SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu unt

 Supa cu galuste de orez Supa cu galuste de orez
Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai mult ca orezul cu laptele obisnuit.Se sareaza.Se ia de pe foc si se adauga oul.Cand s-a racit,se ia cu lingurita din pasta si se fac mici cocolosi ...
 Supa de linte si pui Supa de linte si pui
1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga legumele taiate si putina apa, cam 50 ml. Se calesc 5 minute pana incep sa se inmoaie, amestecand din cand in cand. Se adauga supa, ...
 Supa de gulas Supa de gulas
Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa ...
 Supa de caltabos cu costita Supa de caltabos cu costita
Cureti cartofii, ii speli, ii tai cubulete si ii pui la fiert. Tai felii merele curatate de coaja si simburi si le calesti in unt pana le inmoi. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi, dar nu arunci zeama, si ii pasezi. Amesteci apoi piureul obtinut cu ...
 supa de ciuperci. supa de ciuperci.
Se inabusa 10 minute ciupercile taiate felii subtiri, cu ceapa intreaga si untul. Se presara faina si se adauga 1 l apa, sare, piper si patrunjel verde. Se lasa sa fiaraba la foc linistit 45 de minute, dupa care se scoate ceapa. Se adauga patrunjel ...
 SUPA CU GALUSTE SUPA CU GALUSTE
Puneti la fiert intr-un vas cu 4-5 l de apa o gaina intreaga. Luati repetat spuma, adaugati 2 morcovi, 2 cepe,ardeiul, o radacina de patrunjel, sare si lasati sa fiarba acoperit pe foc domol. Cand carnea e aproape fiarta, puneti-o separat pe un ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu: morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. In cazul folosirii unei pasari batrine, legumele se vor adauga ...
 Supa cu galuste de gris Supa cu galuste de gris
Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase. Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, ...
 Supa crema de legume cu crutoane picante Supa crema de legume cu crutoane picante
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).Separat puneti la ...
 Supa crema de morcovi (supa portocalie) Supa crema de morcovi (supa portocalie)
Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.Adaugati untul, laptele ...
 SUPA-CREMA DE DOVLECEI SUPA-CREMA DE DOVLECEI
Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se va adauga faina inmuiata in apa rece ,patrunjelul,ceapa taiata cubulete,ardeiul gras curatat de seminte,cotor si putin lapte pentru ca dovleceii sa-si ...
 Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao) Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)
Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu 3 linguri ulei de masline. Cand usturoiul e aurit adaugam celelalte legume (afara de fasole) taiate in cuburi potrivite la calit, 3-4 min. Dupa care ...
 Supa de rosii cu galuste imperiale Supa de rosii cu galuste imperiale
Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu varf de faina/gris are aproximativ 25g.Se potriveste de ...
 Supa-crema de porumb Supa-crema de porumb
Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute la taiat).Intr-o oala ,se topeste untul si se toarna ceapa ,lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se sareaza,se presara si zaharul ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 Supa crema de broccoli si spanac (supa verde) Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)
Spalati broccoli si spanacul. Curatati cartoful, ceapa, pastarnacul si telina, spalati-le si taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece toate legumele, broccoli si spanacul (pastrati cateva frunzulite pentru decor), adaugati o ...
 Supa-crema de ciuperci Supa-crema de ciuperci
O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc;se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa ce e aurie se pune usturoiul zdrobit.Se caleste;apoi se pun ciupercile(cele 500 g),macinate.Se lasa 3-5 minute la foc mare,mestecind tot timpul.Se pune,pe ...
 Supa de usturoi Supa de usturoi
Se curata usturoiul apoi se pune la calit in untul topit.Morcovii, patrunjelul, cartofii si ceapa se curata si se spala.Se taie marunt toate legumele si zarzavatul si se pun la calit peste usturoi. Dupa ce sunt usor calite se adauga apa necesara , ...
 Supa de legume pasate cu porumb Supa de legume pasate cu porumb
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa in care au fiert si le bagam la blender sa le pasam.Adaugam o ceasca de lichid in care au fiert legumele si mai pasam,ca sa devina mai fluid ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu unt - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z