SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu unt

 Supa crema de sfecla rosie Supa crema de sfecla rosie
-legumele se vor taia cubulete potrivite si se pun la fiert in apa cat sa le acopere, cu putina sare- -se pun in blender dupa care se adauga 1 cub de unt,sare s piper ,se completeaza cu apa in care au fiert legumele,pana capata o consistenta cremoasa ...
 Supa de pui, indiana Supa de pui, indiana
         Cepele si  morcovii  taiate cubulete se calesc 2-3 minute  in uleiul si untul topite, amestecand continuu. Se adauga curry, se amesteca, apoi se toarna sucul de rosii. Pieptul de ...
 Supa de ceapa frantuzesca Supa de ceapa frantuzesca
Se pun la fierb toate legumele taiate bucati. Se pastreaza 2 cepe mici. Se taie bucatele mici o ceapa si se caleste in putin unt sau ulei de masline pana devine sticloasa. Se stinge apoi cu vinul alb si se mai fierbe nitel. Se adauga continutul ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri. Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt. Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ...
 Supa cu galuste de gris Supa cu galuste de gris
se curata de coaja morcovul, telina si ceapa, se spala. Ceapa se taie in doua, morcovul in trei, telina in doua. Se cresteaza morcovul si telina. Se pun intr-o oala la fiert si se adauga un praf de sare. Dupa ce legumele sunt fierte se scot din zeama ...
 Supa imperiala Supa imperiala
-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul. -Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul. -Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului. -Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt. -Lasam timp de 12 ...
 Supa de mazare cu spetzli Supa de mazare cu spetzli
Supa:   Ceapa se toaca fin si se caleste usor in cratita cu putin unt cat sa devina sticloasa.Se pune apa la fiert impreuna cu ceapa si cand clocoteste se adauga mazarea ,  se potriveste focul- sa fie domol. Se lasa la fiert pana ...
 Supa cremoasa de cascaval Supa cremoasa de cascaval
Am frecat galbenusul cu untul si am adaugat jumatate din cascavalul ras foarte marunt.Am pus intr-o craticioar la bain marie, am lasat putin sa inceapa sa se topeasca cascavalul si untul amestecand cu un tel nemetalic.Am adaugat faina si imediat apoi ...
 Supa crema de porumb Supa crema de porumb
Intr-o tigaie punem untul si calim baconul. Cand acesta s-a rumenit il scoatem din tigaie si tot aici calim porumbul din conserva. Adaugam usturoiul tocat fin si amestecam pentru a se intrepatrunde aromele – eu l-am lasat mai mare acum pentru ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Orezul se lasa in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii, apoi se oparesc si se scurg. Legumele se taie in bucatele. Intr-o oala cu 1 l apa se pun la fiert, pe rand, morcovii, telina, cartofii, ciupercile, ceapa si ...
 Supa de ceapa II Supa de ceapa II
Caliti ceapa intr-o lingura unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul pe marginea sobei si adaugati faina. Stingeti cu putina apa sau, si mai bine, cu supa de carne, amestecand incontinuu. Sarati si lasati sa ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Crema de telina si cartofi Crema de telina si cartofi
Cartofii se spala si se fierb. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ceapa se curata si se toaca marunt. La fel si telina. Frunzele de telina se spala si se toaca marunt. Intr-o oala se topeste untul si se caleste putin ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Crema supa de rosii Crema supa de rosii
Rosiile se spala, se oparesc si se cojesc. Se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. La fel si morcovul. Lamaia se spala si i se rade coaja. Aceste ingrediente, impreuna cu foaia de dafin si boabele de piper se pun intr-o oala ...
 Supa de bere Supa de bere
Ceapa se curata si se taie julien. Painea neagra se taie in cubulete si se caleste cu ceapa in unt. Se stinge cu berea si supa si apoi se lasa sa fiarba timp de 20 de minute. Supa se paseaza si apoi se condimenteaza cu sare,piper, scortiosoara ...
 Supa crema de morcovi Supa crema de morcovi
Se taie morcovii in felii subtiri si se punintr-o cratita cu untul si cu ceapa taiata in feliute. Cand morcovul a inceput sa se inmoaie, se pune sarea, zaharul, cateva frunze de patrunjel, cartofii curatati si taiati felii in prealabil. Se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu unt - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z