SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu varza

 Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si ...
 Ciorba de perisoare cu varza murata si marar Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint ...
 Ciorba de zeama de varza Ciorba de zeama de varza
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se lasa sa fiarba cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand acesta e aproape gata, se pune pestele curatat si taiat in bucati si se lasa sa fiarba. La final se adauga ...
 Luscos Luscos
Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta.Se pune la fiert intr-o oala afumatura si varza cu o lingurita de sare. Dupa 45 minute se verifica si se mai sareaza ...
 Zama acra de afumatura cu moare Zama acra de afumatura cu moare
Carnea de porc afumata (coaste, cotlet cu os, carnat) se taie in bucati potrivite si se pune intr-o oala cu apa rece si putina sare, la foc domol. Se lasa sa dea in clocot si se aduna spuma care se formeaza, pana cand aceasta nu mai apare. Se curata ...
 Zama cu tascute de casa Zama cu tascute de casa
Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza.Legumele se curata si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga.Dupa ce a fost indepartata spuma se adauga legumele, se pune sarea si piperul necesar si ...
 Supa traditionala din Banat Supa traditionala din Banat
Speli bine aripile si le pui la fiert odata cu legumele taiate mai mari.Ceapa o pui intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita.Dupa primul clocot schimbi apa.o arunci, pui alta si lasi sa fiarba bine de tot.La sfarsit, adaugi ...
 Supa de pui Supa de pui
Se spala puiul si se introduce intr-o oala mai mare. Deasupra se toarna doi litri de apa si o lingurita de sare si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga ceapa (curatata), foaia de dafin si cuisoarele si se lasa toate sa fiarba o ora. Se ...
 CIORBA DE VARZA CIORBA DE VARZA
Intr-o oala,se pune uleiul;cind e fierbinte,se pun morcovii,ceapa,usturoiul(toate taiate marunt);se prajesc putin.Dupa aceea se pune,ardeiul,varza,rosiile,tulpina de telina,taiate felii.Se pune peste ele, apa fierbinte si cam 1 lingura vegeta;se pune ...
 Supa de verdeturi Tradaro Supa de verdeturi Tradaro
Morcovul se rade, conopida se rupe in bucatele, telina, varza, ceapa si usturoiul se taie marunt si toate se pun la fiert cu apa rece si se adauga ulei, delikat si cateva boabe de piper.Cand verdeturile au fiert se stinge focul si se presara ...
 supa din cartofi supa din cartofi
Ceapa, morcovii, telina, varza, radacina de patrunjel si pastarnacul se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase. Cand sunt fierti pe jumatate , se adauga legumele inabusite , boia de ardei, chimen, sare si piper , continuandu-se fierberea. Se ...
 ciorba din legume  si verdeata ciorba din legume si verdeata
Morcovii, radacina de telina, patrunjelul , pastarnacul, ceapa si ardeii se inabusa in ulei cu 200 ml de supa.Se adauga in supa de oase impreuna cu cartofii, varza si dovleceii. Cand legumele sunt fierte , se adauga mazarea verde, fasolea verde, ...
 Supa crema de legume si zarzavat Supa crema de legume si zarzavat
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se trece prin sita. Se topeste o parte din unt in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca bine, apoi se pune si ...
 Supa de legume de iarna Supa de legume de iarna
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu varza - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z