiert in oala de ciorba. Se opareste scarita si se portioneaza. Cand zarzavatul este aproape fiert se pun bucatile de scarita. Se potriveste de sare cu grija deoarece, in ...
 Ciorba de macris pe carne de porc afumata Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.Macrisul se alege si se ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Se pune apa la fiert,dupa care se adauga ,taiate in bucati mici,dovleceii,morcovii,ceapa,ardeiul gras,cartoful,albitura,rosia [curatata de coaja].Se adauga sarea si uleiul.Dupa ce s-au fiert legumele,se adauga borsul si fideaua se mai lasa sa fiarba ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
se pune la fiert o oala cu apa, se curata zarzavaturile si se taie cubulete. Cand fierbe apa se adauga zarzavaturile si intre timp se pregatesc perisoarele: se amesteca carnea tocata cu ouale batute, sare piper si orezul spalat. Se tine amestecul de ...
 Ciorba din  peste Hec Ciorba din peste Hec
Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper il frecacati cu usturoi si presuram ciapa verde uscata.Puneti cratita cu apa la fiert si intre timp curatiti cartofii si le taieti in cuburi de ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim ...
 CIORBA DE RATA CIORBA DE RATA
Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat ...
 Ciorba de salata verde-reteta bunicii Ciorba de salata verde-reteta bunicii
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai maruntSe rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 Bors de fasole galbena Bors de fasole galbena
Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete si morcovii si lasam sa se caleasca cateva minute. Daca doriti puteti sa adaugati si o tija de telina verde taiata cubulete, eu nu am pus ca am ...
 Ciorba cu taitei de casa Ciorba cu taitei de casa
Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 bors de crap bors de crap
se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu verdeata - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z