SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi

 Ciorba de Legume Ciorba de Legume
Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei ...
 Ciorbita de fasole cu cimbru Ciorbita de fasole cu cimbru
Punem fasolea la inmuiat de seara ( ca sa nu ne doara burtica de la ea), Intr-o oala punem fasolea la fiert cu apa ,dupa ce a fiert 20-30 min adaugam legumele care au fost taiate rondele, cubulete dupa placul fiecarei gospodine Lasam sa fiarba bine ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se pun oasele la fiert  (se poate pune si carnita de vita la fiert cu oasele si cand a fiert se taie bucatele si se pun in ciorba)eu nu am avut si am pus numai oase dar a iesit buna, cand incep sa fiarba se spumeaza si ne ocupam de restul. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Dupa ce a fost burta spalata bine o mai lasam cam 30 min in apa rece cu otet ca sa-i mai ia din miros ,dupa care o punem la fiert impreuna cu osul de vita ,dupa 30 min  adaugam si legumele curatate dar intregi , le lasam sa fiarba toate la ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala burta bine, se curata daca mai este nevoie, apoi se pune in apa cu 5-6 linguri otet de seara pana a doua zi dimineata. Se pun oasele la fiert , se arunca prima apa si se lasa la fiert 3-4 ore. Dupa 2 ore se pun legumele intregi si boabele de ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
Dovleacul se curata si se taie cubulete. Prazul se  taie rondele si usturoiul fasiute. Se pun la calit prazul si usturoiul apoi se adauga si dovleacul si se calesc putin . se acopera cu apa dovleacul si se lasa la fiert 15-20 min pana se ...
 Supa crema de bostan Supa crema de bostan
 Se taie bostanul în cuburi mici, se caleste în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adauga la calit si restul legumelor taiate cuburi si usturoiul la fel pentru înca 5 minute. Apoi se toarna apa deasupra si ...
 Supa de pui cu taitei de casa Supa de pui cu taitei de casa
Pulpele le-am spalat bine si le-am portionat.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat bucati mari(ceapa intreaga,taiata in 4 dar nu de tot). In Kukta mea de 8l le-am pus pe toate, am adaugat apa(aproape plina fara 3 degete) ,concentratul, ...
 Ciorba cu ciupercute Ciorba cu ciupercute
Carnea se pune la fiert. Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si ...
 Ciorba de ciuperci cu carne de pui Ciorba de ciuperci cu carne de pui
Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.Cand sunt fierte ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Caliti ceapa tocata marunt, intr-o oala in ulei, apoi adaugati morcovii, curatati, spalati si taiati in cubulete de circa 1 cm, dupa care puneti suc de roșii. Adaugati cartofii, curatati si taiati in cubulete. Caliti totul circa 7-8 minute, apoi ...
 Bors de post Bors de post
Curatati ceapa, morcovii si usturoiul. Tocati-le si caliti-le 15 minute in ulei, la foc potrivit. Curatati ciupercile, taiati-le in jumatati si puneti-le peste celelalte legume. Amestecati in vas si turnati 2 l apa calda. Tineti vasul la foc ...
 Supa de ceapa cu oua Supa de ceapa cu oua
Caliti ceapa taiata marunt in ulei. Fierbeti in 2l apa sarata cartofii curatati si taiati in rondele. Cand cartofii sunt fierti de jumatate, adaugati in oala ceapa calita, usturoiul pisat, foaia de dafin si graul. Lasati la fiert la foc potrivit. ...
 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Supa cu usturoi Supa cu usturoi
O cantitate de 2 litri de apa se fierbe timp de 20 minute impreuna cu usturoiul, cimbru, o lingurita de sare si putin piper. Feliile de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si ulei de masline. Se lasa intr-o tava in ...
 Supa de ceapa cu tempeh Supa de ceapa cu tempeh
Mai aveti nevoie si de 300 de g de tempeh si 2 lingurite de miso hatcho. Curatati ceapa si taiati-o pestisor. Sfarmati catelul de usturoi in uleiul de masline infierbantat si prajiti ceapa. Inmuiati ciupercile shiitake in apa calduta timp de 10 ...
 Supa de linte rosie cu praz Supa de linte rosie cu praz
Puneti lintea la fiert in 2 l apa sarata in care ati pus si otetul. Curatati partea alba a prazului si taiati-o in rondele. Taiati in cubulete morcovul si ardeii grasi curatati de cotoare si seminte. Caliti prazul, ceapa taiata marunt si ardeii in ...
1-1011-17
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu usturoi - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z