SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi

 CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA CIORBA DE FASOLE TARCATA CU AFUMATURA
Aceasta ciorba e tare gustoasa si niciodata nu o gatesc fara tarhon, pe care il conserv in otet si care da ciorbei o aroma deosebita.Fasolea spalata, se pune la fiert in 5 l apa rece. Dupa ce da in cateva clocote, arunc apa colorata, o spal din nou ...
 Ciorba radauteana,.de Bihor Ciorba radauteana,.de Bihor
Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele.Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei.Dupa ce ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierbe burta cam pe jumatate, se scoate si se taie feliute subtiri apoi se fierbe mai departe. Eu schimb apa si pun si ceapa intreaga ca sa inmoaie un pic burta. Se pune si osul bine spalat sa fiarba cu burta. Se adauga morcovul ras si se fierbe ...
 Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala! Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!
Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata taiata bucati si o calim la foc domol pana se inchide la culoare(eu asa am invatat de la mama ca prin calire se pierde din amareala salatei). Adaugam ...
 Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si ...
 CIORBA DE BURTA CIORBA DE BURTA
Dezghetam burta, se pune la fiert in 4 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a scazut. Adaugam zarzavatul curatat, taiat marunt, continuam fierberea completa a zarzavatului, adaugam sare, otet si usturoiul pisat, apoi luam oala de ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Tarator Tarator
1.Se rade castravetele pe razatoarea mare.2.Se pune intr-un vas iaurtul, apa si se amesteca bine.3.Se amesteca iaurtul cu castravetele, usturoiul tocat, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper, marar tocat, menta si miezul de nuca.4.Se da la ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
 Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Se spala spanacul in cateva ape.Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat bucati(al meu a fost cu frunze f. mari), se caleste alaturi de ceapa pana se ...
 Ciorba de cartofi cu sunca afumata Ciorba de cartofi cu sunca afumata
Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa ce a fiert se arunca).Rosia se taie feliute, la fel ca sunca afumata.Sunca se pune la fiert intr-o oala.Cartofii se curata, se spala si se taie ...
 Ciorba de salata cu zer si lapte batut Ciorba de salata cu zer si lapte batut
Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta , taiem salata in fasii.Slanina se taie feliute si se pune la calit, apoi se adauga usturoiul presat, invartim de doua ori cu lingura de lemn si luam de pe ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta şi se spală bine de tot. Daca vi se pare că are miros se pune câteva ore în puţină apă cu câteva linguri de oţet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de vita.Se ...
 Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt ...
 SUPA DE LINTE SUPA DE LINTE
Se caleste fara ulei carnatul, baconul, ceapa si usturoiul. Se adauga supa de pui, lintea, morcovi,cartofi si se amesteca. Se aduce la fierbere si apoi se reduce focul si se lasa sa fiarba bine. Se serveste cu smantana.Enjoy!!!! ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora ...
 Ciorba de burta, falsa Ciorba de burta, falsa
Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si ...
 Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena) Ciorba de fasole proaspata (fasole galbena)
Intro oala de 3 litri punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam ceapa (curatata, spalata, taiata marunt), morcovii ( curatati, spalati, taiati bucatele mici), fasolea (curatata, spalata, taiata sau rupta bucati mici). Cand toate sunt fierte, se ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z