SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi

 Supa de scoici Supa de scoici
Scoicile se spala bine si se pun la fiert in apa. Se pune putina sare in functie de preferinte. Cand incepe sa dea in fiert, se face focul mai mic si se adauga usturoiul si ceapa taiate rondele. Dupa ce scoicile incep sa se deschida se mai lasa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pulpele si legumele se pun la fiert in aproximativ 2,5 litri de apa. Se pune si o lingura de sare. Se tine la fiert pana in momentul in care carnea devine frageda. Supa se strecoara si apoi carnea si legumele se taie in mici bucati.Se lasa iar ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Ciorba de linte Ciorba de linte
Alegeti lintea, spalati-o si punetio la fiert intr-un vas cu apa rece. Cand este aproape fiarta, adaugati ceapa calita in ulei, usturoiul tocat marunt, piper si sare, dupa gust. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, ciorba este gata. Adaugati otet ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetii se dau prin razatoare si se storc putin. Se pun intr-un castron si se adauga 7 linguri de smantana. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca si acesta cu smantana. La final se mai pune si sare dupa gust. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se scurge. Ceapa , morcovii, pastarnacul, patrunjelul se curata si se taie marunt. Cartofii si rosiile se taie in cubulete. Toate ingredientele se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cand ...
 Supa de busuioc Supa de busuioc
Rosiile se oparesc cu tot cu coaja si apoi se curata. Se taie in cubulete. Cartofii se spala, se curata si se taie si ei in cubulete. Apa se pune la fiert cu piper si sare. Cand incepe sa dea in fiert se pun rosiile, cartofii si fasolea. Se mai ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Curatati zarzavatul si puneti-l la fiert in 2l apa sarata. Curatati ciupercile si taiati-le in jumatati. Caliti-le 10 minute in unt, apoi turnati deasupra lor apa in care au fiert zarzavaturile. Faceti un piure din zarzavaturile fierte, treceti-l ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta se spala si daca are miros se tine cateva ore in apa cu cateva linguri de otet. Timp de 2 ore se fierbe burta si dupa aceea se taie in fasii potrivite. Legumele se curata si se fierb si ele cu bucatelele de burta. Se adauga sare dupa ...
 Ciorba de varza dulce Ciorba de varza dulce
Speli varza, o tai in jumatate, ii indepartezi cotoarele si nervurile mai groase.O tai in cubulete de 2 cm, pe care le oparesti cu apa fierbinte, usor sarata. Tai kaizerul in felii subtiri, apoi in fasii inguste. Oparesti rosia, o decojesti si o tai ...
 Supa de ceapa si telina Supa de ceapa si telina
Cureti ceapa si telina. Tai ceapa solzisori, iar telina in cubulete.In oala pentru supa, torni uleiul si calesti putin legumele, pana se inmoaie.Stingi cu apa calda, apoi adaugi treptat sucul de rosii si praf de usturoi dupa gust si continui ...
 Supa crema de dovlecei cu sunca Supa crema de dovlecei cu sunca
Cureti dovleceii de coaja si ii tai in cuburi. Cureti ceapa si usturoiul. Toci marunt ceapa, iar usturoiul il dai pe razatoarea mica sau il zdrobesti cu putina sare. Pui la incalzit supa de legume.Intr-o oala de 2,5 litri, calesti ceapa si usturoiul ...
 Supa rece de castraveti Supa rece de castraveti
Spala castravetii si curata-i de coaja.Intr-un vas de sticla sau plastic, da castravetii pe razatoare, amesteca-i cu putina sare, dupa care lasa la rece o ora. Amesteca restul ingredientelor si combina cu castravetii, impreuna cu sucul lasat.Serveste ...
 Ciorba din mai multe feluri de peste Ciorba din mai multe feluri de peste
Pui 2L de apa la fiert si pana da in clocot cureti, speli si dai prin razatoarea cu ochiuri mari morcovul, patrunjelul si telina, apoi le pui in oala. Tai marunt ceapa, cureti cartofii, ii tai cubulete si le adaugi in ciorba.Numai dupa ce toate ...
 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Ciorba cu afumaturi Ciorba cu afumaturi
Se spala ciolanul si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Slanina taiata cubulete se pune intr-un ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Alegi lintea, o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare. Cureti zarzavatul, iI speli si iI tai in bucati mari, iar dupa ce lintea a dat cateva clocote, le pui la fiert in acelasi vas. Cand totul e bine fiert, strecori supa si treci prin sita ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z